- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Teachergirl26
-
Hepinize çoook teşekkür ederim. Ben düz camı basitçe o araba camı silinen çekçekle temizlerim sanmıştım ama öyle olmuyor demekki. Bunu kesinlikle göz önünde bulunduracağım.
banyomda yaklaşık 140*150 bir girinti var. Orası duş ve sadece önünde duşakabin var.Gömme dolap gibi düşünün. Oraya Kapaklı da yaptırabilirim Yani açılıp kapanma sorun olmaz. Bir duş teknesi yök, zeminden başlıyor duşakabin. Kapaklı olanlar sızdırma yapar mı?
Kapaklı olanın kapağı ne tarafa açılacak ona bak
Yani kapı yönü gibi
İçeri açılırsa olur ama banyonun kuru kalması gereken tarafına açılırsa kapı açılınca üstündeki sular ortalığı ıslatıyormuş
cok sasırdım burda cok kısının basına gelmıs benım 3 ev degısıklıgım oldu 1 tanesınde plastık dıgerlerınde hep cam kullandımBaşınızdan aşağı boyun kadar cam parçalanıp dökülünce derdinde ötesinde olabiliyor. Ben hem acısından, hem etkisinden uzun süre kurtulamamıştım.Bence konu sahibi iyi ki sormuş.
Süngerle mi yaptınız peki dediğim gibi?☺ kaliteli 2 3 tane banyo spreyi denedim ama yinede tertemiz olmuyor, özellikle aşağılara doğru daha kötü
Evet benimkide kalitesiz yumuşak sungerlerdendi,Süngerle mi yaptınız peki dediğim gibi?
Belki sularımızın kireç oranı farklıdır.Evet benimkide kalitesiz yumuşak sungerlerdendi,
aynen suyun kırecınden de kaynaklanıyor kullanılan dusakabının malzemesınden kalıtesınden de kaynaklanıyorBelki sularımızın kireç oranı farklıdır.siz cif filan da kullanacaksınız o zaman
Doğrudur. Fena ama ya o zaman duş perdesi takcan sık sık yenisini alacan vallaaynen suyun kırecınden de kaynaklanıyor kullanılan dusakabının malzemesınden kalıtesınden de kaynaklanıyor
mesela ben gazıanteplıyım burda 1 gun kurulama ıhmal et ertesı gun ne kadar yıkarsan yıka tamamen cıkmaz yıne de ızı kalır oyle kıreclı deterjanlarda yetersız kalabılıyor yanı
onlarin altinda cam silme aleti gibi lastik oluyor, yani kapiyi geri cektiginde yeri de siliyor.
eski evimdeki oyleydi, cok sorun olmuyordu
Tabi belki olabilirBelki sularımızın kireç oranı farklıdır.siz cif filan da kullanacaksınız o zaman
e sonradan onu temızlemek ıcın daha fazla efor sarfedeceksın deger mıdustan hemen sonra 1 dk da bıtecek bırsey üşenme ertelersen sonra zamanını daha cok alır ugrastıgına degmez ıkı kırec lekesı ıcın daha cok ter dokersın
esımde dustan sonra cıkarken kurular cıkar 4bucuk yasındakı kızımda kendınce cekcek ıle yapmaya calısırkızımın arkasından kuruluyorum
silsin yine nemli olmuyor mu
ben bir otelde görmüştüm bayağı bildiğin kapı gibiydi altında bir şey yoktu
camdan yere doğru akıyor sular sen çıkıncaya kadar
lavabonun önü vs ıslanmıştı
duşakabin yaptıracağım zaman oradaki adam bana yaptırma demişti ona inanmamıştım ama yine de söz dinlemiştim sonra görünce adam haklıymış dedim
Pırıl pırıl olsun bakalım inşallah.Tabi belki olabilir ☺ suan elimde cif in kirec sokucu banyo spreyi mavi olan. Tekrar deniyim bi
bizim banyomuz da bu sekilde, dus kismi girintili yapilmis, biz perde kullaniyoruz,
ben rahat ve sik buluyorum, temizleme sorunu da yok, at makineye arada bir tamam
bende her dustan sonra cıkarken camı kurulayıp cıkıyorum cozum olarakDoğrudur. Fena ama ya o zaman duş perdesi takcan sık sık yenisini alacan valla
Ay benim anam da duvarları bile mopla kuruluyo ya ben o kadar titiz değilimbende her dustan sonra cıkarken camı kurulayıp cıkıyorum cozum olarako yuzden artık kırec temızleme derdım yok
onceden her hafta çitilerdım yarım saat ezıyetdı
perdeyi de sana sorayım
girerken ıslak ıslak değmiyor mu
yani onun bir çözümü var mı
bir dönem kv nin evinde vardı küvet dışında da perde
benden önce birisi yıkandı perde ıslandı
ben nasıl gireceğim ıslak perdeyi toplayıp kendimi içeri mi atacağım
bir de perdenin eteklerinden akan sular nereye gidiyor
mesela küvet olunca uçlarını içeri koyuyor vs ama çıkarken yine ister istemez dışına akıyordu
ikea vs o tarz çok duş var şık görünüyor da hazır kullanan seni bulduk soralım birilerine yardımı olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?