kafam karisik ne yapmam gerektigine karar veremedim buraya yazip sorayim dedim. yurtdisindayiz 1 ay once esimin uzaktan akrabasi kisa sureli dil kursuna geldi. ekim ayina kadar.
esim bizde kalsin mi deyince kabul etmistim. mazbut bi kizcagizdir dedim

giyinis tarzi yasam tarzi falan bizle uyumlu degil , neyse bunlar beni alakadar etmez dedim. bir sure kalacak geri donecek sonucta. kira icin de ufak bir miktar oduyor bu arada.
esimle hic bir samimiyetleri yok. geldiginden beri biz samimi olduk haliyle.
dun gece eve bayagi gec geldi. gecenin 1 i ben bayagi sıkıstım tuvalete kalktim. banyoda oldugu icin biraz oyalandim. tikirti ses falan yaptim duyarda cabuk cikar diye. patlamak uzereyim :)
iste bu cikti anadan uryan beni gorunce elindeki kiyafetleriyle onunu kapatip pardon deyip geri geri gitti odasina.
yani simdi kalkan esim de olabilirdi. bu durumda bu kizla konusmam gerekir mi? kiskanclik degil mevzu. gece dusundum gondersek mi desim. hani zora sokmus olacagiz ama o manzaradan sonra kaldiramadim.
esime keske kabul etmeseydik istemiyorum dedim. baska kalacak yer bulana kadar muhlet verip gondersek boyle birsey icin vixdansizlik mi olur. dedigim gibi kafam. cok karisti.
bana bir yol gosterin. ramazanda yer aratip perisan etmek de istemem. ramazan sonrasi kalacak yer bul diyeyim mi kiza? veya biraz dikkatli ol diye uyarmali miyim?
ya da hic birsey olmamis gibi devam mi edelim?