bardakta tatlı

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
sevgili güvendiğim hamarat hanımlar, sizden bardakta tatlı tarifleri istiyorum... hani şu pastanelerde satılanlardan... denenmiş sonucundan memnun olduğunuz tariflere ihtiyacım var... internette birsürü var ama ben sizin hamaratlığınıza güvenerek sizden rica ediyorum... çünkü haftaya benim afacanın birsürü afacan arkadaşları davetlimiz olacak... değişik lezzetli çeşit çeşit bardakta tatlı sunmak istiyorum onlara... yardım edeceğinize eminim o yüzden şimdiden tşk....

bardağın altına bisküvi yada kek parçaları üstüne puding ve en üstünede krem şantiyle süsleyebilirsin.1tanede rulo katlardan bi kenarına koyunca gayet güzel olur gibi :26: aklıma böyle geldi ama denemişliğim yok bilesin

Bardağın altına muzlu pudink üzerine pasta kreması en üste vişne peltesi üzeri vişne tanesi, böğürtlen, veya çilekle süslenir süper oluyor

ben biliyorum bi tane pratik kup tatlısı
şimdi 3-4 tane kırmızı elmayı rendeliyorsun ve ona betitbeure bisküvi yi un haline getirip ekliyosun yoğuruyosun sonra top top yapıp kuplara atıyorum üzerine de çikolata sosu döküyorum miss gibi oluyor:34:

Back
X