banyomda kertenkele var !!!!!!!!!

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
kızlar şu an sizin için komik gelebilir ama benim için çok büyük bir dert.
az önce banyonun kapısını açtım ve tavandan pat diye bir şey düştü , bir de ne göreyim kertenkele hemen duşakabinin kapısını kapattım ama çok hızlı hareket ediyor , banyoyu da kilitledim, ben bu kertenkeleden nasıl kurtulcam çok korkuyorum ne olur bir fikir verin ??:18:

ayyy iğrençç :26: tiksinirm çok...
bak çok güçlü böcvek ilacı varsa bolca sık banyoya..kapıyı arala sık...
yada başka ne tür haşera ölüdürücn varsa sık işte...mix yap.. bilmem fayda edermi .. denemekten zarar gelmezz.
başka türlü terlk flan atsan olmaz..kaçar gider...

sağolun kızlar çok tiksiniyorum bende gördüğümden beri kaşıntı tuttu kendimi durduramıyorum
böcek ilaçları öldürür mü ki
papatya sağol başlık için hemen inceliyeyim orayı

sağolun kızlar çok tiksiniyorum bende gördüğümden beri kaşıntı tuttu kendimi durduramıyorum
böcek ilaçları öldürür mü ki
papatya sağol başlık için hemen inceliyeyim orayı

ölüdürür mü bilmiyorum ama , en azından kafa yapar
çok hızlı hakerekt edemez...bakarsn yavaşlar gibi olduysa bi süpürgeye vurursun üstüne defakarca

niye öldürüyorsunuz ya çıkar açık bırak pencereyi. kertenkele değil süleymancıktır büyük ihtimalle. zararsız hayvanlar hatta böcekleri yeme gibi yararları bile var

Son düzenleme:
bizim eve de girdi geçenlerde.eşim yakaladı.sevdik okşadık.dışarı saldık.zararsızdır.öldürmeyin onu

ne sevip okşadınız mı ısırmadı mı ben çok korkarım geçen gün koluma çarptıda saatlerce huylandım üstümde bişeyler geziyomuş gibi geldi

Kertenkele birşey değil , o sizden daha çok korkar. Açın camı falan gitsin. Farke değil, akrep değil öldürmeyin yazıktır.

süleymancık diye bişey ilk defa duydum ama googledn baktım hem ona benziyor hem kertenkeleye :18:
desensiz bej renkli bir hayvandı valla çok hızlı kaçıyor pek bakamadım :18:
sanırım öldürme işini ben beceremicem, işin kötü yanı evde tekim bir kaç saat o banyoda dururken evde nasıl durcam bilemiyorum

ayyyy kıyamam suya gelmiştir oo:26:

yaz aylarında öyle bir sorun yaşıyorlar..bahçemizden bir dolu kertenkele var..çok sıcak ve kurak
havalarda görürsünüz zaten onları..o da sizden korkuyordur muhtemelen,geldiği gibi gider..

bej rengiyse süleymancıktır. inan hiç bir zararları yok. gitmesini bekle. bişey yapmaz. ama banyo kapısını kapalı tut ki içeri girmesin

ne sevip okşadınız mı ısırmadı mı ben çok korkarım geçen gün koluma çarptıda saatlerce huylandım üstümde bişeyler geziyomuş gibi geldi

yok canım ne ısırması.öptük hatta :) eşimi çok sevdi.kolunda falan baya gezindi.elini bırakmadı falan.zararsız hayvandır.dışarı saldık sonra.çok tatlı hayvanlardır.ben hiç kıyamam

yok canım ne ısırması.öptük hatta :) eşimi çok sevdi.kolunda falan baya gezindi.elini bırakmadı falan.zararsız hayvandır.dışarı saldık sonra.çok tatlı hayvanlardır.ben hiç kıyamam

bende öldürmektekten yana değilim ama acayip korkarım dediğiniz gibi cam açıksa camdan da çıkabilir ama ne zaman çıkar orasını bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…