• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baranca ursului kullananlar

selam herkese yarın yeni bir ilaca baslıorum adı baranca ursului erkek ve kadın infertilitesinde kullanılan bir ilac alternatif bi secenek olarak denemek istedim

Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.

Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 200 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal yetersizlik, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.

baya hamile kalan var topicte ama ilac ismi olarak konu acılmadıgı icin bilen az ben acıp haberdar etmek istedim

benim gibi kullananlar varmı acaba topikte beraber paylasalım

(Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti) Bu cümleyi anlamadım böbrek yetmezliği mi yapıyor yan etkismi acaba.Bende fmf var bu tür ilaçlar kullanmam yasak ama kullanmyaı çok istiyorum

geldiği zaman asist arkadaşım gönderirim irtibat bilgilerini verirseniz iyi olur ben özel msj atamıyorum mail adresim kybele64@hotmail.com

Kardelen canım sana mail attım yalnız teminden önce tel ile görüşürsek çok daha iyi olur.Yan etkisi var mı acaba.Bende fmf rahatsızlığı var.Böbreklere dokunuyor mu branca?Bir arkadaş prospektüsün translate etmiş googleden böbrek yetmezliği eşlik etti diye bir cümle var anlayamadım.Eğer öyle bir şey varsa bana dokunur.Çünkü fmf de böbrekelre tahribat yapıyor onun için colchicin kullanıyorum böbrekleri etkilemesin diye.Ama kullanmayı da çok istiyorum

slm
Getirtmeye çalışıyorum geldiği zaman tabi gönderirim kendinizi tanıtırsanız sevinirim
kybele64@hotmail.com

kardelen canım sana mail attım.Böbrek yetmezliği mi yapıyor acaba bi arkdaşın paste ettiği prospektis bilgilerinde okudum.Ama ben yine de temin etmek istiyorum.dr.a sorup öyle kullanırım.Çünkü bende fmf hastalığı var.O da böbrek yetmezliği yapabiliyo Onun için böbrekleri koruması için ömür boyu kullanmak zorunda olduğun ilaç var.Colchcin adında.

Bende az once ogrendim bu ilacin ismini. Gercekten ise yariyorsa bende denemek isterim verilen linklere baktim fakat buraya erisim kapatilmistir yaziyo :26:
Nasil temin edebilirim yardimci olursaniz, cok makbule gececek.. Fransada yasiyorum ayrica erisim daha kolay olur umarim..

Merhaba
Elimde Branca Ursului kalmadı Romanyadaki tanıdık Türkiyeye döndü bir daha getirtme şansım yok üzgünüm

Bende az once ogrendim bu ilacin ismini. Gercekten ise yariyorsa bende denemek isterim verilen linklere baktim fakat buraya erisim kapatilmistir yaziyo :26:
Nasil temin edebilirim yardimci olursaniz, cok makbule gececek.. Fransada yasiyorum ayrica erisim daha kolay olur umarim..

selam herkese yarın yeni bir ilaca baslıorum adı baranca ursului erkek ve kadın infertilitesinde kullanılan bir ilac alternatif bi secenek olarak denemek istedim

Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.

Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 200 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal yetersizlik, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.

baya hamile kalan var topicte ama ilac ismi olarak konu acılmadıgı icin bilen az ben acıp haberdar etmek istedim

benim gibi kullananlar varmı acaba topikte beraber paylasalım

arkadaslar bende siparis verdim ebaydan sadece bir kisi satici vardi Romanyadan.. irtibata gectim Marius adinda satici cok sagolsun ilgilendigi icin,en az bir ay kullanmami istedi,ilac elimde esime iciriyorum kendimede kapsulunu aldim.benim adetim duzenli (28) her ay ama son adetimde gecikme olmustu, kullanmak istedim acikcasi.
ebaydan birde inanilmaz derecede ucuz 30 yumos testi ve 10 tane gebelik testi icinde 10 tl bile degildi:) bu ay bol bol kullandim testleri.
brancanin kapsullerini kullandim bu ay hayatimda bu kadar cabuk etki gosteren hemde dogal bil urun kullanmadim bu zamana kadar,asiri derecede akintilarim cogaldi ve 14-17 gune kadar vakitli vakitsiz yumos testi yaptim ve her seferinde sonuc iki cizgi =) benim esimde sperm azligi oldugu icin duzenli gunluk iciyor, simdi ben biraktim sabah son testimi yaptigimda artik cizgiyi silik gordum calistik ama calismalardan sonra fazla yatma imkanim olmadi en fazla 10-15 dak ins tutar bu sefer, tup bebege basvurduk ama 1-2 ay daha beklicez bakalim ins branca bize umut olur=)) bu arada pressedimde var onuda kullandik haliyle=)

BRANCANIN DUNYACA TANINAN ISMI DONG QUAI (kapsul), TURKIYEDE ISE MELEK OTU DIYE BILINIYOR=))

arkadaslar bende siparis verdim ebaydan sadece bir kisi satici vardi Romanyadan.. irtibata gectim Marius adinda satici cok sagolsun ilgilendigi icin,en az bir ay kullanmami istedi,ilac elimde esime iciriyorum kendimede kapsulunu aldim.benim adetim duzenli (28) her ay ama son adetimde gecikme olmustu, kullanmak istedim acikcasi.
ebaydan birde inanilmaz derecede ucuz 30 yumos testi ve 10 tane gebelik testi icinde 10 tl bile degildi:) bu ay bol bol kullandim testleri.
brancanin kapsullerini kullandim bu ay hayatimda bu kadar cabuk etki gosteren hemde dogal bil urun kullanmadim bu zamana kadar,asiri derecede akintilarim cogaldi ve 14-17 gune kadar vakitli vakitsiz yumos testi yaptim ve her seferinde sonuc iki cizgi =) benim esimde sperm azligi oldugu icin duzenli gunluk iciyor, simdi ben biraktim sabah son testimi yaptigimda artik cizgiyi silik gordum calistik ama calismalardan sonra fazla yatma imkanim olmadi en fazla 10-15 dak ins tutar bu sefer, tup bebege basvurduk ama 1-2 ay daha beklicez bakalim ins branca bize umut olur=)) bu arada pressedimde var onuda kullandik haliyle=)

BRANCANIN DUNYACA TANINAN ISMI DONG QUAI (kapsul), TURKIYEDE ISE MELEK OTU DIYE BILINIYOR=))

Canim bende siparis vermek istiyorum ama erisilemiyor diyo nasil yapicam yardim eder misin bana da ? :26:
Allah yavruna kavustursun senide insAllah..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yurtdışından bi tanıdığım yok. ama burdan birileriyle bağlantı kurabilirsem ben de getirtmek isterim. sonuçta etkisini bir çok kişi görmüş. Bu gnc'de filan yokmudur acaba bu melek otu tentürü filan. bakmak lazım. Ben ankaradayım. eğer getirtebilecek olan olursa lütfen haber versin. email: mimaseyma@gmail.com

selam bayanlar.. bende pko'luyum ve eşimde sperm eksikliiği var.. bir tane kızım var, 2 aşılama, 2 tüp bebek tedavisi (yumurta ilkinde 20 taneden fazla oldu, ikincisinde 2 tane) sonucu aşılama ile hamile kaldım.. 2.bebek için bu kadar ilaç, bu kadar muayeneler ve maddi-manevi yorgunluklar çekmek istmiyorum.. Bir arkadaşım romanyada öğrenci, ondan istedim, 1 ay sonra gelicek,, inşallah ben de güzel sonuçlar alabilirim..:5: :5: :5: :5:

cok güsel acıklamıssın canım bende anlamıyorum ben destek icin actım bu konuyu ama herkes aman dikkatli ol o bu dio güvenmiyorum dio bunları istemiyrum burda topigin adı üstünde baranca ursului kullananlar kullanmak isteyenler karsı cıkanlar diil neyse bende basladım ilaca 3.günüm bukadar erken belirti olurmu bilmem ama kasıklarımda batmalar var ve kokulu akıntı var anlamadımm:3::1:

Merhaba ozgeozge,

branca sizde işe yaradı mı? yaradı ise ne kadar süre kullandıktan sonra etkili oldu? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız? teşekkürler.

KIZLAR bu ilacı kullanan var mı aranızda şuanda nasıl kullandınız memnun kaldınız mı?

ben de sipariş verebildim dün nihayet, ve yarın elimizde olucakmış. en az 3 şişe dedim eşimin arkadaşına ama gümrükte sıkıntı oluyormuş acaba bizimki de mi getirtemiicek merak ettim pilot bize getirecek olan kişi.ayrıca ben 3gün önce transfer yaprıtdım her ihtimale karşı bunu getirtiyorum olur da bebeğim tutarsa ihtiyacı olan birine vericem artık.inşallah tutar da başkası sebeplenir.

merhaba ynz ilacı kullanıp yumurtalarını büyüttüğünü yazmışın. daha sonrası ne oldu. gebe kalabildiniz mi? deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm

Back
X