Bizde ilerde nası olucaz acaba :) hoş ben herdaim chance kullanırım benim kaldırabildiğim ve hiç rahatsız olmadığın tek koku chance ♥ :)Aynen valla:)) ağır kokuya dayanamıyor..hafif çiçeksi kokular seviyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde ilerde nası olucaz acaba :) hoş ben herdaim chance kullanırım benim kaldırabildiğim ve hiç rahatsız olmadığın tek koku chance ♥ :)Aynen valla:)) ağır kokuya dayanamıyor..hafif çiçeksi kokular seviyor
aynen kuzum aynen
böyle problemlerle karşılaşınca insan başka marka arayışlarına giriyor sansiro iyidir d&p çok daha iyi tabi benim görüşüm bide david walker ı merak ediyorum oda benim yakınımda hiiç yok çook uzakta gidemiyorum bi açılsa anadolu yakasına david walker çok iyi olucak![]()
David walker dimi kuzum.. valla bak orası daha kaliteli daha temiz diye duydum her giden memnun hiç şikayet duymadım :)bakırköyde vardı galiba o marka.. yolum düşerse ona da bakayım bari.. sağol canım..
David walker dimi kuzum.. valla bak orası daha kaliteli daha temiz diye duydum her giden memnun hiç şikayet duymadım :)
Tamam canımaa tüh geçen gittiğimde girmiştim bir koku denedim ama pek dikkat etmedim bilindik bir marka değil diye biliyordum.. bir dahaki gidişimde kesin denerim o zaman..
Bu yine Chanel chance muhabbeti ne dönecekyaa ben hic bilmiyorum valla nasi okunuyo :)
Yokmu bilen biri aydinlatsin bizi![]()
heheBu yine Chanel chance muhabbeti ne dönecek![]()
Kuzum simdik biz parfumu gorumcemle bi guzel calkaladik cok eglenceliydi :) ici bi kopurdu falan.. Baloncuk baloncuk oldu :) sonra yavasca kapagini actik bi kokladik ki aman allahim inanilmaz bi koku bu dedik..! Bi mayhos bi eksi ki sorma gitsinÇalkala kuzum sonra sonuçları bana da bildir
![]()
Jivenşi ozaman dogrusu belki kiz bana jivenşi demistir de ben ivenşi anlamisimdirjivenşi diye biliyorum ben![]()
HahahahaKuzum simdik biz parfumu gorumcemle bi guzel calkaladik cok eglenceliydi :) ici bi kopurdu falan.. Baloncuk baloncuk oldu :) sonra yavasca kapagini actik bi kokladik ki aman allahim inanilmaz bi koku bu dedik..! Bi mayhos bi eksi ki sorma gitsinvelhasil anlamis oldukki calkalamakta fayda etmedi.. Dayanamadik attik bizde cope
![]()
HeheheHahahahaaa nasıl olur onun calkalayacinca düzelmesi lazımdı .. siz calkalamayi becerememissinizdir
![]()
Jivenşi ozaman dogrusu belki kiz bana jivenşi demistir de ben ivenşi anlamisimdir[/QUOTE
Siz hangisini isterseniz onu doğru bulup söyleyin kuzum çok uzayan bir mevzu hakikaten..![]()
Birileri bargelloda christina aguilera by night denese ve yorum yapsa keşke ya. =(
Çok çok fazla güzel kokuyordu orijinali.
Ama hiç kalıcı değildi. Üretimi de durdu.
Ben bargello olan tarafa gidemediğim için deneyemiyorum. =(
ben de jivanji enc o deymın
ben denerim bu hafta ama orjinalini bilmiyorum.. alkol yoğunluğu vesaire bakımından yorumlarım istersen.. ben de orjinalini denemek istiyordum ama bulamadım bir türlü.. ne onu ne de diğer star parfümlerini..