- 29 Mayıs 2021
- 15.459
- 101.050
- 548
- 37
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Daha önce kirayı kayinvalide ödeyecek dedin. Nişanlımin hiç parası kalmıyor borçlara gidiyor maaşı dedin.Bizim olay şöyle oldu.Esim evlenelim dedi 2 sene önce.Sonra 3 sene bekleyelim dedi tabiki ben kizdim kaynana ile de iyi anlaşıyoruz ozaman.Ben biraz baskı yaptım.Simdi niye 3 seneye çıktı diye.Biryerden para beklemişler arsa satışı gibi oradan para gelmemiş.Annesi de oğlum Allah yardım eder falan diyor eşime.Esim ikna oldu.Bu sefer bu kişi annesi arada da olsa calisiyor.Esim düzenli ise 6 sene kadar önce girmis.Katar'a bile çalışmaya gitmiş.Baba anne boşanmış.Nafaka almamışlar.Gorusmemisler.Evde 2 küçük kardeş var.50 bin liram var dedi.Onu da kredi çekmişler evde para bulunsun diye.Sacma geldi biriktirmek daha mantıklı.Biz nisanlanirken eşimin ailesinin oturduğu evi gördük.Babam maddi durumları iyi değil diye birşey istemedi.Ama dediki maddi durumuna göre birşeyler yap.Konusuldu anlaşıldı.Kim ne alacak diye.Sonra alışveriş oldu problem çıkardılar.Duyduguma göre annesi yardım ederim diyen annesi sadece nisanimda kolye almış.Beyaz eşyalar hediye Ocak ile perde halı almış perde halinin parasının yardini gönderdik buzdolabı ni eşim aldı.Ev kirasını ödüyor eşim.Salon ve yemek odasıni eşim aldı.Yatak odası ıvır zıvır küçük şeyleri biz aldık.Kaynanam kişisi taş çatlasın 50 bin lirayı gecmemistir harcaması ama laf ediyor.O yüzden sevmiyorum.
Eşi vefat etmiş evde iki çocuğu olan kadın daha ne yapsın size ya? Evlenme arafesi masrafın en çok olduğu zamanda işten çıkacağına çalışsaydın sende. Kolay oturduğun yerde kayinvalide şu kadarcık masraf yaptı demek. Cidden tehlikeli bir insansın ama kayinvade de sana pabuç bırakacak cinsten değil.