- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
ayy teşekkür ederim,gerçekten merak etmiştim kendilerinibir süreliğine üyeliğini dondurdurdu. tadilat işlerimi varmış ne. gelir tekrar.
Tesekkur ederim, evet hakliydim.
Su an kayirilan uye ben oluyorumzamaninda kazen tarafindan o kadar ban yedimki beni kayirdigini hic sanmiyorum
Ay ben onu fesat okumuşum be, ferasetmiş.iyi bir şey iyi:)
Ay ben onu fesat okumuşum be, ferasetmiş.
Size niye banlandigimi sormadim hanimefendi ayricaaa sildgum seyi uste yazdim cunki sadece size soylersem o kelimeleri size haksizlik olur diye dusundum bilmem anlatabliyormuyum sizi ilgilendiren durum nedir Allah askina ndn fikriniizi soyleme gereği duyuyorsunuz ?Devamını niye sildiniz acaba? Neyse, gerçekten neden banlandığınız ortada.
ezik olmayı seviyor bizim halkımız. hakkını savunan dik duranda tü..k.a , bende böyleyim napıyımTakip edebildiğim kadarıyla sorunlarını mağdur edebiyatı yapmadan paylaşıyorsun.
Dik duruşunla tepki aldığını görünce anlam veremiyorum açıkçası.
kulitta bi sen anlıyosun beni, sende doğru anlıyosun:) öperim.:)Takip edebildiğim kadarıyla sorunlarını mağdur edebiyatı yapmadan paylaşıyorsun.
Dik duruşunla tepki aldığını görünce anlam veremiyorum açıkçası.
Benim konumda bir yorum yapmistin. Gruptan dislanmamak icin lider konumunda olanin pesinden gidilir gibisinden bir seyler soylemistin.Ay niye beee. Naptım abla ben?
Evet o meshur uye benimOo Akasia o üye sen miymissin? O zaman kesin hakliymissin
Hmmm, belliydi ama zaten. Yoksa hepsinin birden aynı düşüncede olması çok mümkün değil.Benim konumda bir yorum yapmistin. Gruptan dislanmamak icin lider konumunda olanin pesinden gidilir gibisinden bir seyler soylemistin.
Aynen dedigin gibiymis durum. Mudurun karisi faşizan duuygularla etkisi altina almis digerlerini de. E benim eşimin rutbesindense mudur karisi tercih edilir tabi.
Ben de 2-3 gun oldu ogreneli. Aklima sen geldin hemen.
Size niye banlandigimi sormadim hanimefendi ayricaaa sildgum seyi uste yazdim cunki sadece size soylersem o kelimeleri size haksizlik olur diye dusundum bilmem anlatabliyormuyum sizi ilgilendiren durum nedir Allah askina ndn fikriniizi soyleme gereği duyuyorsunuz ?
çoğu zaman tek mücadele ettim..evet şu yancılar, konuşma bi başkası ile ama bi bakmışın konuşma ile alakası olmayan hooppp yandan çıkıyo, noluyoz diyosun. onlara ne ise, diyorum ya acayip kulis var.
belirli bi isim vermedim zaten, ama öyle yapanlar var.çoğu zaman tek mücadele ettim..
ezik olmayı seviyor bizim halkımız. hakkını savunan dik duranda tü..k.a , bende böyleyim napıyım
Arkadasim derdimi dile getirmissin Teşekkürler. . Ben de ayni seyi yasiyorum.. Bir mesajimda bir arkadasa ''kufur etmeyin, serefsiz vs yazmayin bu hakarettir suctur''dedim hemen bir mesaj banlandiniz site kurallarina uymadiniz diye???
Derdim var kimseye anlatamiyorum basligin ve olay simdi oldu da basligin. Her gun saplak var sende bacim fake konu yahu
var canım..çok var..belirli bi isim vermedim zaten, ama öyle yapanlar var.
ne münasebet aşağılamak falan lütfen konuyu çarpıtmayalım.Arkadaşım neden böyle şeyler söylüyorsunuz? Bir insan mensubu olduğu bir milleti bu şekilde aşağılayıp nasıl oluyor da hakkını savunan ve dik duran bir kişi olduğunu iddia edebiliyor?
Yapmayın Allah aşkına.
Bakın hakkını savunmanın bir sürü yolu var. İnsanları bozmak, laf sokmak ve bu bakımdan karşı tarafla yarışa girmek sizi dik duran ve hakkını savunan bir insan yapmaz. Aksine huysuz ve huzursuz bir insan olarak algılanmanıza neden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?