çok beğendim ya hatta şu an çelişkide kaldım the beat, flowerbomb ve rose the one arasında..
iki taneye indirmem lazım çünkü ben bitiremiyorum parfüm ve kalınca da ekşiyor işte..
hehe bılıyodum rose the one kım begenmez ki =))
bu arada babydoll da güzeldi galıba orgınalı kalktı dıye duydum hatırladıgım kadarıyla gül gıbı sekerımsı hafıf kokusu vardı
oyuncak bebek demekmıs ya zati afterdarmoon bilir bunu ya =)
beklıyorum =) dpde de meshur kalıcımı bılen varsa yazsın
hangısı daha iyi yapmıs acaba,, cok tatlı oda ben de orgınalını kokladıgımda tekın acarda ama nerden baksan yıl 2009 falan güzeldi ama yanımdakı arkadas koyu addict ci oldugu ıcın ben de severım ama o muptelasıydı o cok sıradan gül kokusu sevmem deyıp almamı engellemiştibabydoll un orjinaline bakmıştım şimdi net hatırlamıyorum nasıldı ama çok beğenmiştim onu da.. iyi hatırlattın ona da bir bakayım bargelloda..
Baydoll'un orjinali var bende gül kokusu ama bana biraz keskin geliyor kokusu artık pek kullanmıyorumhehe bılıyodum rose the one kım begenmez ki =))
bu arada babydoll da güzeldi galıba orgınalı kalktı dıye duydum hatırladıgım kadarıyla gül gıbı sekerımsı hafıf kokusu vardı
oyuncak bebek demekmıs ya zati afterdarmoon bilir bunu ya =)
beklıyorum =) dpde de meshur kalıcımı bılen varsa yazsın
Baydoll'un orjinali var bende gül kokusu ama bana biraz keskin geliyor kokusu artık pek kullanmıyorum
Annem kullanıyordu galiba onu artık ama kullanmıyorsa yollarımhımm keskınlıgı nasıldı acaba kuşum
neyse denkgelırse tekrar bakmak lazım
kız bu arada şişe fulse yolla bana
Annem kullanıyordu galiba onu artık ama kullanmıyorsa yollarım
Mizuda görmiştüm galiba organzayı benhehe ya oyle bit pazarı nıyetıne parfumlerın varsa alırıs
az kullanılmıs ıkıncı el
hele su piyasadan kalktı dedıklerı organzayı allahım cıldırıcam kalktı dıyorlar ama bazı sıtelerde cok pahalı
bazısında da kutusunun ne oldugu belırsız
ınternetten almaya guvenemıyorum pek
ılla kı gıdıcem ellıcem
Mizuda görmiştüm galiba organzayı ben
mizudan yaptın mı daha önce?evet ben de gordum ama ınternetten yaptıgım bı kaç alısverısımde hayal kırıklıgına ugradıgım ıcın yemınlıyım =)
mizudan yaptın mı daha önce?
mizu güvenilirdir canım ben çok yaptım ordan..internet alışverişinde özellikle şu tester parfüm diye satılan sitelerden benmde ağzım çok yandı ama mizu çok kaliteli bir site.. gönderdikleri parfümler bile hep 2014 üretim, çok nadir 2013 geliyorI-ı yapmadım canım
mizu güvenilirdir canım ben çok yaptım ordan..internet alışverişinde özellikle şu tester parfüm diye satılan sitelerden benmde ağzım çok yandı ama mizu çok kaliteli bir site.. gönderdikleri parfümler bile hep 2014 üretim, çok nadir 2013 geliyor
cok merak ediyorum beati yazdıklarını okuyunca iyice merak ettim hiç denemedm denicem ilk fırsattaThe beatBitane o bii bii bii biii bitane the beat :)))
mizu güvenilirdir canım ben çok yaptım ordan..internet alışverişinde özellikle şu tester parfüm diye satılan sitelerden benmde ağzım çok yandı ama mizu çok kaliteli bir site.. gönderdikleri parfümler bile hep 2014 üretim, çok nadir 2013 geliyor
Gerçekten şanslıymışsın tazecik tazecik ne güzelben de burdaki yorumlara bakarak mizudan sipariş verdim 2014 kasım üretimi çıktı checkcosmetic de inanamadm 3 aylık parfum yeni doğan bebek gibi
aynen canım ben de inanamadm cok şüpheli yaklaşıyordum mizuya aynı anda boynerden de sipariş verdim boyner 2013 aralık mizu 2014 kasım üretimi çıktı şans mı bilmiyorum ama güvenimi kazandıGerçekten şanslıymışsın tazecik tazecik ne güzel
Güle güle kullan canımm..aynen canım ben de inanamadm cok şüpheli yaklaşıyordum mizuya aynı anda boynerden de sipariş verdim boyner 2013 aralık mizu 2014 kasım üretimi çıktı şans mı bilmiyorum ama güvenimi kazandı
cok merak ediyorum beati yazdıklarını okuyunca iyice merak ettim hiç denemedm denicem ilk fırsatta
Dene canım bende merak ettim yorumunu bakalım sevicekmisincok merak ediyorum beati yazdıklarını okuyunca iyice merak ettim hiç denemedm denicem ilk fırsatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?