• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankada calismak icin dua etmek yardima ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Siyahruhluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
272
71
98
29
Kızlar merhaba yakın zamanda bir devlet bankasının sınavı oldu girdim olması için dua ediyorum ve 7 günlük ayet-el kürsi okumak istiyorum açıklanana kadar sizce günaha mi giriyorum başka çarem yok ordan başka yerde çalışamam bölümümden dolayı ilerde daha iyi bir iş bulursam bırakırım diyorum hep maddi durumlardan dolayı bir an önce ise girmem gerekiyor sizce yanlış mi yapıyorum?

ne günahı ya? :işsiz:

BxxcDZ4CAAAS9LE.jpg

Kızlar merhaba yakın zamanda bir devlet bankasının sınavı oldu girdim olması için dua ediyorum ve 7 günlük ayet-el kürsi okumak istiyorum açıklanana kadar sizce günaha mi giriyorum başka çarem yok ordan başka yerde çalışamam bölümümden dolayı ilerde daha iyi bir iş bulursam bırakırım diyorum hep maddi durumlardan dolayı bir an önce ise girmem gerekiyor sizce yanlış mi yapıyorum?
ben de sayısal lotoda ki büyük ikramiyeyi tutturmak istiyorum acaba ben de mi günahkarım

Bunun neresi gunah olsun anlayamadim.

Bakın burası diyanet işleri başkanlığı değil dini konu açmak yasak
Fakat ben kendi adıma nerde daha iyi kazanıyorsam orada olurdum

çünkü benim için önemi yok ama günah sevap kimse bilemez lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X