Bantlarım alındı kendimi görünce tanıyamadım :(

Arkadaslar benim bugün 3 haftam bitti. Ama sirt üstü yatmaktan belim iflas etmiş durumda. Yan yatabilir miyim artik bilgisi olsn var mi

Merhaba

Merhaba canım normalde formu uzaktan takip ederim yıllardır fakat dayanamadım cevaplamak istedim aynı şeyleri yaşadığım için
Ben bandajı kaldirdigimda doktorun yanında çok moralim bozuldu ağlamamak için zor tutum kendimi çünkü doktor çok tatlı ve un salmış biriydi şimdi bir senemi üç gün önce doldurdum ve o kadar doğal o kadar tatlı oldu ki şükürler olsun hiç kimse anlamıyor bilenlerse asla yapmacık durmuyor diyor demek o ki daha çok değişecek sakin canını sıkma sabırla bekle bak gör .. geçmiş olsun..
merhaba hangi sehirde kime ameliyat oldnuz acaba? Ozelden de yazabilirsiniz. Ben de revizyob istiyorum ama kararsizim korkuyorum

Tam olarak revizyon olmak için sorunlariniz ne ?
brn 2011 yilinda ameliyat oldum burnum çöktü sonrasinda. Hem görüntü olarak sevmiyorum hem de sürekli tikaniklik yaşıyorum. Zaten ilk ameliyatimi olma sebebim septum egriligi nedeniyle nefes sorunu yasamamdi.

brn 2011 yilinda ameliyat oldum burnum çöktü sonrasinda. Hem görüntü olarak sevmiyorum hem de sürekli tikaniklik yaşıyorum. Zaten ilk ameliyatimi olma sebebim septum egriligi nedeniyle nefes sorunu yasamamdi.
Burnunuzun çokme sebebi neydi acaba. Doktor hatasi mi yoksa sonrasinda sizin yaptığınız hatalar mi? Bende cok korkuyorum böyle bi ihtimalden

Burnunuzun çokme sebebi neydi acaba. Doktor hatasi mi yoksa sonrasinda sizin yaptığınız hatalar mi? Bende cok korkuyorum böyle bi ihtimalden
ben gayet ozenli davrandim. Kendi hatam oldugunu düşünmüyorum. Doktor gereksiz yere bütüm burnu kirip yeniden yerleştirmiş bildigin. Ne gerek varsa! Doktor secimi cok iyi olmali. Benim disaridan kötü duran bir burnum yoktu. Eğrilik falan da yoktu disaridan bakinca. Önden düz yandan hafif kemerliydi. Yani benim tek.istegim hazir ameliyat olmuşken kemer torpulensin dedim ama adam gaza gelip yeniden inşa etmiş !

ben gayet ozenli davrandim. Kendi hatam oldugunu düşünmüyorum. Doktor gereksiz yere bütüm burnu kirip yeniden yerleştirmiş bildigin. Ne gerek varsa! Doktor secimi cok iyi olmali. Benim disaridan kötü duran bir burnum yoktu. Eğrilik falan da yoktu disaridan bakinca. Önden düz yandan hafif kemerliydi. Yani benim tek.istegim hazir ameliyat olmuşken kemer torpulensin dedim ama adam gaza gelip yeniden inşa etmiş !

Böyle dengesizler olunca işte çöker
Tabi benimde ödüm patlıyor sürekli düşünüyorum
Allah'ım keşke olmasaydım kemer yüzünden oldum
Çökme ihtimali çok yüksek
Hergun Allah'ım çökmesin diye kafayı yiyorum

Böyle dengesizler olunca işte çöker
Tabi benimde ödüm patlıyor sürekli düşünüyorum
Allah'ım keşke olmasaydım kemer yüzünden oldum
Çökme ihtimali çok yüksek
Hergun Allah'ım çökmesin diye kafayı yiyorum
Ben korkuyorum valla. Bide oncesinde pek problemli değildi burnum. Çoğu kişiye göre gerek bile yoktu. Durduk yere başima bela mi aldim diyorum

Yaaa böyle yorumlar görünce daha çok korkuyorum ameliyat olmaya. Ameliyat olmayı çok uzun zamandır istiyorum hatta doktoruma karar verip 5 ay önce ameliyat tarihi almıştım ama korkularım nedeniyle iptal ettim ameliyatı. Bir cesaretle geçen hafta temmuz ayına yine ameliyat tarihi aldım. Ama yine korkuyorum yaa:KK43:

Yaaa böyle yorumlar görünce daha çok korkuyorum ameliyat olmaya. Ameliyat olmayı çok uzun zamandır istiyorum hatta doktoruma karar verip 5 ay önce ameliyat tarihi almıştım ama korkularım nedeniyle iptal ettim ameliyatı. Bir cesaretle geçen hafta temmuz ayına yine ameliyat tarihi aldım. Ama yine korkuyorum yaa:KK43:
Probleminiz cok büyük degilse bulasmayin hiç . Ameliyat olup 10 gün sonra bandajlarin cikmasiyla biten bi süreç degil. En az 6 ay dikkat etmek lazimmiş. Resmen evham yaptim ben. Biriyle carpisirim diye kalabalik yerlere gitmiyorum esim ve cocuklarimin bana fazla yaklasmalari korkutuyor. Uzaktan seviyorum onlari.Rahat rahat uyuyamiyorum yan yada yüz üstü donerim diye

Tabi bunlar simdiki düsuncelerim 6 ay sonra bu yaşadiklarimi unutup burnumdan cok memnun olup iyi ki yaptirmisim isteyen herkesede tavsiye ederim diyebilirim

Bence onden yandan da cok guzel masallah. Hangi sehirde kime ameliyat oldunuz. Ben revizyon olmak istiyorum da kararsizim
Teşekkür ederim gün geçtikçe daha da güzelleşiyor çok şükür :) doktorum Volkan Kahya İstanbul'da. Şimdilik gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ama henüz iki ay on gün oldu ilerleyen zamanlarda da Bi sorun yaşamam inşallah

Aklıma hergün bu kadınlar geliyor
Ya benim burnumda bunun gibi çökerse diye

Darbe almadan dahi burun kendiliğinden çökebiliyormuş yıllar geçtikçe
Yani biz durmadan revizyon mu olucaz
Bu döngü devam mı edicek:(

http://m.internethaber.com/burun-estetigi-yaptirdi-simdi-nefes-alamiyor-foto-galerisi-1742956.htm

1742956_3_1483083022dmhph.webp
1742956_1_1483083022vPAt8.webp

Yada bu kadın

https://m.haberler.com/fotogaleri/fazla-estetikten-burnu-coktu/

fazla-estetikten-burnu-coktu_53407_b.webp
fazla-estetikten-burnu-coktu_68668_b.webp
fazla-estetikten-burnu-coktu_38330_b.webp

Son düzenleme:

Bu döngü devam mı edicek:KK43:

http://m.internethaber.com/burun-estetigi-yaptirdi-simdi-nefes-alamiyor-foto-galerisi-1742956.htm

Eki Görüntüle 2150821 Eki Görüntüle 2150822

Yada bu kadın

Eki Görüntüle 2150823 Eki Görüntüle 2150824 Eki Görüntüle 2150825
Siz ne zaman ameliyat oldunuz. Istediginiz görüntüye ulastiniz mi? Bu görüntüler geecekten cok üzücü. Ama cok nadir olan seyler diye düşünüyorum.

Bu döngü devam mı edicek:KK43:

Eki Görüntüle 2150821 Eki Görüntüle 2150822

Yada bu kadın

Eki Görüntüle 2150823 Eki Görüntüle 2150824 Eki Görüntüle 2150825

Aman allahım! :KK17::KK42:

Back
X