banyomda kertenkele var !!!!!!!!!

Kafziel , sana inanamıyorum sevip okşadınız mı ? aman allahım düşünmesi bile beni benden aldı şuan

kızlar zararsız falan diyorsunuz ama ben aşırı derecede korkuyorum onun çıkıp gittiğini veya öldüğünü görmezsem o banyoya mümkün değil giremem :18:
işin kötü yanı banyoda çıkabileceği bir yer yok , penceresi kendinden kapalı gibi küçük küçük delikli yani oradan sığamaz ki ..
banyonun tavanı pimapen gibi bir malzemeden ve bir yeri hafiften aralanmış , bu hayvancık oradan düştü , ordan bi daha çıkabileceğini sanmıyorum .. geriye tek seçenek kalıyor malesef ki öldürmek ama bende de o cesaret yok:18:

Kertenkelenin zararlısına daha arazi çalışmalarımızın hiçbirinde denk gelmedim ben
ki 4 yılım geçti arazilerde. Oldukça zararsız hayvanlardır kertenkeleler. Ayrıca evinize
giren muhtemelen halk arasında Süleymancık denen zararsızdan daha zararsız bir
hayvancıktır. Bir böceğin, karıncanın peşine düşmüş kaybolmuştur çıkış yolu arıyordur.
Öldürmeyin onu, camı falan açın gider. Ya da tutabilecek birinden yardım isteyin dışarı
bıraksın onu. Şikayet ettiğimiz sinek, böcek ve türlü haşaratın ıslahında önemli yere
sahip o hayvancıklar... Korkmayın.

Iyyyyyyyyyyyy iğrençler Bende bahçelik alanda oturuyorum bi kaç kez evime girdi bayılıyordum korkudan. Sülümancıktan çok korkarım. Öldürmek çok günah ama yaptım itiraf ediyorum. Karşıdan bir sürü terlik fırlattım ona

öldürmeyin ya yazik bir zarari yokki onun al yakalamaya calis ama dikkat et kuyrugu filan hassas kopar hemen disari birak gitsin ama öldürmeyin hic bi zarari yokki onun

Ben bayılırım onlara izlemeyi de severim, çok şirin hayvanlardır. Köyde televizyon izlemeye camımıza gelir 4-5 tanesi dizilip televizyona bakıp dururlardı
Korkmayın sakın, onlar bir yerde sabit duran hayvanlar değil mutlaka geldiği yerden geri çıkar öldürmeyin, zaten o da sizden korkuyor :)

Son düzenleme:
kızlar dün yazamadım..
süleymancık yaklaşık 5 6 saat banyoda mahsur kaldı, sonra arkadaşım gelip banyoyu açtığında aradı taradı bulamadı, geldiği gibi gitti beni korkuttuğuyla kaldı

siz ne kadar kaptın kapınızı bacanızı hayvancıklar gircek bi delik buluyorlar ki zaten coktan kaçıp gitmiştir.
biz bile duramıyoruz dısarda sıcakta onlarda serin yere kaçıyorlar yazıkkkk. allahın verdiği canı allah alır
bize zarar verecek ama diyenlerden olucaktır ama size zarar verse bile bununda vardır hakkında hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…