- Emoji Skoru
- 58
- Puanlar
- 318
yorumlara göz gezdirdim de şöyle kıza bi kaşar denmediği kalmış..
ne kadar çirkin ve yanlış.. insanlık hali siz hiç mi hata yapmıyosunuz belki o an bambaşka bişi oldu söyliyemedi kız.. kafası dalgındı..
bu kadar günahını almaya abartmaya gerek varmıydı..
daha öncede yorum yaptım ne konuşmanız ne de evden göndermeniz taraftarıydım.. takip edin durumunu eger bidaha böyle bişi olursa o zaman direk yollardınız..
ayrıca kızı da biraz sivri dilli uyarmışsınız bence.. şakaya karışıp uyarabilirdiniz.. zaten kız şuan uzaktan akraba da olsa başka bi ailenin evinde olmaktan diken üstündedir.. gönlünü kırıp bozmaya degmezdi.. hele böyle çirkin şeyler düşünüp yargılamaya günah almaya hiç değmezdi..
zaten kızı az çok biliyosunuzdur tanıyosunuzdur o kadar niyeti bozuk bi kız oldugunu düşünseniz zaten evinize almazdınız ilk hata da şut çekmek kötü olmuş..![]()
ben katılmıyorum açıkçası düşüncenize çünkü diken üstünde olan birisi o şekilde bi hata yapmaz diken üstünde olan birisi gece 1 lerde eve gelmez mümkün olduğunca ev sahibine ayak uydurur..hadi dalgınlıkla çıktı o şekilde çıktı banyodan diyelim konu sahibi gece wc ye sıkıştığı için biraz tıkırdı yapmış banyodan çabuk çıksın diye... gece her yer sessiz en ufak ses duyulur ki duyabileceği bi ses çıkarmıştır muhtemelen yani hem sesi duyup hemde o şekilde çıkması hiç normal değil ben bunda kasıt ararım buda benim düşüncem bilemiyorum..