baranca ursului kullananlar

merhaba ynz ilacı kullanıp yumurtalarını büyüttüğünü yazmışın. daha sonrası ne oldu. gebe kalabildiniz mi? deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm

Cnm ben tüp bebekle hamile kaldım şuan bebeğim kollarımda. Ama yumoşları bütüten kişiler var tanıdığım herkes olumlu sonuç aldı ama gebe kalan az cnm.

Cnm ben tüp bebekle hamile kaldım şuan bebeğim kollarımda. Ama yumoşları bütüten kişiler var tanıdığım herkes olumlu sonuç aldı ama gebe kalan az cnm.

çok teşekkür ederim canım bebeğinide güle güle büyüt sağlıcakla inşallah. yumurtaları büyüttüğü kesin yani.

çok teşekkür ederim canım bebeğinide güle güle büyüt sağlıcakla inşallah. yumurtaları büyüttüğü kesin yani.

Cnm çörekotu bal tarçın kürünü yap ondan daha çok memnunlar ve hamile kalan da çok eğer sorun yumoşlarsa yumoşları çalıştırıyor. Nasıl yapıldığını araştır ve kullan. Brancanın tadı çooookkk iğrenç öyle böyle değil aynı etkiyi söylediğim karışım da yapıyor. Aynı zamanda başka bitki çayları da var şahsen ben yumoşlarımla ilgili sorunları onlar sayesinde atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…