Banyo hakkında fikirleriniz

aslında tam zeminden başlatma biraz yükseklik olsun, teyzemin öyleydi hep sızıntı yapıyodu yani gider sampuan köpüğünden falan biraz yavaşlasın yerleri kuruluyodu bi posta çıkınca, bi de tesisatta sıkıntı çıkınca altı açmak zor oluyo.biraz yüksek olsun , mesela biz ondan öğrenip biraz yüksek yaptırdık geçtiğimiz sene borularda mı ne bi sorun çıktı kenardan hemen o yükseklik kısmından açıp hallettiler.

Eski evimde düz camdı, temiz tutması tam bir dert. Banyo yapanın arkasından banyoya koşuyordum, kurumadan temizleyeyim diye. Ben cif banyoyu beğendim en çok, en iyi o temizliyordu. Durulayınca çekçek yapıyordum. Bir arkadaşım sirke, bulaşık deterjanı ve su karışımının güzel temizlediğini söylemişti.
Ama bir daha asla kullanmam, bir gün duşun içinde küveti temizlerken cam patladı. Sırtımda, kollarımda kafamın içine kadar kesikler oluştu. Cama hiç değmemiştim bile, nasıl oldu anlamadım. İyi ki çocuklarım banyo yaparken olmadı. Bence buzlu plastik mika tarzı var ondan yaptırın, hem kolay temizlenir hem daha güvenli.

Sürgülü yada kapılı fark etmez ama düz cam aslaaa diyorum bende temizlemesi çok zor ilk zamanlar dikkat edersin yeni diye sonra bi bakmışsın hasta oldun allah korusun 3 gün silmezsen kireç ve su lekesi almış başını gitmiş ..

Böyle şeyler bdvde açılmıyor diye biliyorum

Evet şuan da öyle altta 4 cm fln bir mermer var Bn onu da kaldırtacaktım ama dediklerinizi düşünemedim akıl akıldan üstündür sağolun

Düz cam için cbb de gördüğüm tarifi kullanıyorum 2 su bardağı sirkeyi kaynatip 1 çay bardağı bulaşık deterjani karistip altını kapatiyorum daha sonra bos sprey bir şişeye koyup kullanıyorum. Spreyi sıkıp 20 dk beklemek gerekiyor bir leke dahil kalmiyor

Çok geçmiş olsun haklısınız çok yazan olmuş kesinlikle yaptırmam

Şuan mika mı deniyor plastik gibi ondan ve baya eskimiş silerken sanki köpük kalıyor gibi ve arasında küf benzeri bşy oluşmuştu Bn çamaşır suyu bekletince geçti

Evet şuan da öyle altta 4 cm fln bir mermer var Bn onu da kaldırtacaktım ama dediklerinizi düşünemedim akıl akıldan üstündür sağolun
Zeminin eğimli olması lazım bu tür banyolarda. Musluğun olduğu kısma büyük dikdörtgen bir gider açılıyo ve tüm su oradan boşaltılıyo. Eğer zemin tekrar yapılmayacaksa yükselti olması lazım

Düz cam mağdurıyum. Bulaşık mk parlatıcısını komple döktüm yine olmadı Levent kimyanın ağırrrr porçözü direkt uyguladım banamısın demedi. Telledim telledim yokkkk. Sökülecek buzlu cam taktırcam. Normal kapı için alan gerekir varsa olabilir ama sürgülü kullanımı da sıkıntılı değil

Evet zeminde sorun yok Allah’a şükür hiç sıkıntı çıkmadı Bn çok eskidiği için kabini değiştirteceğim

Sağolun bayanlar neler varmış Bn bir estetik görünmesine bakıyordum iyiki seçmeden sizlere sormuşum. Ev eşyası alırken de böyle yaptım herşeyden pişmanım

Küvet düşünmüyorsanız duşakabin almayın derim, onun yerine kalebodurla yükselti yaptırın. İç kısmına da yine kalebodur döşetip aralıklı tahtalardan koydurun. Hem kayma vs olmuyor hem duşta ayağınıza su gelmiyor. Hemde çok şık duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…