- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi Teachergirl26
-
Evet şık durur ama Duş kabini olmazsa dışarıya su Sıçramaz mı yıkanırkenKüvet düşünmüyorsanız duşakabin almayın derim, onun yerine kalebodurla yükselti yaptırın. İç kısmına da yine kalebodur döşetip aralıklı tahtalardan koydurun. Hem kayma vs olmuyor hem duşta ayağınıza su gelmiyor. Hemde çok şık duruyor.
Yok sıçramıyor en az 10 cm lik yükselti oluyor zaten, aşağıdan dışarı su kaçırmaz. Duşakabinlerinde araları kapalı zaten sıçrama olmaz bizde hiç.Evet şık durur ama Duş kabini olmazsa dışarıya su Sıçramaz mı yıkanırken
Bunu da netten araştırıp fotoğraflarına vs bakim iyiki konuyu açıp yarın ustalarla konuşmadan önce sizlere sormuşumYok sıçramıyor en az 10 cm lik yükselti oluyor zaten, aşağıdan dışarı su kaçırmaz. Duşakabinlerinde araları kapalı zaten sıçrama olmaz bizde hiç.
İçine koyduracağınız tahta istediğinizde kolay kaldırılabilir olsun. Alttaki fayansı yada gideri rahat temizleyebilmeniz için.Bunu da netten araştırıp fotoğraflarına vs bakim iyiki konuyu açıp yarın ustalarla konuşmadan önce sizlere sormuşum
Anam ben daha kirpiklerim için vazelin sürmem gerek onu yapamıyom bide duşa kabine mi surecem sanki benim malım değil kumamKabinin raylarına vazelin sürmem gerektigini duşakabinciden ögrendim
Herkesin bilgisi olsun
Bizim sitedekilerin arka arkaya 5 tanesinin camı patlamış, yarin bizimkinide kontrole gelecekler, dokunmayın dediler bakalim insallah birşey olmaz. Yeşil anne nedir ilk kez duydum, bir araştırıyım teşekkür ederimYeşil annenin bitkisel kireç çözücüsünden memnun kaldım, çok eski lekelere etkili değil ama 1-2 hafta İçerisinde olan kalıplaşmamış kireçleri söküyor, hem cam hem bataryayı tertemiz yapıyor.
Konu sahibi leke tutmasının dışında, Camların kendi kendine kırıldığı söyleniyor, Komşumun da başına gelmişti, Allah korusun büyük kazalara yol açabilir.
Sprey banyo temizleyicilerden püskürtüp dandik bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla köpürte köpürte temizliyorum, duruluyorum. Çizmiyor. Sünger dandik olmalı, yumuşak oluyo çünkü dandikler. Mintax alıyorum ben.
Konu sahibi şeffaf alma bence de. Ayrıca kapı mantıksız geliyo. Yani banyo çok büyükse olabilir ama dolap filan koyacak mısınız, paspaslar engel olur mu hesaplamanız lazım.
Camını bilmiyorum ama tekneli yaptırmayın temizliği zor oluyor banyo yıkanınca altına su birikiyorSelam bayanlar. Duşakabinimi değiştireceğim ve çok kararsızım. Kapak açılma biçimi olarak klasik sürgülü mü olsun yoksa kapı gibi açılanlardan mı? Hangisi daha kullanışlı pratik ve uzun ömürlü olur tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Hangisinden neden memnunsunuz veya değilsiniz? Camını düz cam istiyorum hem temizlemek daha kolay olur diye düşünüyorum sizce nasıl olur? Yaptırmışken iyi bir şey olsun istiyorum.
Hepinize çoook teşekkür ederim. Ben düz camı basitçe o araba camı silinen çekçekle temizlerim sanmıştım ama öyle olmuyor demekki. Bunu kesinlikle göz önünde bulunduracağım.
banyomda yaklaşık 140*150 bir girinti var. Orası duş ve sadece önünde duşakabin var.Gömme dolap gibi düşünün. Oraya Kapaklı da yaptırabilirim Yani açılıp kapanma sorun olmaz. Bir duş teknesi yök, zeminden başlıyor duşakabin. Kapaklı olanlar sızdırma yapar mı?
Biri de çıkıp yazmamış ki "bu da dert mi? " , diye:)) Her şey gönlünüzce olsun
Biri de çıkıp yazmamış ki "bu da dert mi? " , diye:)) Her şey gönlünüzce olsun
duz cam ve surgulu tavsıye ederım
daha oncekı evımde yuzeyı duz olmayan bır dusakabınım vardı onda yoksa bıle hep kıreclı gıbı duruyor parlamıyor duz cam daha kolay temızlenıyor ve pırıl pırıl duruyor
bırde dusakabınde ız olmaması ıcın kucuk hanı tezgah ustu araba camı ıcın falan kullanılan cekcekler varya mınık boy , banyoda ondan duruyor her dustan sonra cıkarken onunla dusakabının suyunu cekıyorum veya kucuk bır parca bez havlu ıle kurumadan bır kurular cıkarsınız her dustan sonra bu yapılırsa zaten dusakabınde ız de olmuyor :)
e sonradan onu temızlemek ıcın daha fazla efor sarfedeceksın deger mıYa Nisa
Samimiyetle soruyorum ben duşa kendimi zor atıp zor yıkanıyorum bir de çıkarken onu silecek gücü nasıl buluyorsun
Saçımı kurutmak bile gözümde büyürken onu çekçeklemek silmek
Bir de evde tek yaşamıyoruz ki eş var çocuk var
Mesela oğlum onu nasıl silecek boyu yetmez yetse de uğraşmaz
Zaten duştan çıkmışsın banyo ateş gibi nasıl kaçsam diye bakarken burayı çekçekle diyen birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?