- 23 Şubat 2018
- 161
- 22
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım çökmez. İlk 1 sene cok dikkat edin. Silmeyin hatta. Eczaneden burun solisyonu alin burnunuzu onunla temizleyin. Elinizle mudahale etmeyin. Siyah nokta temizlemek icin falan kurcalamayin burnunuzun sagini solunu. Ne kadar cok mudahale ederseniz o kadar cok zarar verirsiniz. İlk 1 yıl gözlük de takmayın. Doktorlar 3 ay falan diyor ama siz 1 yıl dikkat edin iste. Benimki 1 seneden sonra cokmeye basladi. İlk yil gayet derli topluydu.Böyle dengesizler olunca işte çöker
Tabi benimde ödüm patlıyor sürekli düşünüyorum
Allah'ım keşke olmasaydım kemer yüzünden oldum
Çökme ihtimali çok yüksek
Hergun Allah'ım çökmesin diye kafayı yiyorum
insallah yasamazsiniz. Sizin ilk ameliyat miydi peki. Benim 2. olacak da cesaretim yokTeşekkür ederim gün geçtikçe daha da güzelleşiyor çok şükür :) doktorum Volkan Kahya İstanbul'da. Şimdilik gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ama henüz iki ay on gün oldu ilerleyen zamanlarda da Bi sorun yaşamam inşallah
İlk ameliyattı benim sizin adınıza üzüldüminsallah yasamazsiniz. Sizin ilk ameliyat miydi peki. Benim 2. olacak da cesaretim yok![]()
Ne kadar olduYüzümüz tam olarak ne zaman eski haline dönüyor acaba. Ben mimik yapmakta zorlaniyorum hala.
24 gün olduNe kadar oldu
Ödemlerden ve ameliyat esnasında kesilen kaslardan dolayı bu biraz Zaman alıyor, sabırlı olmalıyız yavaş yavaş düzeliyor24 gün oldu
Szinki ne kadar zamnda duzeldiÖdemlerden ve ameliyat esnasında kesilen kaslardan dolayı bu biraz Zaman alıyor, sabırlı olmalıyız yavaş yavaş düzeliyor
Benim henüz iki buçuk ay oldu, bir sabah uyanıp aa düzeldim demiyorsunuz aşamalı olarak düzeliyor. Sanırım biraz tezcanlısınız :) sürekli soruyorsunuz cevaplar da tatmin etmiyor sizi galiba :) az sabırlı olun henüz çok yenisinizSzinki ne kadar zamnda duzeldi
Yaaaa evet ben cok sabirsizim surekli sorma halindeyim :)))üzüyor bu durum beni cunku. Tamamen eski halime bi dönebilseydimBenim henüz iki buçuk ay oldu, bir sabah uyanıp aa düzeldim demiyorsunuz aşamalı olarak düzeliyor. Sanırım biraz tezcanlısınız :) sürekli soruyorsunuz cevaplar da tatmin etmiyor sizi galiba :) az sabırlı olun henüz çok yenisiniz
Bu sorunun cevabı benimde isime yarayacak arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir miArkadaslar benim bugün 4 haftam bitti . Önceden pilates yapiyordum tekrar yapmaya baslayabilir miyim artik. Bilgisi olan var mi acaba?
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım varbugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo
şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...
![]()
Hiçbir sakıncası yok demişti bizim doktorumuz ve ben sporuma devam etmiştim.Sadece darbelere karşı dikkatli olmalısınız ve birde ağır kaldırmayın dikişleriniz alınmıştır 1 ay olmuş ama yinede dikkat etmeniz gerekiyor.Yinede doktorunuza mesaj yazmakta fayda var benim doktorum çatlaktı :))Arkadaslar benim bugün 4 haftam bitti . Önceden pilates yapiyordum tekrar yapmaya baslayabilir miyim artik. Bilgisi olan var mi acaba?
Ne kadar olduayy ilk burnuma baktığımda ben de alışamamştım.ama şişlikler inince herşey yoluna giriyor
..şimdi çokk memnunum..
Yürüyüs filan yapiyorum tabi ama platesten korkuyorum . Bazi hareketler yuz üstü mesela. Yada lastikle topla hareketler güç ıstiyor. Doktorumuda kücük seyler icin de rahatsiz etmek istemiyorumHiçbir sakıncası yok demişti bizim doktorumuz ve ben sporuma devam etmiştim.Sadece darbelere karşı dikkatli olmalısınız ve birde ağır kaldırmayın dikişleriniz alınmıştır 1 ay olmuş ama yinede dikkat etmeniz gerekiyor.Yinede doktorunuza mesaj yazmakta fayda var benim doktorum çatlaktı :))