- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.335
- 198
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Uzak dur erkege başta maddiyat verirsen taviz tavizi doğurur afedersin karsiya para makinesi olursun.
ortak hesap acacaz de masraflar kiralar faturalar ordan odenecek herkesin kazanci kendine.
birikim yapan birikim yapar harcayan harcar sakin sakin olaa ki altinlarini adina kasaya koyma eş kişisin ben adamin adina kasaya koydim amann esim dedim 2 yildir mahkeme ugrastik alamadim
5 krussiz baba evine döndüm evde ailemden yedigim aptalmisin erkege altin veriyon laflarida bitmedi
Vee veee davayida kaybettik adam altinimi aldi kiralik kasa dökümüne ragmen ayak parmagimi kirdi tazmiznat odemedi birde 2.5 yasindaki cocugu 1 ay yatili aldii ben diyeceklerim bu kadar cok doluyum istifnafa gidicez ama en cok üzüldüğüm yatili bu 2.5 yasinda 1 ay yatili nedir .ama bunlarda gercek benim hayatım ibret olsun sana
ortak hesap acacaz de masraflar kiralar faturalar ordan odenecek herkesin kazanci kendine.
birikim yapan birikim yapar harcayan harcar sakin sakin olaa ki altinlarini adina kasaya koyma eş kişisin ben adamin adina kasaya koydim amann esim dedim 2 yildir mahkeme ugrastik alamadim

5 krussiz baba evine döndüm evde ailemden yedigim aptalmisin erkege altin veriyon laflarida bitmediVee veee davayida kaybettik adam altinimi aldi kiralik kasa dökümüne ragmen ayak parmagimi kirdi tazmiznat odemedi birde 2.5 yasindaki cocugu 1 ay yatili aldii ben diyeceklerim bu kadar cok doluyum istifnafa gidicez ama en cok üzüldüğüm yatili bu 2.5 yasinda 1 ay yatili nedir .ama bunlarda gercek benim hayatım ibret olsun sana