Banlanmaktan dert yanamaz oldum

Arkadasım aıle kavramını sanırım daha sende esım gıbı kavrayamadın galıbakı, bır hafta gıder otekı hafta senle, ya kardesım gıtmesı sartmı, ayda yılda bayramda seyranda gıtsın, medenı ınsan gıbı konustum tabıkı, buraya ınsanlar halledemedıklerı sorunlarının yazıyor, herhalde her yolu denedıkde buraya yazıyoruz dımı zeki arkadasım :) ayrıca ben onun aılesıne ne bılıyım gıcık kaptımya hani batıyor bana, yani aılesıne gıdıcegını ıstemıyorum ya eskıyelım bır hele ne anlayıssız ınsanlar, yenı evlıyım herhafta gıdıyorduk bırde kalın kalın demelerı delı edıyordur, yanı sorumsuz düsüncesizlikleri onlardan sogumama neden oldu, gondermıcem oglunu oraya ınat ettım ben :)

yok aynı yine başladı..
yaa senin çocuğun sadece bayramda seyranda gelip seni görse özlemezmisin
evlendi diye oğlunu nüfusundan çıkarmadıya kadın
tamam her hafta sonu değilde 15 de bir gitsin annesi yabancı değil..

Hayır bu arada neden benim konum veya ( normal bir konu ) banlanmıyorda senin konun banlanıyor onu bi düşün. Yöneticilerin kimseye bi garezi olduğunuda düşünmüyorum ! :kkk:

natlus merakımı mazur gör ama neden bu kadar sinirlisin ya da üslubun neden bozuk?

annenle baban sag mı bılmıyorum ama bosanmıslar mı?
ya da baba evinde nasıl bir ortam vardı?
lutfen beni yanlıs anlama sadece sebebını merak edıyorum.
bak mesela ben de cok sinirliyim ve bu babamdan kaynaklanıyor yani o cok sinirlidir sanırım ben onu model alarak büyüdüm.

ya da genlerden bılemıyorum.

peki sen niye böylesin ?

senin kaynananın davranışlarını değiştirmeye veya onunla nasıl başa çıkacağını bulmaya çalışmaman gerekir. çünkü ne yaparsan yan eşin senin yanında değil. sana evet haklısın aşkım birtanem derken sanırım kendi annesine de aynısını diyor. yoksa haftasonu başbaşa olalım dediğinde önce annesine uğrayıpsonra başbaşa olmayı planlamazdı. senin eşini biraz değiştirmen gerek. eşin bunları yapmazsa kaynana bu kadar sanasıkıntı yaratmaz inan...

söylediğin şeyler benim kayınvalidem görümcem vs hepsinde mevcut. haftada bir gitmemiz yetmez hergün gidelim ister üstüne kendi evimede çağırmamı isterler ama eşim sağolsun bana fırsat bırakmıyor önlerini kesiyor onlarda kendi kendilerine söylenip duruyorlar benim evim benim huzurum hiç sarsılmamış oluyor.

Arkadasım aıle kavramını sanırım daha sende esım gıbı kavrayamadın galıbakı, bır hafta gıder otekı hafta senle, ya kardesım gıtmesı sartmı, ayda yılda bayramda seyranda gıtsın, medenı ınsan gıbı konustum tabıkı, buraya ınsanlar halledemedıklerı sorunlarının yazıyor, herhalde her yolu denedıkde buraya yazıyoruz dımı zeki arkadasım :) ayrıca ben onun aılesıne ne bılıyım gıcık kaptımya hani batıyor bana, yani aılesıne gıdıcegını ıstemıyorum ya eskıyelım bır hele ne anlayıssız ınsanlar, yenı evlıyım herhafta gıdıyorduk bırde kalın kalın demelerı delı edıyordur, yanı sorumsuz düsüncesizlikleri onlardan sogumama neden oldu, gondermıcem oglunu oraya ınat ettım ben :)

Eski konularınızı, neden banlandığınızı falan bilmiyorum. Şu yazdıklarınız için söyleyebileceğim tek şey ise; bence aile kavramını siz kavrayamamışsınız. Eşinizde veya annesinde hata görmüyorum. İnsan annesini babasını, çocuğunu özler. Görmek ister. Ayda yılda bayramda hatırlanmaz sevilen insanlar, hep aklın bir köşesinde olur ve görüşmek için fırsat yaratmaya bakarsınız. Diğer türlüsü, 'oğlunuzu hapse tıktım, ancak görüş gününde görürsünüz' demek gibi.

Bayram da seyranda mı, akraba mı bu, annesi babası yahu...
Sen de annesin sanırım, empati yap biraz, eşin ve ailesi dengeyi kuramıyor olabilir, ama sende eşin ailesini hiç görmesin bayramdan seyrana gitsin istiyorsun...
Biz aile kavramını çok iyi biliyoruz da sen karı-koca olmayı birbirine tapulanmak gibi sanıyorsun sanırım...

Son düzenleme:
bu konuyla ilgili değil ama şu var .bende iki tane konu açtım ikiside kapatıldı .burda bir kaç kişi var konulara dalıp resmen katliam yapıyor .insanlar dertlerini açıyor ama bir grup buraya alay etmek için giriyor sırf .bu nasıl iş anlamadım .sonra cevap veriyorsun ceza alıyorsun konun havada kalıyor .bende şikayetçiyim bu durumdan .sosyal hayatta sesi çıkmayan insanlar burda ahkam kesiyor işte .bu konuda bende dertliyim .

aynen sana bu konuda katılıyorum.........

enpatininn ne demek olduğunu bilmiyoruz da empatiyi biliyoruz biz olur mu?

evet canım ben esın ve dıger arkadaslar da aıle kavramını kavrayamadık ogret bıze nasıl oluyor

bırının oglunu sankı kendın yapmıs gıbı sahıpnıp ona godenrmemek yuzunu sadece bayramda seyranda gostermek annesıne gıtmek ısteyen ınsana ızın vermemek ona saldırmak

gorumcene cıngene cocuklara seytan dıyerek laf saymak mı

sen baya ogrenmıssın supersın

burada herkes kımın zekı oldugunu cok ıyı bılıyor sen merak etme

kaynananda sana bayılmıyordur emın ol ama oglu ıcın senı cekıyorsa opte basına koy çoluk çocuk ıcın cekılecek bırı degılsın cunku

senın bulup bulabılecegın en ıyı ınsan onlardır

boyle konusan ve davranan ınsanı kım ne yapsınn

senın burda derdın cozulmez sen gıt kendı dılınden anlayan bırılerını bul

tabı bulabılırsen

natluss bir cevap versen keske

Anne baba elbette evlatları dizlerinin dibinde olsun isterler canları kanları..Senin eşinle yalnız kalmak istediğini düşünmüyor olabilir..
Ama ben anlam veremiyorum kaynananı aradın saydın saydın suratına kapattın ama eşinden bahsederken birbirimizi çok seviyoruz, sürekli mesaj atar, çok ilgili diyorsun..
Senin bu sorununu ne burada biz çözebiliriz ne de kaynanan kayınbaban... Bu sorunu çözecek, dengeyi kuracak tek kişi toz kondurmak istemediğin eşin çözer...
Eşini al karşına güzelce konuş...Ya da bir arkadaşın da dediği gibi maaile oturup konuşacaksınız bir orta yolu bulacaksınız...
Yoksa buraya konular açıp da insanlarla tartışmakla olmaz...

canım sen sorununu yazarken aralara kötü sözler eklıyorsun
doğal olarak insanlar bunlara tepkı verıyor
ve olan konularına oluyor.
kötü sözler eklemeden derdini yazsan bence bu tarz sorunlarla karşılaşmayacaksın.

Hopaaaaa, yapmayın lütfen, yine yeniden aynı şeyleri yaşamayalım, dejavu :19:
Üsluplara dikkat...

Anne baba elbette evlatları dizlerinin dibinde olsun isterler canları kanları..Senin eşinle yalnız kalmak istediğini düşünmüyor olabilir..
Ama ben anlam veremiyorum kaynananı aradın saydın saydın suratına kapattın ama eşinden bahsederken birbirimizi çok seviyoruz, sürekli mesaj atar, çok ilgili diyorsun..
Senin bu sorununu ne burada biz çözebiliriz ne de kaynanan kayınbaban... Bu sorunu çözecek, dengeyi kuracak tek kişi toz kondurmak istemediğin eşin çözer...
Eşini al karşına güzelce konuş...Ya da bir arkadaşın da dediği gibi maaile oturup konuşacaksınız bir orta yolu bulacaksınız...
Yoksa buraya konular açıp da insanlarla tartışmakla olmaz...

Benim teklifim bu yöndeydi gtsinlerr karı koca oturup konuşsunlar çözsünler sorunlarını...

O böyle şu böyle demeklee maalesef olmuyor .....

hep rencide eden laf sokan uyeler bellı zatenn..konu ıyı de olsa kotu de olsa doğru da olsa yanlışta olsa bu boylee...cnku kendılerı sutten cıkma ak kaşıkkk....

Back
X