- 13 Mayıs 2017
- 1.653
- 7.343
- 158
Bunu ben de hissettim özellikle ağlamalar falan. Kız kötü bir şey de dememiş çünkü. Kim ister sevgilisinin iş yerinde (hastane veya değil) sabahlamasını? Yorgunlukla deme şekli sert olabilir ama o kadarı da olsun.Burda bunun kavgasını çok vermiş biri olarak senin kendini kötü hissetmene neden olacak hicbirsey yapmadığını ve bu adamdan kesinlikle ayrılman gerektiğini düşünüyorum
Burada "vay efendim karakteri iyiymiş,yazık değil mi işsizlik suç mu yazık " diyen arkadaşların romantizmine hayran kaldım. 30 yaşına kadar hiç çalışmamış , harçligi, geçimi kısacası onuru için asla çabalamamış , ailesinden veya eşinden geçinmis bir insanın (kadin-erkek farketmez) karakteri iyi filan değildir , tek gösterge değildir ama en önemlisidir, bu yaştan sonra da asla degişmez, kimse kusura bakmasın , bu bir...
Siz şimdiye kadar hep uzak mesafe ilişkisi yasamişsiniz , o yüzden ben senin " şoyle iyi çocuk, bana böyle iyi davrandı, vay efendim ben onu çok kirdim" demelerine de güvenemiyorum açıkçasi. Şu anda vicdan yapmanın sebebi saf temiz bir kız olman ve manipüle edilmen büyük ihtimalle. Henüz gerçek yüzünü gormemişsin bile,üç beş romantik an + işsizlik ve parasızlık ajitasyonundan başka ne var elinde senin vicdan yapmani gerektirecek? Kötü bir kız olsan, şimdiye elli kere aldatmiş veya postalamiştın bu sapsızi, ama yapmamişsin. Bu iki....
Kısacasi ben senin bu adamla kesinlikle ayrılman gerektiğini düşünüyorum çünkü burnuma çok fena ortadoğu tipi memur kız avcısı manipülatif asalak kokusu geliyor. Demedi deme
Paşam kızın ufak bir restle vicdan azabından kahrolacağını tahmin ediyordu bence. Böylelikle barışırlarsa eğer bir daha bu işsizlik konusunun açılmayacağını da garanti altına almış oluyor.