Bankada calismak icin dua etmek yardima ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinimizce bankada calismak haram ya hani ?
2 yerde acmissiniz konuyu... ya elhamdulillah müslümanım. Din adamlarinin yaptiklarini görünce evden adim atmamak gerek. Es döverse onunla muhabbet etmeye calismaliymisiz, tecavuze ugrayan tecavuzcusuyle evlenebilir en luks araclar.... say say bitmez.... sonucta bu düzeni yaratanda devletler. Bilemiyorum ya 2 kurus kazanacagiz diye haram mi helal mi nedir ne degildir bunlari sorgulamaktan yoruluyor insan. Hakkinizda ve hakkimizda en hayirlilarini nasip etsin Allah

2 yerde acmissiniz konuyu... ya elhamdulillah müslümanım. Din adamlarinin yaptiklarini görünce evden adim atmamak gerek. Es döverse onunla muhabbet etmeye calismaliymisiz, tecavuze ugrayan tecavuzcusuyle evlenebilir en luks araclar.... say say bitmez.... sonucta bu düzeni yaratanda devletler. Bilemiyorum ya 2 kurus kazanacagiz diye haram mi helal mi nedir ne degildir bunlari sorgulamaktan yoruluyor insan. Hakkinizda ve hakkimizda en hayirlilarini nasip etsin Allah
Bu guna
Hemcinslerimin bu denli linç edeceğini düşünememişim gerçekten çok ilginç.
Bu arada teşekkür ederim yorumlariniz için

Niye siteyi ateistler mi yönetiyor ahahahaha
Şu yorumunuza kadar olabilir, eski üyedir ama site kurallarını, hatta bir derdim var bölümünün ilk sayfasında ilk sırada yer alan bdv kurallarını da okumamıştır dedim lakin şu yorumunuz hoş değil.

Ateist değiliz o cümle sonundaki ahahaha'yı anlamadım ama olabilirdik de fakat eğer banka sözlü mülakatta yapıyorsa geçemediğiniz aşikar.

Dini ne demek? Dinsel, dinle ilgili.
Farkındaysanız üyeler İSLAM diniyle ilgili dememiş, dini konu yasak demiş, bu şu demek ister Müslüman olun, ister Yahudi, Hıristiyan, ister Deist olun ister Ateist hiçbir din, inanç hakkında konu açamaz, yorum yapamazsınız.

Aynı şekilde herhangi bir dini, inancı, inanç şeklini aşağılayan, rencide eden, hakaretvari yorum da yazamazsınız.
Velhasıl Müslüman, Hıristiyan, Yahudi, Budist, Deist, Teist, Ateist ve bilimum ne kadar inanç varsa hiçbiri bu sitede dile getirilip yazılamaz, zira bu sitede her inançtan kadın bulunmakla beraber, sizin yaptığınız gibi dini olarak ayrıştırılmalarına müsade edilmemektedir, KK yönetimi her birinin inancı, inanma şekline saygı duymaktadır.

Bankacılıkla alakalı bölüm okuyup bankada çalışmayı da sorgulamak ne'cedir?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X