banlana banlana bi hal oldum

canım tavsiyem düşünerek yaz..seni kiblediylerse bir yazında ban yiyebilirsin..o yazında polimik tarzı bir şey yazdıysan..

hımmm şimdi hatırladım bu konuyu bi de 5 isim seçeneği sunmuştum....hiç birimizin önerdiğini beğenmeyip çok seçiciyim demiştin bende cidden hamilesin isim telaşına düştün sandımdı....meğer değilmişsin......
aha aha ha ha öyle bi isim seçer halin vardı ki okuyan sanır nufus müdürlüğü kapısındasın acil isim lazım....teeee allahım ya

ben yapmam öle bişeyi ama var biliyoruz hepimizde.
farkındaysanız, bakın oky bile banlanmış, böyle bir durum üye ayrımı yapmadıklarının en büyük ıspatı değil mi.. daha bunun üstüne söz söylenmez sanırım.
Pardon daha önce yazan olmuş zaten

Ben de hiç sanmıyorum kayırma olduğunu. Sitenin en aktif kullanıcılarının dahi günlerce hatta aylarca banlı kaldığına şahit oldum.

Arkadaslar Pro üye demek kayriliyor anlamina gelmiyor, yani Pro Üyeler ban yemiyor degil...Parayi basan düdügü calar hesabi üyeligimiz Pro Yanliz bizi bandan kurtarmiyor sadece sitede kimi seylerden daha iyi faydalana biliyoruz yada rahatlikla kullana biliyoruz (mesela cinsellik bölümünü) yani üstün degiliz biraz havaliyiz sadece

Ya bişey dicem
Bu müdürün ırkçı karısı kim,müdür kim
Burdan birinden mi bahsediyorsunuz ciddi merak ettim
Arkadaslar tartismaya baslayinca durun siz kardessiniz dedim. Sonra aklima kendi actigim konu geldi Sephora85'i görünce.
Alakasiz oldu pardon ya.

hımmmm just demişti kıyım oldu diye....iyi ki ben yoktum....duble ban yerdim allah muhafaza

keleşli abla mı onu bende merak ediyorum

Bdv a konu acmak da cesaret isi. Elestri bombardimanina hazir olmak lazim. Hazir olmayinca da banlanmak kacinilmaz oluyo heralde. Ben haksiz yere banlansam, heralde bi daha kullanmazdim KK yi. Zaten bagimlilik yapiyo bdv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…