Tamam. Sizde bunu bildirin site yönetimine. Bildirdiniz mi?valla var öyle konular ablamın düğünü misal hangisi sizce, hatta dün dün ombre mi sarı saç mı hala duruyo mu o konu, bunlar ne peki.
ama var o konular ve hala cevap yazılıp ortada dolaşıyo.hatırlatayım
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bölüm-kuralları-lütfen-okuyunuz.737655/
Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.
Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.
ben yapmam öle bişeyi ama var biliyoruz hepimizde.Tamam. Sizde bunu bildirin site yönetimine. Bildirdiniz mi?
taşıdım onu. banlı olduğum için o işlemi yapamamıştım. banım açıldı taşıdım.valla var öyle konular ablamın düğünü misal hangisi sizce, hatta dün dün ombre mi sarı saç mı hala duruyo mu o konu, bunlar ne peki.
son mesajımı okuyunama var o konular ve hala cevap yazılıp ortada dolaşıyo.
Siz de banlandığınza göre o zaman kişiye göre muamele yoktaşıdım onu. banlı olduğum için o işlemi yapamamıştım. banım açıldı taşıdım.
günde onlarca bdv dışı konu açılıyor. taşıyorum. ama şunu unutmayınki 24 saat pc başında olamam. olmadığım zaman olabilir yada görmediğim. sizlerin o konuları kiblemeniz yada bana özeldden yazmanız halinde gereken yere taşırım
şimdi burda bir üzerine gelme durumu yok mu.ünlenmek mi neyin ünü öyle derdim olsa gider bi cast ajansa üye olurum buraya değil. şimdi bu cevaba da banlanırım senin yazdığına değil ama.Benim bildiğim acemiler çok banlanır , genelde kurallara uymadıklarından ,keyiflere ne istiyorsa onu yapma derdindeler
ve genelde egoları büyük oluyor
herkes bu yoldan geçiyor veya gerçekten derdi büyük bdv konularına yorum yaparak kendi derlerini bir nebsa olsun unutuyorlar veya yumuşatıyorlar
bizim yani benim gibilerde insanları merak ettiğinden ne olur
gibi sonuçta marsta yaşamıyoruz
yıl sonunda sana en agresiv üye 'de oyumu vereceğim
böylece ünlenmiş olursun
ben yapmam öle bişeyi ama var biliyoruz hepimizde.
teşekkür ederim.son mesajımı okuyun
Sırf bunu yazdınız diye banlandınız öyle mi? Mümkün değil.Arkadasim derdimi dile getirmissin Teşekkürler. . Ben de ayni seyi yasiyorum.. Bir mesajimda bir arkadasa ''kufur etmeyin, serefsiz vs yazmayin bu hakarettir suctur''dedim hemen bir mesaj banlandiniz site kurallarina uymadiniz diye???
az önce ki yorumunuz konu sahipleri istemedikleri cevapları alınca saygısız oluyor yazdınız . ve ardından yaptığınız yorumda yukarıda bu sizin yorumunuz konu sahibinin beklemediği cevap yazmak değil saygısızca konuşmak... bu yazdıklarına bende kızardım. bence beklenmeyen cevapla ,tahrik edici yorumları iyi ayırmak lazım.. sizin ki iyi bir örnekBenim bildiğim acemiler çok banlanır , genelde kurallara uymadıklarından ,keyiflere ne istiyorsa onu yapma derdindeler
ve genelde egoları büyük oluyor
herkes bu yoldan geçiyor veya gerçekten derdi büyük bdv konularına yorum yaparak kendi derlerini bir nebsa olsun unutuyorlar veya yumuşatıyorlar
bizim yani benim gibilerde insanları merak ettiğinden ne olur
gibi sonuçta marsta yaşamıyoruz
yıl sonunda sana en agresiv üye 'de oyumu vereceğim
böylece ünlenmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?