bdvde ,demin yazdım nedenini. mesajlarıma bak :)ciddi mi özel değilse merak ettim sebebini.....
vay be oky bile banlanıyosa ....
canım tavsiyem düşünerek yaz..seni kiblediylerse bir yazında ban yiyebilirsin..o yazında polimik tarzı bir şey yazdıysan..geçenki banda uyarı vardı da yeni sistemde banlanınca sitede konu dahi okutmuyor hiçbir yere giremediğimden uyarıyıda nerden geldiğinide göremiyorum onu düzeltmek lazım sadece mesaj yazmayı engelleseler ya geçenki gibi..siteye ulaşım bile yok banlanınca yönetime hakkını savunamıyorsun bilgi alamıyorsun..
ben yapmam öle bişeyi ama var biliyoruz hepimizde.
farkındaysanız, bakın oky bile banlanmış, böyle bir durum üye ayrımı yapmadıklarının en büyük ıspatı değil mi.. daha bunun üstüne söz söylenmez sanırım.taşıdım onu. banlı olduğum için o işlemi yapamamıştım. banım açıldı taşıdım.
günde onlarca bdv dışı konu açılıyor. taşıyorum. ama şunu unutmayınki 24 saat pc başında olamam. olmadığım zaman olabilir yada görmediğim. sizlerin o konuları kiblemeniz yada bana özeldden yazmanız halinde gereken yere taşırım
sen çok banlanmadın dimimapıs damı zor kardes ..
Allah düşürmesin kimsecikleri ..
sen çok banlanmadın dimi..genelde sakinsindir hep
neden girmiştinkidaha yeni cıktım mapıstan
niye sende üzgün üye yazıyoKimi kime sikayet ediyosun kuzum
Banlandığı için yazıyor..niye sende üzgün üye yazıyo
Arkadaslar tartismaya baslayinca durun siz kardessiniz dedim. Sonra aklima kendi actigim konu geldi Sephora85'i görünce.Ya bişey dicem
Bu müdürün ırkçı karısı kim,müdür kim
Burdan birinden mi bahsediyorsunuz ciddi merak ettim
hımmmm just demişti kıyım oldu diye....iyi ki ben yoktum....duble ban yerdim allah muhafazaadam kayrıldığı konusuna katılmıyorum.. ama Mune, Kazenden daha insaflı.. mesela geçen gün bir konu açıldı, konu sahibinin yazım yanlışları yüzünden konu geyiğe döndü, ve 30 kişiye yakın ban yedik Kazen tarafından.. halbuki Mune uyarır ve konuyu kapatırdı.. Kazen, editör falan da dinlemedi topumuzu yaktı
Baya meraklandım bende.Arkadaslar tartismaya baslayinca durun siz kardessiniz dedim. Sonra aklima kendi actigim konu geldi Sephora85'i görünce.
Alakasiz oldu pardon ya.
keleşli abla mı onu bende merak ediyorumya konuyla pek alakası yok ama ban diyince aklıma geldi,çok aktif değilim ama bdv de bir hanım abla vardı.ben site yenileneli beri onu görmüyorum yada artık çok girmediğimden denk gelmiyor muyum acaba,onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?