Düşük değildi. Ama biraz fazlalik vardi. Gülümseyince özellikle fotolarda gozlerim kısık çıkıyordu.Goz kapaklarin düşükmuydü
Anladım ilk zamanlar böyle olabilir zamanla düzelirDüşük değildi. Ama biraz fazlalik vardi. Gülümseyince özellikle fotolarda gozlerim kısık çıkıyordu.
Aa benimkide böyle ama burun ameliyatından sonra bi daha kendime dokunmamaya karar verdim herşey sabir işi ve ben malesef sabirsizim
Sizde ameliyattan sonra gözlerinizde bi farklilik hissettinizmi peki. Esim eski halin daha guzeldi diyo. Moralim sifir. Isallah ödemdendir. Hicdegilse eninde sonunda iner odemseAa benimkide böyle ama burun ameliyatından sonra bi daha kendime dokunmamaya karar verdim herşey sabir işi ve ben malesef sabirsizim
Evet sanki daha ayrık ve tuhaf bakıyorum ama ödemdenmiş ilk başta herkesin öyle oluyomuş eşinizde size biraz destek olmalı bu süreç cidden bazı insanlar için çok sıkıcı oluyo mesela benim psikolojim bozuldu kim yorum yapsa başlıyorum ağlamayaSizde ameliyattan sonra gözlerinizde bi farklilik hissettinizmi peki. Esim eski halin daha guzeldi diyo. Moralim sifir. Isallah ödemdendir. Hicdegilse eninde sonunda iner odemse
Bende kimseye gözükmek istemiyorum. Pazartesi ise baslayacam. Isallah o zamana biraz düzelir. Insanin bu surecte duymak isteyecegi en son şey eski halin daha güzeldi lafi heraldeEvet sanki daha ayrık ve tuhaf bakıyorum ama ödemdenmiş ilk başta herkesin öyle oluyomuş eşinizde size biraz destek olmalı bu süreç cidden bazı insanlar için çok sıkıcı oluyo mesela benim psikolojim bozuldu kim yorum yapsa başlıyorum ağlamaya
Evet sanki daha ayrık ve tuhaf bakıyorum ama ödemdenmiş ilk başta herkesin öyle oluyomuş eşinizde size biraz destek olmalı bu süreç cidden bazı insanlar için çok sıkıcı oluyo mesela benim psikolojim bozuldu kim yorum yapsa başlıyorum ağlamaya
Ah kesinlikle ben bile içimden geçiriyorum eski halim dahamı iyiydi diye içim parcalaniyo birde karşımızdaki insandan duyunca çok daha kötü oluyoruz. Sabır önemli pazartesiye kadar biraz daha iyi olacağını düşünüyorum canını sıkmamaya ve etrafındakileri duymayaya çalış çok zor biliyorum ama başka bi çaremiz yokBende kimseye gözükmek istemiyorum. Pazartesi ise baslayacam. Isallah o zamana biraz düzelir. Insanin bu surecte duymak isteyecegi en son şey eski halin daha güzeldi lafi heralde
Doktorunuz krem yada masaj önerdi mi? Youtube da masaj videoları görüyorumAh kesinlikle ben bile içimden geçiriyorum eski halim dahamı iyiydi diye içim parcalaniyo birde karşımızdaki insandan duyunca çok daha kötü oluyoruz. Sabır önemli pazartesiye kadar biraz daha iyi olacağını düşünüyorum canını sıkmamaya ve etrafındakileri duymayaya çalış çok zor biliyorum ama başka bi çaremiz yok
Sizin ne kadar zaman olduöncelikle geçmiş olsun. Burun alçıdan çıkınca tabiki şiş oluyor ama bence çok fazla bir inme olmuyor neyse o yani. şekli değişmiyor.
Benimki alçıdan nasıl çıktıysa öyle hatta zamanla şişler indikçe kusurlar beliriyor. Bende hafif kemer görünümü var mesela . Gerçekçi olmak gerekirse kocaman bir burun fındık buruna dönüşmüyor. Ama bir ölçüde iniyor ve eskisinden büyük olamaz o konuda rahat olun :)
4.5 ay oldu benimSizin ne kadar zaman oldu
Masaj önderdi ama kişiden kişiye degisiyo masaj ihtiyacı belki sizin yoktur krem olarak arnica krem vermiştiDoktorunuz krem yada masaj önerdi mi? Youtube da masaj videoları görüyorum
Benim 10 gün oldu 40 güne bayağı toparlanır mı canım ya4.5 ay oldu benim
bu halinden daha iyi olur tabiki hem takılma makyajla toparlarlar ki :)Benim 10 gün oldu 40 güne bayağı toparlanır mı canım ya( düğünüm var
Teşekkür ederim canım inşallah düzelir burda moralim duzeliyorbu halinden daha iyi olur tabiki hem takılma makyajla toparlarlar ki :)
mutluluklar dilerim şimdiden :)
Zaten şiş olması farklı bir görüntüye çeviriyor burnu şişler indikten sonra daha farklı oluyor neyse o yani demissiniz şekli tabikide değişmez ama şiş olduğunda şekli daha kötü durur indikte daha farklı bi görünümüne kavuşur diye düşünüyorum hemen hemen herkesin resimlerine baktım alçıdan çıktıktan sonraki halleriyle iki ay sonraki halleri arasında daglar kadar fark olan var. Bende umut ediyorum inşallah daha hoş görünüröncelikle geçmiş olsun. Burun alçıdan çıkınca tabiki şiş oluyor ama bence çok fazla bir inme olmuyor neyse o yani. şekli değişmiyor.
Benimki alçıdan nasıl çıktıysa öyle hatta zamanla şişler indikçe kusurlar beliriyor. Bende hafif kemer görünümü var mesela . Gerçekçi olmak gerekirse kocaman bir burun fındık buruna dönüşmüyor. Ama bir ölçüde iniyor ve eskisinden büyük olamaz o konuda rahat olun :)
Kaslarinizin seklini degistirirseniz biraz daha duz yani. Bakislariniz daha guzel. Gayet iyi gorunuyorsunuz.Oldu mu acabaEki Görüntüle 2147369
Inanin fotodakinden daha kötü gözüküyor. Bi ürkütücü bakiyom sanki. Kaşlarimi pek değistirebileceğimi zannetmiyorum. Hatta eskiden daha kavisliydi. Ancak bu kadar düzleşiyorKaslarinizin seklini degistirirseniz biraz daha duz yani. Bakislariniz daha guzel. Gayet iyi gorunuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?