Bankodaki kız

Yasamenerjisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
2.166
3.957
83
İyi pazarlar hanımlar ,
Bu aralar çok konu açtım ancak artık kendimden şüphe eder oldum .Dün eşimin sağlık kontrolleri için doktora gittik ve doktor bir takım tetkikler için bizi görüntüleme merkezine yolladı .Gönderirken de hasta bilgi formunun yanı sıra ,görüntülemeyi yapacak olan kişiye verilmek üzere ayrıntılı not yazdı.Buraya kadar hersey normal ;görüntüleme merkezinde bankoda provizyon alan bayan sisteme yanlış bilgi girdiği için daha doğrusu doktorun yazdığı diğer bilgi notundakileri oraya yazdığı için özel sağlık sigortamız ret verdi.Ve bu konuda ufak bir kriz yaşadık ki orda bayan durumu düzeltmek yerine peşin para ile işlem yapacaksak yaptırmamızı yoksa başka hasta alacağını söyleyerek resmen kovdu bizi .Ben bu duruma inanılmaz takıldım çünkü o kızın işini yanlış yapması sonucu mağduriyet yaşadık ve üzerine bir de küstah tavrına maruz kaldık ,döndük gittik .Referens olan yere gerekli şikayetleri yaptık ama bunun üzerine bir de bu kızın sisteme yanlış girdikleri yüzünden o tetkiği sigortanın bir süre ödememe ihtimalini de öğrendim ,iyice tuz biber oldu .
Uzun olduysa kusura bakmayın ama içimi dökmek istedimEn Büyük KK

hatalı olanın siz olduğunu düşündüğüm için söylemiyorum bunu,
ayrıntı yazan kağıdı neden kıza verdiniz? görüntülemeyi yapacak olan tekniker yada doktor kimse ona vermek üzere almış olmalısınız

hatalı olanın siz olduğunu düşündüğüm için söylemiyorum bunu,
ayrıntı yazan kağıdı neden kıza verdiniz? görüntülemeyi yapacak olan tekniker yada doktor kimse ona vermek üzere almış olmalısınız
Bunun için kendime ayrıca kızdım ,çok haklısınız ama ben verirken bunu da çekecek olan arkadasa iletirler diye düşündüm ,hiç aklıma gelmedi böyle birşey olacağı .

Yaptigi hatayi duzeltene kadar hicbir yere gitmez, kavga ederdim. Niye cekip gittiniz ki?
Eşim çok sakin biri ve böyle durumlarda olmuş bir hata napalım diye dönüp gider .Ben de onun yanında uzatamıyorum ve ortamlarda böyle şeylerle uğraşmaktan da çok yoruldum.
Herkes işini düzgün yapsa nolur ki :(

Eşim çok sakin biri ve böyle durumlarda olmuş bir hata napalım diye dönüp gider .Ben de onun yanında uzatamıyorum ve ortamlarda böyle şeylerle uğraşmaktan da çok yoruldum.
Herkes işini düzgün yapsa nolur ki :KK43:
Benim eşim de oyle:kızgın: ben de haksızlığa hiç gelemem. Sizin olayla kıyaslanmaz ama burger kingten menü aldık geçen haftalarda ben oturdum esim aldı. Bi baktım tavuk nugetta var. Fişe baktım siparişini vermediğimiz nuget ekli. Esim aman bosver havasinda. Gittim Pardon dedim bunda bir yanlışlık var. Kız baktı haa o mu kampanyalı o, kampanyalı?? Ücretsiz mi dedim. Hayır ücretli dedi. Siz bize sordunuz mu, biz istiyoruz dedik mi dedim? Isterseniz para iadesi yapalım dedi istemeyeceğimi düşünüp, yapın bekliyorum dedim. Yani bunu anlatmamdaki sebep küçük büyük demeden herkes işini düzgün yapmalı ve üstü kapatılmamalı. Ben nasıl iş yerinde en ufak hatamda mahcup olup en kısa zamanda düzeltiyorsam herkes özenli olmalı, parayı sokaktan toplamıyor kimse.

Ah ya hic iyi olmamis. Sigorta eger devamiyet gosteren bir hastaliksa muhtemelen karsilamaz bundan sonra bu hastalikla ilgili konulari. Yapilacak sey basitti. Provizyon merkezini arayip yanlis kagidi sisteme girdigini soyleyip sildirmekti yapacağı..

Benzer bir şey başımıza geldi
Eşim endoskopi olacaktı
Sağlık sigortamızdan provizyon için giriş yapıldı ve onay verildi (meğer giriş yapmamışlar bile) kadına ısrarla sorduk tamam oldu dedi.
İşlemden bir hafta sonra şehir dışındayken kadın arıyor ee onay vermedi
Öğrendik ki sonradan giriş yapmışlar

Belge istediler acil diyorlar bir de
Bizim için değil kadın için acilmiş o parayı ondan alırlarmış onay almadan eşimi operasyona aldıkları için.
Eşim de tüm zorlukları çıkarıp her yere şikayet etti çünkü tatilimizin içine ettiler yok dilekçe yok faks diye uğraştık.

Sonunda kadını başka birime almışlar :D
Para ile ilgili olmayan daha basit bi iş yapıyor şu an

Benim eşim de oyle:kızgın: ben de haksızlığa hiç gelemem. Sizin olayla kıyaslanmaz ama burger kingten menü aldık geçen haftalarda ben oturdum esim aldı. Bi baktım tavuk nugetta var. Fişe baktım siparişini vermediğimiz nuget ekli. Esim aman bosver havasinda. Gittim Pardon dedim bunda bir yanlışlık var. Kız baktı haa o mu kampanyalı o, kampanyalı?? Ücretsiz mi dedim. Hayır ücretli dedi. Siz bize sordunuz mu, biz istiyoruz dedik mi dedim? Isterseniz para iadesi yapalım dedi istemeyeceğimi düşünüp, yapın bekliyorum dedim. Yani bunu anlatmamdaki sebep küçük büyük demeden herkes işini düzgün yapmalı ve üstü kapatılmamalı. Ben nasıl iş yerinde en ufak hatamda mahcup olup en kısa zamanda düzeltiyorsam herkes özenli olmalı, parayı sokaktan toplamıyor kimse.
Zaten burda mesele herkesin işini düzgün yapması ve yanlışlık olduğunda yüzü kızaracagına küstahlaşması .

Doktorun yazdığı sağlık muayene formunda ve sizin teknikere vereceğiniz notta yazanlarin harici bir bilgi girmiş mi sisteme ?
Teknikere yazılan notta ayrıntılı neler istediği,özellikle bakmasını istediği şeyleri yazmıştı .
Hasta muayene formunda da fiziki bulgular ve tanı vardı .Hasta muayene formunda yazmayan şeyleri yazmış kız göndermiş .

Teknikere yazılan notta ayrıntılı neler istediği,özellikle bakmasını istediği şeyleri yazmıştı .
Hasta muayene formunda da fiziki bulgular ve tanı vardı .Hasta muayene formunda yazmayan şeyleri yazmış kız göndermiş .

Peki siz bunu nasıl öğrendiniz yani kişinin orda yazmayan şeyleri de sisteme girdiğini.Muhalefet olmak için söylemiyorum yanlış anlamayın olayı tam anlamıyla öğrenmek için .Belki sigortanız karşılamadığı için ret cevabı gelmiştir.Cünkü hatalı işlem olsa iptali çok kolay yapılır kaldı ki özel hastane burası ,ama sigortanın ödemediği durumda kişi size sormak zorunda ücretli mi yapacaksınız diye.

Doktorun yazdığı sağlık muayene formunda ve sizin teknikere vereceğiniz notta yazanlarin harici bir bilgi girmiş mi sisteme ?
Hatta şöyle diyeyim ;doktor mr istiyor ve teknikere yazdığı notta “kanserden şüpheleniyorum ,ayrıntılı ve dikkatli incelensin “şeklinde bir not düşmüşse direkt provizyon istenirken “başağrısı,kanser” diye yazılması tam olarak provizyon hatası oluyor .çünkü doktorun öyle bir tanısı yok ve muayene formunda yazmıyor .umarım anlatabilmişimdir

Peki siz bunu nasıl öğrendiniz yani kişinin orda yazmayan şeyleri de sisteme girdiğini.Muhalefet olmak için söylemiyorum yanlış anlamayın olayı tam anlamıyla öğrenmek için .Belki sigortanız karşılamadığı için ret cevabı gelmiştir.Cünkü hatalı işlem olsa iptali çok kolay yapılır kaldı ki özel hastane burası ,ama sigortanın ödemediği durumda kişi size sormak zorunda ücretli mi yapacaksınız diye.
Şöyle öğrendim ;kız ısrarla ret geldiğini söylediğinde ben de acenteyi ve ardından çağrı merkezini aradım ,provizyon birimi ile görüştüğümde söylediler ,kız da ret geldiğini ispatlamak için bana bilgisayarı çevirdi ,ret geldi inanmıyorsanız bakın dedi.orda gördüm

Bunun için kendime ayrıca kızdım ,çok haklısınız ama ben verirken bunu da çekecek olan arkadasa iletirler diye düşündüm ,hiç aklıma gelmedi böyle birşey olacağı .

yani ne size ne kıza tam hatalı diyemem.
kızın ne tıp eğitimi var, ne de sigortacı.
eline ne verirseniz onu yazar. hepsini verdiğiniz için ne var ne yok yazmış olabilir.
biraz tecrübeli olsa şüpheye dayalı tanıyı girmezdi.

siz de teknikere iletir diye düşünmüşsünüz ama kız girişinizi yaptıktan sonra tekniklerle muhattap olacak yine sizsiniz, o kız bir sonraki işleme geçecek zaten, nasıl iletsin?

başka bir yerde tekrar deneyin, aksilik olursa sigorta şirketini sıkıştırın biraz, alırsınız ödemeyi merak etmeyin.

sigorta şirketinin reddetme gerekçesi ne?

Back
X