banlana banlana bi hal oldum

Devamını niye sildiniz acaba? Neyse, gerçekten neden banlandığınız ortada.
Size niye banlandigimi sormadim hanimefendi ayricaaa sildgum seyi uste yazdim cunki sadece size soylersem o kelimeleri size haksizlik olur diye dusundum bilmem anlatabliyormuyum sizi ilgilendiren durum nedir Allah askina ndn fikriniizi soyleme gereği duyuyorsunuz ?

Takip edebildiğim kadarıyla sorunlarını mağdur edebiyatı yapmadan paylaşıyorsun.
Dik duruşunla tepki aldığını görünce anlam veremiyorum açıkçası.
ezik olmayı seviyor bizim halkımız. hakkını savunan dik duranda tü..k.a , bende böyleyim napıyım

Ay niye beee. Naptım abla ben?
Benim konumda bir yorum yapmistin. Gruptan dislanmamak icin lider konumunda olanin pesinden gidilir gibisinden bir seyler soylemistin.
Aynen dedigin gibiymis durum. Mudurun karisi faşizan duuygularla etkisi altina almis digerlerini de. E benim eşimin rutbesindense mudur karisi tercih edilir tabi.
Ben de 2-3 gun oldu ogreneli. Aklima sen geldin hemen.

Hmmm, belliydi ama zaten. Yoksa hepsinin birden aynı düşüncede olması çok mümkün değil.

Birincisi, o 'çünki' diye değil 'çünkü' diye yazılır.
İkincisi, üslubunuz gerçekten kötü. Neden banladığınızı ya da neden diğer üyelerin banlanmadığını anlayamıyorsunuz ya, yardımcı olayım dedim.

Farklı tepkiler almak istemiyorsanız buraya yazmazsınız, olur biter. Madem bu kadar üyenin olduğu bi yere yazıyorsunuz o zaman gelecek yorumları da baştan kabul etmiş oluyorsunuz. Size iyi günler.

evet şu yancılar, konuşma bi başkası ile ama bi bakmışın konuşma ile alakası olmayan hooppp yandan çıkıyo, noluyoz diyosun. onlara ne ise, diyorum ya acayip kulis var.
çoğu zaman tek mücadele ettim..

ezik olmayı seviyor bizim halkımız. hakkını savunan dik duranda tü..k.a , bende böyleyim napıyım

Arkadaşım neden böyle şeyler söylüyorsunuz? Bir insan mensubu olduğu bir milleti bu şekilde aşağılayıp nasıl oluyor da hakkını savunan ve dik duran bir kişi olduğunu iddia edebiliyor?

Yapmayın Allah aşkına.

Bakın hakkını savunmanın bir sürü yolu var. İnsanları bozmak, laf sokmak ve bu bakımdan karşı tarafla yarışa girmek sizi dik duran ve hakkını savunan bir insan yapmaz. Aksine huysuz ve huzursuz bir insan olarak algılanmanıza neden olur.

Arkadasim derdimi dile getirmissin Teşekkürler. . Ben de ayni seyi yasiyorum.. Bir mesajimda bir arkadasa ''kufur etmeyin, serefsiz vs yazmayin bu hakarettir suctur''dedim hemen bir mesaj banlandiniz site kurallarina uymadiniz diye???

Neden ceza aldığını birey. Zahmet olacak ama neden ceza aldığınıza iyi bakın. Siz böyle yazınca sizi ciddiye alıp (kusura bakmayın) gerçekten bundan ceza aldığınızı sanıyorlar. Oysa siz profilinizde size bildirildiği gibi ;

Derdim var kimseye anlatamiyorum basligin ve olay simdi oldu da basligin. Her gun saplak var sende bacim fake konu yahu

Hiç bir yetkinliğe sahip değilken başka bir üyenin konusuna sahte dediğinizden olmasın ? Ayrıca aynı konuda kaç kez aynı şekilde cevap yazdınız ? İnsanlara yanlış bilgi vermeyin önce neden ceza aldığınıza dikkatlice bakın.

belirli bi isim vermedim zaten, ama öyle yapanlar var.
var canım..çok var..
eğer sitede çok vakit geçirirsen banlanma nedenlerini kavrarsın..artık banlanacağım zamanı biliyorum mesela..polimik kesinlikle ban yemene sebeb olur ilk etapta..

ne münasebet aşağılamak falan lütfen konuyu çarpıtmayalım.

Başıma bir şey gelmeyecekse, yancı olarak yorum yapmak istiyorum.
Insanın hakkını savunması kadar güzel bir şey yok. Ezilmeyin -sanalda da olsa- haksızlığa uğramışsanız mutlaka karşısında durun tabii ki; de hanımlar kurallara uymayıp banlandığınızda ya da yapılması mümkün olmayan bir talebiniz olduğunda siz haksızlığa uğramış değil, düpedüz haksız yere hak talep eden oluyorsunuz. Bir durun, bir düşünün yahu! Ne için kazan kaldırıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…