baranca ursului kullananlar

kızlar bu ilacı 10 gündür kullanıyorum pcoluyum doktora göründüm ve şoklardayım 4 tane yumurtam kocaman olmus doktor bana kim size pcolusunıuz dediki sizde pco yok dedi tuhaf oldum 10 günde işe yaradı cok şükür inş hamilelikte olur

ayyy ne guzelll canımmm ınsallah bebıste gelır pesındende bız gelrıızzz :)))

kızlarr branca gittigidiyor.com da var faakt bıraz fıyatı yuksek 55 tl gercı kullanmak ısteyen arkadaslar burdan alabılır romanyadan getırtme sansı olmayanlar

Merhaba
Evet bende üç gün önce araştırma yaparken öğrendim dikkatimi çekti baranca ursului ile ilgili konuşmaları takip ettim kullanmaya karar verdim Romaya'dan getirtmeye çalışacağım

İnşallah hamile kalırsın. Nasıl getirttin bize de getirtmen mümkün olur mu gibi sorular sorucam ardı arkası kesilmeksizin.
Off çok merak ettim

Son mesajı size yazmak istedim alıntı yapmamışım.
İnşalah hamilesindir. Ben de artık iyice istemeye başladım. Hamile kalırsan bana da gönder ne olur parasını hemen yollarım

Arkadaşlar merhaba,
Bu ürünü sipariş verip getirttirecek kimse var sa lütfen haber versin.Parasını gönderelim bize de gelsin.Buradan bulma şansımız yok.Teşekkürler....

bende ebay'dan siparis ettim, gelse de baslasam artik, umutlandim sanki biraz :)

arkadaşım bu ilacı ebaydan nasıl sipariş ettin.bende sipariş etmek istiyorum ama ingilizce bişey anlamıyorum.türkçeye çeviriyorum fakat bi türlü ilacı bulamadım sitede.yardımcı olursan sevinirim.

arkadaşım bu ilacı ebaydan nasıl sipariş ettin.bende sipariş etmek istiyorum ama ingilizce bişey anlamıyorum.türkçeye çeviriyorum fakat bi türlü ilacı bulamadım sitede.yardımcı olursan sevinirim.

Canim bildigim kadariyla türkiyeye yollamiyorlar, ben almanyada yasiyorum satici romanyadan yolluyor. Gittigidiyor da satiliyor oraya baksana.

ben de yurdisinda oturuyorum. ebay ve gittigidiyora baktim ama ilaci bulamadim. siz ne yazip arama yapmistiniz?

Canim bildigim kadariyla türkiyeye yollamiyorlar, ben almanyada yasiyorum satici romanyadan yolluyor. Gittigidiyor da satiliyor oraya baksana.

sağol canım ama gittigidiyora baktım ordada bulamadım.yabancı marka sigara çıkıyo arama yapınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…