kızlar bu ilac sadece 13 tl fakat sadece romanyada satılıyor %100 dogal bir ilac romanyadada bir cok hamile var yorumlardan anlasılıyor acıklamada kelime düsüklükleri var malum ama anlasılıo sanırım
bende sabırsızlıkla beklıyorum kullananları okumak ve ınanmak ıstıyorum .
canım sen hala inanmadın mı ben sana baska topic ismi vermiştim okuyup inan die bu kadar şüpheci olma ictigin ot çöp daha zararlı inan
cnm ben ot çöp kullanmıyorum sogan kürü içiyorum 10mm olan kistim 9 günde sıfırlandı dogum kontrol hapına devam etmeme gerek kalmadı bugün doktorum bıle şaşırdı kistin bu kadar cabuk geçmesıne ayrıca şöyle düşünüyorum bu kadar iyi bir ilaç ise neden türkiyede yok romanya bızden daha iyi bir ülkemi neyse bu benım fikrim tabi ilaç oldugu için güvenemıyorum inşallah en kısa zamanda sen faydasını görürsün arkadaşım bende bu düşüncelerim ve söyledıklerım için pişman olurum.
Hala bu ilacı Romanya dışında bi yerden edinemiyoruz di mi?Bi yerlerden bulabilsek çok sevincem
bakın kızlar ben basından beri her nedense brancaya çok inandım.çokta mantıklı geldi.diğer topiktede yazdım.ben pkoluyum dolayısıyla yumurta tembelliği ve belirli milimin üzerine çıkamayan yumoşlarım var.gecen sene bu zamanlar klomen denemesi yaptık 2ay ama neyazıkkı 10 mm de kaldı.bu tabi klomeni kullanmış halim.brancayı 5 6 ay önce topikten okumaya basladım arastırdım takip ettim.sağolsun bazı iyi kalbi güzel arkadaslarım sayesinde ilacı getirttim.geçen ay brancayı kullanamadım çünkü doğum kont.hapı kullanmamı söyledi doktorum.hormonlardan dolayı.neyse kullandım adet oldum.20gün önce brancaya basladım:bu ay yumoş kontrolüm yapılacaktı.ilk gitmelerimde yumoşum koccaman olmuştu ve bekledik iyice büyüdü .ve o günün sonunda çatlama iğnesi oldum.yani geçen hafta salı oldum.bu pko için çoookk mucize bişeyy bunu ancak pkolu arkadaslarım bilir yumoş büyütmek çok zor.yani BRANCA benim mucizemmm oldu.evet belki hamile kalamam ama ben bu sonucu aldım ya bu bana yeter.yumoşlarım çok şükür büyüdü.ayın sonunda gebelik testi yapacağım çatlama iğnesinin saatlerine uyamadığım için pek ümidim yok ama olsun bakalım hayırlısı.kızlar bu ilaç bende işe yaradı sizde yararmı bilemem ama ben biliyorum ki en büyük sahidi benim.ben doktoruma sordum bitkiselse kullan ddi.sizde sorun.ben yasadıklarımı anlatayım dedim
herşey inanmaktan gecıyor arkadaslar ınandıktan sonra mutlaka faydası görülr beyın olarak kabullenmemız gerkıyor ınanmayan arkadaslarımız kullanmasın zaten derım ben psıkolojık olrak etkılenıyor pco olanların en buyuk derdı yumos buyutmek kı buna cozum olmus bı ılac bu kullanann yasayan var karsımızda daha ne olsun okadar hamıle kalan var belkı bızlerde kullanınca hamıle kalamıcaz ama yumoslar duzelıcek ben esımede ıcırıcem mesela belkı sayı artıcak ama hamıle kalamıcam bızler elımızden gelenı yapalımda gerısı allaha kalmıs bızler hıcbırsey yapmadan beklersek bıraz kadercılık oluyo bu takdır allahın tabıkıde ama bızlerde mucadele etmemız gerekıyor lutfen kullanan arkadaslar tecrubelerınızı bızımle paylasın bız bu ılaca cok guvenıyoruz bız derken özge ve ben :) ıkımızın adına soyluyorum ve ınsallah hersey yoluna gırıcek allahın ıznıylede kımseyede ınandırmak zorunda degılız ılacı ureten fırma amcaoglumuzda degıl ancak paylasmak ıstedık olumlu sonucları oldguu ıcın hepımız aynı hedef ıcın ugrasıyoruz burda ınsallah herkesın gonlune gore versın allah
hayatım ne demişler sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak die mücadele etmemiz gerek bazı şeyler icin buda bizim imtihanımız esra arkadasımızda cok güsel anlatmıs sagolsun hala da inanmayan varsa gitsin ot çöp kür yapsın ne diyim yani zorla kullandıramayız kimseye
öncelikle çok teşekkür ederim çok iyi bir paylaşım olmuş.benim eşimdede azosperm rahatsızlığı var yani sperm sayısı sıfır.bizde bu ilaçtan aldık allah razı olsun getiren arkadaşlarımızdan.henüz fayda sağlayıp sağlamadığını bilemiyoruz ama şifa allah'tan değip bulduğumuz her dala sıkı sıkı tutunmaya çalışıyoruz.inşallah gerçektende mucizeler yaratır bizim için rabbim bizimde şifamızı belki bu ilaç şişesinin içinde saklamıştır.bende inanmanın başarmanın yarısı olduğuna inanıyorum elbette iyi yorumlar olduğu gibi kötü yorumlarda olacaktır.meyve veren ağaç taşlanırmış.inşallah gün be gün bu topikten güzel haberler alırız ve umutlarımız daha da artar.
öncelikle çok teşekkür ederim çok iyi bir paylaşım olmuş.benim eşimdede azosperm rahatsızlığı var yani sperm sayısı sıfır.bizde bu ilaçtan aldık allah razı olsun getiren arkadaşlarımızdan.henüz fayda sağlayıp sağlamadığını bilemiyoruz ama şifa allah'tan değip bulduğumuz her dala sıkı sıkı tutunmaya çalışıyoruz.inşallah gerçektende mucizeler yaratır bizim için rabbim bizimde şifamızı belki bu ilaç şişesinin içinde saklamıştır.bende inanmanın başarmanın yarısı olduğuna inanıyorum elbette iyi yorumlar olduğu gibi kötü yorumlarda olacaktır.meyve veren ağaç taşlanırmış.inşallah gün be gün bu topikten güzel haberler alırız ve umutlarımız daha da artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?