- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
öncelikle geçmiş olsun. Burun alçıdan çıkınca tabiki şiş oluyor ama bence çok fazla bir inme olmuyor neyse o yani. şekli değişmiyor.
Benimki alçıdan nasıl çıktıysa öyle hatta zamanla şişler indikçe kusurlar beliriyor. Bende hafif kemer görünümü var mesela . Gerçekçi olmak gerekirse kocaman bir burun fındık buruna dönüşmüyor. Ama bir ölçüde iniyor ve eskisinden büyük olamaz o konuda rahat olun :)
Alçıdan çıkınca ve ikinci ayın sonunda.. Fark bu arkadaşlar ama ödem miktarına göre değişebilir bu durum mesela bende çok fazla ödem vardı ama üç aşağı beş yukarı fark böyle olur iki ya da üç ayın sonunda bu arada kalın derili burnum
Bu da yan profilAlçıdan çıkınca ve ikinci ayın sonunda.. Fark bu arkadaşlar ama ödem miktarına göre değişebilir bu durum mesela bende çok fazla ödem vardı ama üç aşağı beş yukarı fark böyle olur iki ya da üç ayın sonunda bu arada kalın derili burnumsonuç Nasıl sizce?
Bence sonuc çok iyi. Baya fark var ikisi arasinda. İsallahta bizim icinde öyle olur.Eki Görüntüle 2147512
Bu da yan profil
Sizede göz yapiniz ve bakişlariniz farkli geldi mi peki. Burnumun şişliğinden çok gözlerim korkutuyo beniEki Görüntüle 2147512
Bu da yan profil
Halen ölü balık gibi bakıyorumSizede göz yapiniz ve bakişlariniz farkli geldi mi peki. Burnumun şişliğinden çok gözlerim korkutuyo beni
Teşekkür ederim. Her şey istediğiniz gibi olur inşallahBence sonuc çok iyi. Baya fark var ikisi arasinda. İsallahta bizim icinde öyle olur.
Ben birkaç operasyonu ayni anda gecirince doktorum ödemin fazla olduğunu söylüyor. Ki ona göre çok iyiymişim bile.Ama işte insana sanki gecmeyecekmiş gibi geliyo. Bide beğenilen bi bayandim. Herkese göre gereksizdi. Ama ben ısrarla yaptirdim.Teşekkür ederim. Her şey istediğiniz gibi olur inşallah
Çok güzel inşallah bizimde böyle olur benimki şuan o kadar kalınki gözlerim birbirinden çok uzak görünüyorAlçıdan çıkınca ve ikinci ayın sonunda.. Fark bu arkadaşlar ama ödem miktarına göre değişebilir bu durum mesela bende çok fazla ödem vardı ama üç aşağı beş yukarı fark böyle olur iki ya da üç ayın sonunda bu arada kalın derili burnumsonuç Nasıl sizce?
Sen kendini beğenmiyormuydun o yüzden mi yaptırdın insanlar bazen kendimizde gördüğümüz kusurları görmezler ama biz kendimize takıntı ederiz seni anlayabiliyorumBen birkaç operasyonu ayni anda gecirince doktorum ödemin fazla olduğunu söylüyor. Ki ona göre çok iyiymişim bile.Ama işte insana sanki gecmeyecekmiş gibi geliyo. Bide beğenilen bi bayandim. Herkese göre gereksizdi. Ama ben ısrarla yaptirdim.
Merak ettim rahat nefes alabiliyormusunuz peki. Burun cok incelmis cunku.
Şükürler olsun çok rahat nefes alıyorum büyük bir burnum yoktu zaten :)Merak ettim rahat nefes alabiliyormusunuz peki. Burun cok incelmis cunku.
Evet takintiliyim biraz burnum cok problemli degildi. Azicik kanatlari büyuk azicik kemeri vardi. Ama estetik cerrah bile burnumun yüzümle uyumlu olduğunu söyledi. Gozlerimide herkes beğenirdi. Ama fotolarda kötü çıkıyordu. Devamli fotoları büyütüp büyütüp gözlerime bakiyodum. Simdi diyorumki gözlerimi güzel gösteren o fazlalikmiydi acaba.Sen kendini beğenmiyormuydun o yüzden mi yaptırdın insanlar bazen kendimizde gördüğümüz kusurları görmezler ama biz kendimize takıntı ederiz seni anlayabiliyorum
Şükürler olsun çok rahat nefes alıyorum büyük bir burnum yoktu zaten :)
evet incelmiş burnunuz. Benimki de ilk kütük gibiydi dümdüzdü sırtı. Sonra kavis oldu falan ama kemer görünümü cıktı bazen şişler inince sonuç daha kötü olabiliyor. Yani bende öyle oldu
Şimdi böyle düşünmeniz için çok erken daha yeni çünkü ilerleyen zamanda daha güzel görünecektir kaçıncı gününüzEvet takintiliyim biraz burnum cok problemli degildi. Azicik kanatlari büyuk azicik kemeri vardi. Ama estetik cerrah bile burnumun yüzümle uyumlu olduğunu söyledi. Gozlerimide herkes beğenirdi. Ama fotolarda kötü çıkıyordu. Devamli fotoları büyütüp büyütüp gözlerime bakiyodum. Simdi diyorumki gözlerimi güzel gösteren o fazlalikmiydi acaba.
13 Gün olduŞimdi böyle düşünmeniz için çok erken daha yeni çünkü ilerleyen zamanda daha güzel görünecektir kaçıncı gününüz
Daha çok yeni benimde 14. Günüm13 Gün oldu
Benim sadece burnumun ucu şiş. Burnumun hepsi şiş olsa o yuzden gözlerim kötü diyecem ama sadece ucu şiş olunca korkuyorumDaha çok yeni benimde 14. Günüm
Ucu daha şiş diyelim onun dışında bütün burnun şiş ama farkedemiyorsun indikçe anlayacaksınBenim sadece burnumun ucu şiş. Burnumun hepsi şiş olsa o yuzden gözlerim kötü diyecem ama sadece ucu şiş olunca korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?