Inşallah dışarıdan ödemli görünmesin de hallederizDüğüne kadar toparlanır merak etme ama çok iyi oturmaz makyajla falan kapatırsın
Benim de 11. Günüm burnum kocamanBende 12 gün önce burun ve göz kapağı estetiği oldum. Bide gözaltima ve nazolobiallere yağ dolgusu yapildi. Bugün bandajlari kendim çıkardim. Feci depresyondayim şu an. Çok kötü gözüküyorum. Kendi görüntümden kendim korktum
Yok benimki kocaman değil. Sadece ucu büyük biraz. Ama burun kökümdenmi yada göz kapaği estetigindenmi bilmiyorum gozlerim bön bön sankiBenim de 11. Günüm burnum kocaman
Foto var miYok benimki kocaman değil. Sadece ucu büyük biraz. Ama burun kökümdenmi yada göz kapaği estetigindenmi bilmiyorum gozlerim bön bön sanki
Çok iy anlıyorum seni. Üzülme çok güzel olacak burnun. Benim 6.ayım ve ilk bende senin giibi dedim ama o kadae değiştiki küçüldü eğrilikler gitti çok şükür şu an yandan da önden de çok güzelMerhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım varbugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...
Cevapla bölümünde dosya ekle var ya ordan atiliyorCektim ama buraya atmayi beceremedim. Bide fotoda daha iyi çıkıyor.
Al bak bana şükret çok tatlı olmuş benim kocaman duruyorBotoxu fazla kacmıs kadinlar gibiyim
Kaç gün oldu siiznAma neyle alakali bilmiyorum gözlerim cok ayrik duruyor.
Al bak bana şükret çok tatlı olmuş benim kocaman duruyor
Çünkü kaş arasında çok ödem var sebebi buAma neyle alakali bilmiyorum gözlerim cok ayrik duruyor.
12 gün olduKaç gün oldu siizn
İnecek sabırlı olunAl bak bana şükret çok tatlı olmuş benim kocaman duruyor
Isallah öyledir.göz kapağı estetiğide olduğum için acaba gözümün şeklimi değisti diye korktummaymunlar cehenneminden kacmiş gibiyimÇünkü kaş arasında çok ödem var sebebi bu
Goz kapaklarin düşükmuydüIsallah öyledir.göz kapağı estetiğide olduğum için acaba gözümün şeklimi değisti diye korktummaymunlar cehenneminden kacmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?