Banyo ve salon perdesi için yardım arkadaşlar...

yasevmin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
130
1
316
46
arkadaşlar yeni ev aldık. banyo fayansları için renk seçmemizi istediler ama karar veremiyorum. küçük bir banyomuz var. kendi banyolarınızın ya da güzel bulduğunuz banyoların resmini gönderir misiniz bana? birde salona perde yaptıracağım. katlamalı bir tül ve stor güneşlik düşünüyorum ama sizce nasıl olur? yoksa uzun bir tül ve stor güneşlik mi alsam. fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• $IMG2411A.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 96
biz bunu beğendik ama çok mu koyu sizce. zemin kahve olunca nasıl olur kı çok koyu olup toz falan olur mu ki banyoda.bura da siyah gibi çıkmış ama kahve tonlarında

Son düzenleme:
canım bence çok güzel imkanım olsa inan aynı renklerde yaptırmayı düşünüyorum çünkü benimki sade beyaz ve çok kir belli ediyor..

fikirlerinizi bakliyorum

Eklentiler

• $IMG2410A.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $IMG2409A.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $10771827_985054_xcjd428[1].webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG2406A.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 195
bunlarda diğer seçeneklerimiz

Eklentiler

• $IMG2412A.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 166
  • $IMG2405A.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 80
tül içinde buna baktık bugun ama çok kararsızım. bunu katlamalı altına stor dıye duşunduk nasıl olur sızce. daha bir yere baktım gercı ama nasıl bırsey olmalı karar veremedım. salon fransız balkon

Eklentiler

• $IMG2433A.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 84
kırmızı olan banyo cok şık durmus perde içinde fransız balkon diyorsun uzun olursa daha iyi durur benim perdelerimde pullu cok memnunum gayet güzel duruyor

kahve tonundakı fayanslar hepsınden guzel duruyo arkadasımdada var super ama yer zemını bı ton acık yapsın kırı bellı etmesın

ilk secenek güzel ama ssanki koyu gibi
banyoda oranj ve turkuaz cok güzel duruyor niye o tarz bi renk secmiyorsun?

ben banyonuz kucuk ise acık renk tercih edin diyecegim ama sık temizlemek gerekecek.mutlaka icinize sinsin ama. sürekli degişen bisey degil sonucta.
iyi gunlerde kullanın simdiiden:)

ben banyoda turkuaz seviyorum,aralarında kahve tonları desenler olacak.....inan çok şık duruyor...

şimdiden hayırlı olsun ve sağlıcakla kullanın diyorum...

bu arada ben de salon için perde düşünüyorum...buradan ben de fikir edinirim canım....

a.s.

kırmızı banyo coook guzelmıs ya bayıldım
bıde en son resımdekı sıyah beyaz banyoyu begendım

bu banyo çok tarz ilgi çekici renk koyu baska renk tercihleri varsa dusunulebilir diyorum arkadasim

merhaba.Kahverengi olan seçenek çok güzel. Fakat banyonuz küçük olduğu için koyu renk dahada küçültür bence. Kırmızı güzelmiş.

cnmmm ilk tercihin güzel..perdeye gelince ben katlamalı perde sevmiyorum,komple yere kdr olan perdelerin modası geçmez ve daha asil duruyorr..katlamalı perdelerin mekanizması genelde bozuluyor yamuk falan duruyormuş yada takılıyormuş zaman geçtikçee..bideee çok abartılı geliyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…