Banyo hakkında fikirleriniz

bizim banyomuz da bu sekilde, dus kismi girintili yapilmis, biz perde kullaniyoruz,
ben rahat ve sik buluyorum, temizleme sorunu da yok, at makineye arada bir tamam

onlarin altinda cam silme aleti gibi lastik oluyor, yani kapiyi geri cektiginde yeri de siliyor.
eski evimdeki oyleydi, cok sorun olmuyordu

Başınızdan aşağı boyun kadar cam parçalanıp dökülünce derdinde ötesinde olabiliyor. Ben hem acısından, hem etkisinden uzun süre kurtulamamıştım.Bence konu sahibi iyi ki sormuş.
cok sasırdım burda cok kısının basına gelmıs benım 3 ev degısıklıgım oldu 1 tanesınde plastık dıgerlerınde hep cam kullandım
damperlı cam degıl mı dusakabın nasıl patlıyor oyle parcalanıyor cok sasırdım o damperlı camın ozellıgı tehlıkelı olmasın dıye halbukı ... ınanılmaz tehlıkelı , buyuk tehlıke atlatmıssınız allah korumus resmen

Belki sularımızın kireç oranı farklıdır. siz cif filan da kullanacaksınız o zaman
aynen suyun kırecınden de kaynaklanıyor kullanılan dusakabının malzemesınden kalıtesınden de kaynaklanıyor
mesela ben gazıanteplıyım burda 1 gun kurulama ıhmal et ertesı gun ne kadar yıkarsan yıka tamamen cıkmaz yıne de ızı kalır oyle kıreclı deterjanlarda yetersız kalabılıyor yanı

Doğrudur. Fena ama ya o zaman duş perdesi takcan sık sık yenisini alacan valla

onlarin altinda cam silme aleti gibi lastik oluyor, yani kapiyi geri cektiginde yeri de siliyor.
eski evimdeki oyleydi, cok sorun olmuyordu

silsin yine nemli olmuyor mu

ben bir otelde görmüştüm bayağı bildiğin kapı gibiydi altında bir şey yoktu

camdan yere doğru akıyor sular sen çıkıncaya kadar

lavabonun önü vs ıslanmıştı

duşakabin yaptıracağım zaman oradaki adam bana yaptırma demişti ona inanmamıştım ama yine de söz dinlemiştim sonra görünce adam haklıymış dedim

ertesi gün de temizlemem ki

kireç olsa ne olmasa ne

cidden arada bir fıs fıs bir de fırça oldu bitti

giden gider kalan kalır

:)))

bizdeki baya iyiymis o zaman, cok basariliydi, nemli kalsa da zaten hemen kuruyor, su birakmiyor hic cunku.

su an ben perde kullaniyorum, diger kisimlar duvar ve yuksege kadar fayansli.
Cok mutluyum dusakabin temizliginden kurtuldugum icin

bizim banyomuz da bu sekilde, dus kismi girintili yapilmis, biz perde kullaniyoruz,
ben rahat ve sik buluyorum, temizleme sorunu da yok, at makineye arada bir tamam

perdeyi de sana sorayım

girerken ıslak ıslak değmiyor mu

yani onun bir çözümü var mı

bir dönem kv nin evinde vardı küvet dışında da perde

benden önce birisi yıkandı perde ıslandı

ben nasıl gireceğim ıslak perdeyi toplayıp kendimi içeri mi atacağım

bir de perdenin eteklerinden akan sular nereye gidiyor

mesela küvet olunca uçlarını içeri koyuyor vs ama çıkarken yine ister istemez dışına akıyordu

ikea vs o tarz çok duş var şık görünüyor da hazır kullanan seni bulduk soralım birilerine yardımı olur belki

Doğrudur. Fena ama ya o zaman duş perdesi takcan sık sık yenisini alacan valla
bende her dustan sonra cıkarken camı kurulayıp cıkıyorum cozum olarak o yuzden artık kırec temızleme derdım yok
onceden her hafta çitilerdım yarım saat ezıyetdı

bende her dustan sonra cıkarken camı kurulayıp cıkıyorum cozum olarak o yuzden artık kırec temızleme derdım yok
onceden her hafta çitilerdım yarım saat ezıyetdı
Ay benim anam da duvarları bile mopla kuruluyo ya ben o kadar titiz değilim çok şükür az kireçli benim burası demek ki

soyle aslinda dus yeri yeterince buyukse zaten perde o dedigin kadar islanmiyor.
bizde su shower dedikleri ustten gelen duslardan var, ondan dolayi cok rahat.
hani beni rahatsiz eden bir durum olmadi acikcasi,

bir de hemen kuruyor, hani hemen ard arda girmiyorsan yine sorun degil.

disariya gecmiyor su, perde onu engelliyor, dokulen de dusun icine dokuluyor, tabi ki perdeyi taktigin yer onemli.

Arabalarin yan aynalarinda yagmur damlalarini akitan bir film oluyor. Araştırın belki bununla üretim yapılan camlar vardir. Seffaf cam cok şık duruyor ama boyle bir sey olursa şıklığını koruyabiliriz. Yoksa su lekeleri hayattan sogutuyor insani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…