• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bankayla kafayı bozdum

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
ibbff mezunuyum ve bi şirkette muhasebe sorumlusuyum 3 yıldır ve kime desem aaaa sen 4 yıl oku muhasebecilik mi yapıosun diyip acır gibi bakiyor..
okul arkadaşlarımın yüzde 60 70i bankacı oldu onlara çok özeniyorum çok havalılar gerçekten.. bende taktım kafama bankacı olucam diye ziraatin sınavına hazırlanıyorum az kaldı sınava

fakat bugün biraz nete araştırayım dedim içim karardı neler neler yazmışlar bankacılık hakkında bütün bankacılar mı mutusuzdur ::(::((((
bankacı olanınız varmı gerçekten dünyanın en kötü mesleğimi bu :(
ben yine muhasebeci olmaya devam mı etsem 1000 tl maaşla ama aklım heeep bankacılıkta :(

Bende bankacı olma yolunda ilerliyorum. Stajda yaptım bankada. Şube gerçekten kötü be canım. Eğer şubeci olmayı düşünüyorsan.

Ama genel müdürlüklerin çalışma şartları daha iyi. Maaşları da tabi. Çok şikayet eden var ama maaş açısından falan iyi olduğunu düşünüyorum. (Şubede çalışmayı düşünmüyorum ben )

Bankacılık konusunu hiç bilmiyorum ama maaşın az değil mi canım 4 yıl okumuşsun? Bence şansını dene bankacılıkta yada daha iyi maaş için farklı yerler bakabilirsin

Bende bankacı olma yolunda ilerliyorum. Stajda yaptım bankada. Şube gerçekten kötü be canım. Eğer şubeci olmayı düşünüyorsan.

Ama genel müdürlüklerin çalışma şartları daha iyi. Maaşları da tabi. Çok şikayet eden var ama maaş açısından falan iyi olduğunu düşünüyorum. (Şubede çalışmayı düşünmüyorum ben )

genel müdürlükte çalışmak için ne yapmak nasıl bi yol izlemek gerekiyor

Bankacılık hakkında pek bir şey bilmiyorum ama bir arkadaşım bankada çalışıyor. Başta veznedeydi, o zamanlar çok mutlu değildi. Şimdi bireysel bölüme geçti, şimdi daha iyi.

Yalnız maaşın gerçekten çok az, bunu hak etmediğini düşünüyorum. O yüzden şansını dene derim.

ibbff mezunuyum ve bi şirkette muhasebe sorumlusuyum 3 yıldır ve kime desem aaaa sen 4 yıl oku muhasebecilik mi yapıosun diyip acır gibi bakiyor..
okul arkadaşlarımın yüzde 60 70i bankacı oldu onlara çok özeniyorum çok havalılar gerçekten.. bende taktım kafama bankacı olucam diye ziraatin sınavına hazırlanıyorum az kaldı sınava

fakat bugün biraz nete araştırayım dedim içim karardı neler neler yazmışlar bankacılık hakkında bütün bankacılar mı mutusuzdur ::KK43:::KK43:(((
bankacı olanınız varmı gerçekten dünyanın en kötü mesleğimi bu :KK43:
ben yine muhasebeci olmaya devam mı etsem 1000 tl maaşla ama aklım heeep bankacılıkta :KK43:

Görümcem bankacı. 8-9 geliş saati. Sürekli bir çalışma, koşturmaca...Maaşı iyi ama zamanı yok.
Zaten işimden çok memnunum diyen kaç kişi vardır ki?
Misal sabahtan akşama kadar oturacağım bir işe de verseler "kendimi geliştiremiyorum" diye şikayet ederim :)

evet maaaşım geçenlerde az zam istedim ve bana benim yerimde bu maaşla çalışmak isteyecek onlarca ticaret lisesi mezunu bayan bulabilirmiş... patron öyle dedi böyle bi şirkette iş bulması zormuş bu devirde

Görümcem bankacı. 8-9 geliş saati. Sürekli bir çalışma, koşturmaca...Maaşı iyi ama zamanı yok.
Zaten işimden çok memnunum diyen kaç kişi vardır ki?
Misal sabahtan akşama kadar oturacağım bir işe de verseler "kendimi geliştiremiyorum" diye şikayet ederim :)

ay ne kadar haklısıııın dimi aynen öyle şikayet ederiz :):)

benim eşim bankada çalışırken daha mutluymuş. yada o zamanlar genç olduğu için. sabaha karşı 5de çıkıp 8de başladığı da olmuş. şimdiki kadar çok yorulmuyordum diyor...

ama teyzemde bankacıydı o memnun değildi...

fakat bugün biraz nete araştırayım dedim içim karardı neler neler yazmışlar bankacılık hakkında bütün bankacılar mı mutusuzdur ::KK43:::KK43:(((
ben yine muhasebeci olmaya devam mı etsem 1000 tl maaşla ama aklım heeep bankacılıkta :KK43:

(ibbff ? rice etsem bunu açılımını yazarmısınız) idrak edemedim şuan

Ayrıca 1.000-tl maaş 4 yıllık ünv. bitirmiş birine çok az değilmi?

yabancı dilin varsa müfettiş yardımcılıkları pozisyonlarına başvur tatminkar ücretle mesleğe başlarsın diğer türlü bence sıkıntı bankacılık.

genel müdürlükte çalışmak için ne yapmak nasıl bi yol izlemek gerekiyor

Kariyer nette cv oluştur. Bankacılık alanındaki iş ilanları genellikle şube yada genel müdürlük diye belirtir. Uzman yardımcılığı, müfettiş yardımcılığı gibi çeşitli pozisyonlar var, onları da araştır. Müfettiş şube denetimine gider, uzman yardımcısı ya şube de ya da genel müdürlükte çalışır. Ama genel müdürlükte işe girmek zordur bilgin olsun.

(ibbff ? rice etsem bunu açılımını yazarmısınız) idrak edemedim şuan

Ayrıca 1.000-tl maaş 4 yıllık ünv. bitirmiş birine çok az değilmi?
iibf yazıcaktım :KK23: pardon iktisat fakültesi kısaca.. evet çok az :/:/

mesela çoook iyi ingilizce bilmek gibimi :/
Kariyer nette cv oluştur. Bankacılık alanındaki iş ilanları genellikle şube yada genel müdürlük diye belirtir. Uzman yardımcılığı, müfettiş yardımcılığı gibi çeşitli pozisyonlar var, onları da araştır. Müfettiş şube denetimine gider, uzman yardımcısı ya şube de ya da genel müdürlükte çalışır. Ama genel müdürlükte işe girmek zordur bilgin olsun.

Hangi fakülte mezunu olduğunu anlamadım ama mümkünse stajını başlat ve smmm belgeni al. İnan bana maaşın çok çok iyi olacaktır. Tabii staj döneminde biraz dişini sıkacaksın. Sonrasında bir firmada muhasebe müdürü olursun :KK76:

Önemli olan muhasebeci olmak değil kendini geliştirmek , şu anki işinizde yükselecek gibi değilsiniz
İhtiyacınız yoksa eğer çıkın, kurslara gidin sertifikalar alın yabancı dilinizi geliştirin
internetteki kariyer sitelerinde cvler oluşturun demek istediğim aktif olun.
Herkes üniversite mezunu artık ama çok az kişi kendini geliştiriyor, herkes mezun oldum bitti gözüyle bakıyor olaya

Bir Türkiye klasiği. Kime sorsan memnun değil. O yüzden böyle yorumlar bence karar vermeniz için doğru bir kriter olmayabilir. Biraz duygularınızla biraz mantığınızla kendi kendinize doğru yolu kendi yolunuzu bulmaya çalışın bence. Bankacılık değil hiç alakasız başka sektörlere girmek isteseniz de yine o okuduğunuz türden yorumlarla emin olun ki karşılaşırsınız.

evet maaaşım geçenlerde az zam istedim ve bana benim yerimde bu maaşla çalışmak isteyecek onlarca ticaret lisesi mezunu bayan bulabilirmiş... patron öyle dedi böyle bi şirkette iş bulması zormuş bu devirde

Ve yine bir Türkiye klasiği... Patronların klasik lafı :KK70:Benim beğenmediğim maaşı beğenen biri muhakkak ki çıkar ama siz de beni mumla ararsınız diyebilecek özgüvene herkes sahip olursa patronlar da şirketlerini böyle bulunmaz Hint kumaşı sanmaktan vazgeçerler belki de :KK14:

Bunu size diyenler ne is yapiyor peki, sizi ne hakla kucumsuyorlar? Kendileri 4 yil okuyup ne olmus, beyin cerrahi mi?

Ben baska bir meslektenim bana gore muhasebecilik de bankacilik da ayni ikisi de parayla ugrasiyor iste :)

Maasiniz az ben de katiliyorum ama mesleginiz gaye guzel. Mesleginizi degil, parayi dert edinin bence.

Back
X