.Selam kizlar
Bir sorum olacak aklıma takıldı .nişanlım bankacı temmuzda evlenicez. Şimdi bende çalışıyorum nişanlımın çalıştığı banka benim maaş aldığım banka ve ben 6 binlik eksi hesaba da düşüyorum nişanlım dedi ki senin eksi hesabından para çekelim evlenince eş durumundan eksi hesabini da kapatıyorlar diye. Kullanabiliyorsak Kullanalım diye. Hani internetten baktım bir sonuç alamadım acaba böyle birşey var mı
Yani ben bi donem 3 yil bankacilik yaptim. Hangi bankaymis o personelinin kmh hesabini kapatan? Hayatta boyle birsey duymadim canim.Aklımı takıldı bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi
Eğer sebep buysa değer mi 3-5 bin tl için güveni yıkmaya.Ben şimdi bankacı bir arkadaşa sordum utana sıkıla , adamla pek samimiyetim de yok saat de malumsagolsun cevap verdi öyle bir sey yok dedi
Adam ben borca girmeyeyim sen gir diyememis de boyle bir yol.bulmus gibi geldi
Kocama sordum su an oda bankaci yok oyle bisey diyor.Sacma geldi bana baska biseymi anlatmaya calisti acabaSelam kizlar
Bir sorum olacak aklıma takıldı .nişanlım bankacı temmuzda evlenicez. Şimdi bende çalışıyorum nişanlımın çalıştığı banka benim maaş aldığım banka ve ben 6 binlik eksi hesaba da düşüyorum nişanlım dedi ki senin eksi hesabından para çekelim evlenince eş durumundan eksi hesabini da kapatıyorlar diye. Kullanabiliyorsak Kullanalım diye. Hani internetten baktım bir sonuç alamadım acaba böyle birşey var mı
Ilk soruyu okuduğumda aklima gelen buydu ama belki olabilir bankaci degilim diye bisey demedim. Bir arkadaşa sordum adam cevap vermeyebilir diye de düşündüm ama yok oyle birşey dedi o yuzden ikinci mesajımda yazdım.Kesinlikle borcu onun ustunden yurutmek icin soylemis. Tam boyle söyleyemedim uzmiyim arkadasi diye ama diyenler ciktio kmh hesabınızı kapattirin. Erkek adam kendi yapsin hesabini. Madem bankaci ona faiz daha dusuk olur personel oldugu icin; o koysun elini tasin altina.
Kredili mevduat hesabinin kisaltmasi KMH. Yani arkadaşın eksi hesap dedigi. Bazi kisiler avansta diyo. Borc sonucta hepsi ayni kapiya cikiyor. Bankanin parasi. :))Ilk soruyu okuduğumda aklima gelen buydu ama belki olabilir bankaci degilim diye bisey demedim. Bir arkadaşa sordum adam cevap vermeyebilir diye de düşündüm ama yok oyle birşey dedi o yuzden ikinci mesajımda yazdım.
Kmh ne? Bilmediğimden soruyorum
Anladım eksi bakiyenin terimsel adı :)Kredili mevduat hesabinin kisaltmasi KMH. Yani arkadaşın eksi hesap dedigi. Bazi kisiler avansta diyo. Borc sonucta hepsi ayni kapiya cikiyor. Bankanin parasi. :))
Evet canim ta kendisi. Bankaya mumkun oldugunca bulasmicaksin ya..Anladım eksi bakiyenin terimsel adı :)
Ben de birkac ay önce cekmistim valla bir gün geciktir zır zır arıyorlar
Hemen önyargılı olmayalım bence.Eğer sebep buysa değer mi 3-5 bin tl için güveni yıkmaya.
Allah akil fikir versin.
K kahvemsi mutluluk sen duydun mu kuzum?
Öyle düşünme, dogru olabilir hangi banka bu.Yani şimdi kandirildim mi
Şöylede birşey var daha nikah bile yok ama senin ek hesabını kullanalım demek banka tuhaf geldi birazÖyle düşünme, dogru olabilir hangi banka bu.
Eğer kullanmiyorsan ek hesabı parayı çekmeden kapat ya da limitini minimuma dusur
O ayrı ayrı tabi.Şöylede birşey var daha nikah bile yok ama senin ek hesabını kullanalım demek banka tuhaf geldi biraz
Ben olsam işkillenir komple kapattiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?