Ben 7 mayısta ameliyat oldum yandan ince önden kocamanBenim 2 hafta oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7 mayısta ameliyat oldum yandan ince önden kocamanBenim 2 hafta oldu
Benim 2 hafta olduNe zamandı canım o kadar kişiyle sohbet ediyoruz ki karıştırmayım
Ben 5 mayista. benimde ayni sekilde. Sanki yuzümde bi maske varmis gibi hissediyorum. Aynadakinin brnle alakasi yokBen 7 mayısta ameliyat oldum yandan ince önden kocaman
1 aya inermiş herkes öyle diyor 15 günümüz var bakalimBenim 2 hafta oldu
Ben 5 mayista. benimde ayni sekilde. Sanki yuzümde bi maske varmis gibi hissediyorum. Aynadakinin brnle alakasi yok
Senin sadece burunmu şiş. Benim tüm yuz heralde. Gozlerim içine kacmiş gibi1 aya inermiş herkes öyle diyor 15 günümüz var bakalim
Senin sadece burunmu şiş. Benim tüm yuz heralde. Gozlerim içine kacmiş gibi
Peki sen gözlerinde bi farklilik hissediyomusunYuzumde sis ama gulusum düzeliyor gibi
Gözümün arası küçüldü fındık gibi kaldı sisliklerden olması gerekPeki sen gözlerinde bi farklilik hissediyomusun
Senin düğünün vardi degil mi. Isallah bir an evvel düzelirizGözümün arası küçüldü fındık gibi kaldı sisliklerden olması gerek
Senin düğünün vardi degil mi. Isallah bir an evvel düzeliriz
AntalyadayimEvet kuzum düğünüm var sen nerdesin
A
Antalyadayim
Manavgattayim ama konya da ameliyat oldum. Sen kime ameliyat oldunBen deee hangi semt
Konya da kime ameliyat oldunuz?Manavgattayim ama konya da ameliyat oldum. Sen kime ameliyat oldun
Hakan çepni ye oldumKonya da kime ameliyat oldunuz?
Sivilce siyah nokta ve bolca ciltte yaglanma yag fabrikasina dönüsuyor burun.Arkadaslar bantlar çıktiktan sonra sivilcelenme problemi yasadiniz mi?bende baya çıktı. Stresten mi anlamadim.
Sadece burun mu nerdeyse yüzümün heryerinde sivilceler çıktı. Hatta saçlarim bile kepeklendiSivilce siyah nokta ve bolca ciltte yaglanma yag fabrikasina dönüsuyor burun.
Gayet normal benimde aynı şekilde burnum ve yüzüm sivilcelendi saçım kepeklendi cildimin saçımın dengesi hep bozuldu :)Sadece burun mu nerdeyse yüzümün heryerinde sivilceler çıktı. Hatta saçlarim bile kepeklendi