- 27 Mart 2011
- 635
- 516
- 358
d&p de varsa bakıcam mutlaka teşekkürler :)denemeni tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
d&p de varsa bakıcam mutlaka teşekkürler :)denemeni tavsiye ederim
174 paris hilton
teşekkür ederim minnoşummmm![]()
canım sen nasıl bir koku arıyorsun :) ben bizzat orjinal olanlarını fıs fıs yapıp sonra bargellodan temin ediyorumTesekkr ederm canim:))
dp pahalı ve bi çok parfümünün 50cc olanını vermiyorlar :/d&p de varsa bakıcam mutlaka teşekkürler :)
Masumumd&p de varsa bakıcam mutlaka teşekkürler :)
Hermesin icinde neler var canmkızlar merhaba aranızda chanel coco kullanan varmı şubesi bana uzak olduğundan gidemiyorum netten sipariş vericem bu arada benim şuan kullandığım 152 hermes herkes aşık oluyo :)
Anladm kuzucum olsun sorun değilMasumummaalesef d&p de hermes yok..
d&p zaten öyle kolay kolay açık parfüm yapmıyor.. her yeni çıkan kokuyu hemen taklit etmiyor.. flowerbomb ı bile seneler sonra anca yaptı
![]()
doğrudur canım böyle durumlar olabiliyor maalesefya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu..![]()
Benimde gelmişti başıma bikaç kez aldığın yere götürüp değiştirebilirsin.. ben biraz kullandığım halde değiştirmişlerdi belki seninkinide değiştirirler..ya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu..![]()
Bencede değiştirirler..Benimde gelmişti başıma bikaç kez aldığın yere götürüp değiştirebilirsin.. ben biraz kullandığım halde değiştirmişlerdi belki seninkinide değiştirirler..![]()
Yok hepsi böyle olmuyo ama arada çıkıyor böyle bozuk ekşimiş çok denk geldim ben :))hıı yani her şişe böyle olmuyor diyorsunuz? benim ilk kullanışımdı da..
laden, amber, vanilya ve paçuli varmış canım içinde :)Hermesin icinde neler var canm
Coco degilde chancesini kullaniyorum
Aa guzel olur o yaaladen, amber, vanilya ve paçuli varmış canım içinde :)