Banyoda amca var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Konu başlığında yazdığım gibi tuhaf bir konu ve ben çok rahatsız oluyorum.

Hayırlı günler hanımlar.. 3.5 yasinda bir kızım var 1 ay içinde 3. kez yani bugün tekrardan anne orada amca var banyo yapıyor diyerek dusakabin i gösterdi. O da nereden çıktı kızım ne söylüyorsun dediğimde kızım, şaka yaptım anne diyor.

Şunu belirteyim normalde asla izin vermeyiz ama eşim banyo yaptığı sırada kızımın kakasi geldigi icin götürdüm feryat figan aglıyordu çünkü, orada babasının olduğunu gördü dusakabin camları mat renk içi geniş olduğu için sadece eşimin gölgesi görünüyordu. Yaklaşık 6 ay önce oldu bu olay.

3 defa tekrar etti ben rahatsızlık duyuyorum bu konudan yalnış anlamaya oldukça müsait çünkü. Nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen.

Aslında ilk söylediğinde anlattım ona sonra unuttu diye üstüne düşmedim 2. Defa söyledi yine anlattım lakin 3. Defa söyleyince ne yapacağımı şaşırdım.
Ne kadar dogru olur bilemedim ama olayı tekrar yaşatsanız.
Duştakinin babası olduğunu gösterseniz. (tabi giyinik olarak )

Valla babası başını çıkartıp ayy kızım bakma çok ayıp filan desin veya konuşsun, oradakinin babası olduğunu bilsin, başkasının yanında mutlaka söyler çünkü

Benim oğlum küçükken yatak odamda bir zamanlar çok meşhur bir resim vardı, hani çölde bir adam ve yüzü kafası peçeli sadece kara gözleri görünüyor. Oğlum komşuma demişti annemin odasında adam var diye :))

Saçma olacak belki ama eşinize anlatın durumu Allah korusun eğer şüpheci bir adamsa sizden şüphelenmesin
Ne zaman söylerse de açın gösterin üstüne düşmeyin
Eşim şüpheci bir insan değil güler geçer de bazen kv ler filan geliyor onlara söylerse düşünemiyorum onlar gülüp gecmezler çünkü.

Bugün kızımda sabah kalkınca söyledi “adam vardı kapıda nereye gitti” diye. Ne düşünerek söylediklerini bilmiyorum ama çok üstüne gitmemek gerekiyor konunun. Bu bi korkuya dönüşürse, irdelersiniz. Kısa bi açıklama yapın “burayı babandan başka bi adam kullanamaz” diye.

Valla babası başını çıkartıp ayy kızım bakma çok ayıp filan desin veya konuşsun, oradakinin babası olduğunu bilsin, başkasının yanında mutlaka söyler çünkü

Benim oğlum küçükken yatak odamda bir zamanlar çok meşhur bir resim vardı, hani çölde bir adam ve yüzü kafası peçeli sadece kara gözleri görünüyor. Oğlum komşuma demişti annemin odasında adam var diye :))
Çok kötü bir durum yani çocuğa kızamıyorum ki ne bilsin laf nereye gider diye ama işte üsteki üyenin yazdığını mutlaka yapacağım en azından banyo da amca gördüm yerine banyoda babamı gördüm desin daha iyi.

Korku yok aslında gülerek söylüyor amca gördüm diye. Ben biraz endişe ediyorum insanların içinde der diye.
Bugün kızımda sabah kalkınca söyledi “adam vardı kapıda nereye gitti” diye. Ne düşünerek söylediklerini bilmiyorum ama çok üstüne gitmemek gerekiyor konunun. Bu bi korkuya dönüşürse, irdelersiniz. Kısa bi açıklama yapın “burayı babandan başka bi adam kullanamaz” diye.

Babasını net şekilde göremediyse ondan etkilenmiştir. O yaşlarda biraz farklı çalışıyor miniklerin kafası.
Kızımda o yaşlarda bir aracın üstünde simsiyah kar maskeli bir adamın (hırsız)fotoğrafının olduğu güvenlik sistemi reklamı görüp,çok etkilenmişti. Uzun zaman söyledi hırsız diye.
Bıkmadan sıkılmadan her defasında güzellikle anlattık onun sadece resim olduğunu, gerçek olmadığını.
Sizde babası olduğunu anlatın,camların içi görünmediği için taniyamadın ama babaydı o ,duş alıyordu,gel bakalım kimse var mı deyip duşakabini açıp gösterin hatta,bak kimse yok deyin. Biz o dönem korktuğunda kucağımıza alir tüm odaları gezdirirdik bak evde kimse yok diye,işe yaramıştı zaman gectikçe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X