kızlar bu ilacı 10 gündür kullanıyorum pcoluyum doktora göründüm ve şoklardayım 4 tane yumurtam kocaman olmus doktor bana kim size pcolusunıuz dediki sizde pco yok dedi tuhaf oldum 10 günde işe yaradı cok şükür inş hamilelikte olur
selam herkese yarın yeni bir ilaca baslıorum adı baranca ursului erkek ve kadın infertilitesinde kullanılan bir ilac alternatif bi secenek olarak denemek istedim
Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.
Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 200 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal yetersizlik, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.
baya hamile kalan var topicte ama ilac ismi olarak konu acılmadıgı icin bilen az ben acıp haberdar etmek istedim
benim gibi kullananlar varmı acaba topikte beraber paylasalım
Son mesajı size yazmak istedim alıntı yapmamışım.ben de sipariş verebildim dün nihayet, ve yarın elimizde olucakmış. en az 3 şişe dedim eşimin arkadaşına ama gümrükte sıkıntı oluyormuş acaba bizimki de mi getirtemiicek merak ettim pilot bize getirecek olan kişi.ayrıca ben 3gün önce transfer yaprıtdım her ihtimale karşı bunu getirtiyorum olur da bebeğim tutarsa ihtiyacı olan birine vericem artık.inşallah tutar da başkası sebeplenir.
bende ebay'dan siparis ettim, gelse de baslasam artik, umutlandim sanki biraz :)
arkadaşım bu ilacı ebaydan nasıl sipariş ettin.bende sipariş etmek istiyorum ama ingilizce bişey anlamıyorum.türkçeye çeviriyorum fakat bi türlü ilacı bulamadım sitede.yardımcı olursan sevinirim.
İnşallah hamile kalırsın. Nasıl getirttin bize de getirtmen mümkün olur mu gibi sorular sorucam ardı arkası kesilmeksizin.
Off çok merak ettim
ben de yurdisinda oturuyorum. ebay ve gittigidiyora baktim ama ilaci bulamadim. siz ne yazip arama yapmistiniz?
COW PARSNIP TINCTURE (heracleum sphondylium) *50ml* from DACIA PLANT | eBay
link eklemeye calistim istersen burdan bir dene
Slm
bana geldiği zaman size gönderirim
Canim bildigim kadariyla türkiyeye yollamiyorlar, ben almanyada yasiyorum satici romanyadan yolluyor. Gittigidiyor da satiliyor oraya baksana.
Slm
bana geldiği zaman size gönderirim
Canım bana da gönderebilirmisin?Ben özelden msj atamıyorum 100 msj doldurmadığım için sen atabiliyosan atarmsın canım bana mailini yaz.ben de sana adres ve tel yazayım olur mu?sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?