- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Paranoyak olmak için sebepler geçerli benceKk iyice paranoyak yaptı insanı valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paranoyak olmak için sebepler geçerli benceKk iyice paranoyak yaptı insanı valla![]()
Zamanla unutur cok dert etmeKonu başlığında yazdığım gibi tuhaf bir konu ve ben çok rahatsız oluyorum.
Hayırlı günler hanımlar.. 3.5 yasinda bir kızım var 1 ay içinde 3. kez yani bugün tekrardan anne orada amca var banyo yapıyor diyerek dusakabin i gösterdi. O da nereden çıktı kızım ne söylüyorsun dediğimde kızım, şaka yaptım anne diyor.
Şunu belirteyim normalde asla izin vermeyiz ama eşim banyo yaptığı sırada kızımın kakasi geldigi icin götürdüm feryat figan aglıyordu çünkü, orada babasının olduğunu gördü dusakabin camları mat renk içi geniş olduğu için sadece eşimin gölgesi görünüyordu. Yaklaşık 6 ay önce oldu bu olay.
3 defa tekrar etti ben rahatsızlık duyuyorum bu konudan yalnış anlamaya oldukça müsait çünkü. Nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen.
Ay benimde aklımdan aynısı geçti olayı okumadan önce bi korktumÇocuğum bana böyle birşey söylese ödüm kopardı hee
Banyoya falan bakamam, çocuğu alır Evi terkederdim![]()
Epey ev taşıdığım için hangisiydi hatırlamıyorum.Ay benimde aklımdan aynısı geçti olayı okumadan önce bi korktum![]()
Doğru söylüyorsun bende paranoyak bir insanım aklıma fesatlıktan önce paranormal olaylar gelirEpey ev taşıdığım için hangisiydi hatırlamıyorum.
Oturduğumuz evlerden birinde eve girince bütün odaları, köşeleri bi kontrol ederdim ben yaa, neyi evham yaptıysam artık
Gerçekten çocuğum banyoda bir amca var dese altıma ederim korkudan.![]()
Babam hep anlatır. 70lerde 80lerde arkadaşının başına gelmiş bir olay. Zil çalmış , küçük oğlu çıkmış cama.Çok kötü bir durum yani çocuğa kızamıyorum ki ne bilsin laf nereye gider diye ama işte üsteki üyenin yazdığını mutlaka yapacağım en azından banyo da amca gördüm yerine banyoda babamı gördüm desin daha iyi.
Konuyu okur okumaz aklima bu geldiNe kadar dogru olur bilemedim ama olayı tekrar yaşatsanız.
Duştakinin babası olduğunu gösterseniz. (tabi giyinik olarak )
Aynen bende öyle yapardım , korkudan bayılırdımÇocuğum bana böyle birşey söylese ödüm kopardı hee
Biz daha okula gitmezken, bizim karşı komşuya da bir kadın gelip aşağıdan seslenmişti.O sırada bizimle yaşıt erkek çocukları balkona çıktı.Kadın anneni çağır gel deyince gelemez içerde babamla öpüşüyor demiştiBabam hep anlatır. 70lerde 80lerde arkadaşının başına gelmiş bir olay. Zil çalmış , küçük oğlu çıkmış cama.
"Baban nerede, anneni babanı cagirsana' diye seslenen adama 'babam banyo yapıyor annem de içerde sırtını keseliyor' diye cevap vermiş, camdan.
Bütün mahalleli haftalarca dalga geçmiş.
AyyÇocuğum bana böyle birşey söylese ödüm kopardı hee
Bende altıma ederim korkudan ne diyor bu diye:))Çocuğum bana böyle birşey söylese ödüm kopardı hee