Sizin ne kadar olduUcu daha şiş diyelim onun dışında bütün burnun şiş ama farkedemiyorsun indikçe anlayacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ne kadar olduUcu daha şiş diyelim onun dışında bütün burnun şiş ama farkedemiyorsun indikçe anlayacaksın
İki aySizin ne kadar oldu
Ben sürecin bu kadar uzun surecegini tahmin etmemistim. Bütün arkadaslarim ariyip foto istiyolar. Hepsi merak ediyo. Göndermiyorum tabi. Dışarı bile çıkmıyorum. Gözlerim düzelsin burnum biraz şiş kalsa da idare ederim. Ne kadar stresli bi süreç. Ödem olmasi bi yana burnuma bir sey olcak diye ödüm kopuyo. Sakarimda biraz zaten.İki ay
Bildiğim bişey varsa o da sakınan göze çöp battığı, ömründe burnuna bişey değmez iki ay içinde envai sebeplerle burnuma üç kez sağlam darbe aldım şükür ki bişey olmadıBen sürecin bu kadar uzun surecegini tahmin etmemistim. Bütün arkadaslarim ariyip foto istiyolar. Hepsi merak ediyo. Göndermiyorum tabi. Dışarı bile çıkmıyorum. Gözlerim düzelsin burnum biraz şiş kalsa da idare ederim. Ne kadar stresli bi süreç. Ödem olmasi bi yana burnuma bir sey olcak diye ödüm kopuyo. Sakarimda biraz zaten.
Insan telaslanmadan edemiyo ama. Bazen tv de estetik mağduru ünlüleri gösterirler ya . Ki onlar ünlü cerrahlara yaptirmalarina rağmen problem yaşamışlar. Hadi bende bi estetik mağduru olursam demeden edemiyorum . Gene de teşekkür ederiz. Bu sureci onceden yasayan birinden geçecegini duymak biraz rahatlatiyo insanıBildiğim bişey varsa o da sakınan göze çöp battığı, ömründe burnuna bişey değmez iki ay içinde envai sebeplerle burnuma üç kez sağlam darbe aldım şükür ki bişey olmadıbiraz rahat olun bu ameliyatta en yorucu şey psikolojik süreç maalesef Çok takmayın derim bu sorunların hepsi geçici inanın Zaman o kadar çabuk ilerliyor ki hiçbir şey üzülerek mahfettiğiniz günlere değmeyecek arkadaşım. Dışarı çıkmalısınız! Sizden başka kimse o çok büyüttüğünüz şeyleri farketmeyecek bile
![]()
Hangi sehirde doktor ariyosunuzKızlar merhaba nerede kime yaptırdınız acaba bende araştırma aşamasındayım burun üçüm çok düşük beni rahatsız ediyor
Merhaba Ankara İstanbul aslında İstanbul’da Mehmet dogruyu düşünüyorum da oraya girmektense Ankara’da iyi bi dr da olabilirHangi sehirde doktor ariyosunuz
Ben konya da oldum o yüzden diğer şehirleri bilmiyorumMerhaba Ankara İstanbul aslında İstanbul’da Mehmet dogruyu düşünüyorum da oraya girmektense Ankara’da iyi bi dr da olabilir
Teşekkür ederim çok zor oluyor mu agrı falanBen konya da oldum o yüzden diğer şehirleri bilmiyorum
Agrı pek olmuyo. Ama genede zor bi sureç. Ilk günler nefes alamamak zorluyor insani. Kendimi ağir bi grip geçiriyo gibi hissediyodum. 4 5 gün sonra geçiyo tabi. Tabi morlukları şislikleride unutmamak lszim.Teşekkür ederim çok zor oluyor mu agrı falan
Ben piezzo yöntemini araştırdım klasik yönteme göre daha az şişlik ve morluk oluyor onla yaptırmayı düşünüyorumAgrı pek olmuyo. Ama genede zor bi sureç. Ilk günler nefes alamamak zorluyor insani. Kendimi ağir bi grip geçiriyo gibi hissediyodum. 4 5 gün sonra geçiyo tabi. Tabi morlukları şislikleride unutmamak lszim.
Morluk ve şişlik kişiden kişiye değişiyomuş zaten ben cok morarmadim mesela. Ama ödem var baya. Ama piezoyu bende arastirmistim ama doktorum onu uygulamiyodu. Bide benim kemerim cok hafif olduğu için doktorum sadece törpüleyeceğini söylediBen piezzo yöntemini araştırdım klasik yönteme göre daha az şişlik ve morluk oluyor onla yaptırmayı düşünüyorum
Anladım canım benim burun ucu düşün omdan düşünüyorumMorluk ve şişlik kişiden kişiye değişiyomuş zaten ben cok morarmadim mesela. Ama ödem var baya. Ama piezoyu bende arastirmistim ama doktorum onu uygulamiyodu. Bide benim kemerim cok hafif olduğu için doktorum sadece törpüleyeceğini söyledi
MerhabaMerhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım varbugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo
şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...
![]()
Merhaba canım normalde formu uzaktan takip ederim yıllardır fakat dayanamadım cevaplamak istedim aynı şeyleri yaşadığım içinMerhaba arkadaşlar burun ameliyatı olupta bilgi sahibi olan birinin yardımına ihtiyacım varbugün 12. Günüm bantlarım alındı aynaya bakınca kalıp gibi bir burunla karşılaştım yandan kalkık hoş gibi gorunsede önden çok kötü görünüyo
şişliklerin var evet ama inince bile güzel görünmeyecek gibime geliyo eski burnum kemerliydi sol tarafımdan nefes alma sıkıntım vardı doktor kemeri düzeltip ucunu topladı. Bazıları ilk alçıdan çıktığında nasılsa öyledir burnun diyolar bazilarida çok değişecek takma diyorlar bu konuda tecrübeli kişiler bana yardımcı olsun lütfen psikolojim bozuldu bazen keşke yaptırmasaydım diyorum...
![]()
Çok teşekkür ederim canım içime su serptinMerhaba
Merhaba canım normalde formu uzaktan takip ederim yıllardır fakat dayanamadım cevaplamak istedim aynı şeyleri yaşadığım için
Ben bandajı kaldirdigimda doktorun yanında çok moralim bozuldu ağlamamak için zor tutum kendimi çünkü doktor çok tatlı ve un salmış biriydi şimdi bir senemi üç gün önce doldurdum ve o kadar doğal o kadar tatlı oldu ki şükürler olsun hiç kimse anlamıyor bilenlerse asla yapmacık durmuyor diyor demek o ki daha çok değişecek sakin canını sıkma sabırla bekle bak gör .. geçmiş olsun..
Ne zamandı canım o kadar kişiyle sohbet ediyoruz ki karıştırmayımBenle ayni zamanda ameliyat olan arkadaslar durumunuzda düzelme var mı