maalesef yorumlamaya göre değişiyor bakış açıları tarikatlerin etkiside büyük..tarikatten bir hoca siz Türkçeden okusanızda anlayamazsınız o nedenle bizleri dinlemesöylemeye çalıştığım şey buydu. güzel açıklamışsınız.
yav he he çok biliyor o hocalar da... tarikatin samimiyetine zerre inanmam zaten.maalesef yorumlamaya göre değişiyor bakış açıları tarikatlerin etkiside büyük..tarikatten bir hoca siz Türkçeden okusanızda anlayamazsınız o nedenle bizleri dinlemeniz gerekiyor demiş kızkardeşime
Epey mühim konularda çokça konuşması, yazısı ve tweeti vardır.
Efsane konuşmasıdır Med.Hatırlarsın.
Sivrilmeye çalışan,iki kelimeyi bir araya getiremiyor diyenlere gelsin.
Ağzına sağlık be adam.Ne güzel konuşmuşsun.
Bilmez miyim..Tam da bu konuşmasını hatırlayarak yazdım mesajı.
Hakkında en ufacık bir bilgi sahibi olmayanlar fikir yürütüyor işte.
Ayrıca "mahkemeden, hapisten korkuyor" diyenlere de gelsin.
çok şey yazarım inan cımbız sesi yüzünden susma hakkımı kullanıyorum.Cımbız sesi duyuyor musunuz? Öyle içteenn bir şak şak yapıyor ki amaaannnn pek bir hoş sesi var
Cımbızın sesine baakkk ban'a davet ediyorrrr
Aman zaten 4 gündür seri katillik yapıyorum, nasiplenmeyinçok şey yazarım inan cımbız sesi yüzünden susma hakkımı kullanıyorum.
abala ben hıc ban yemedım allaha sukur ınsallah yememdeCımbız sesi duyuyor musunuz? Öyle içteenn bir şak şak yapıyor ki amaaannnn pek bir hoş sesi var
Cımbız sesi duyuyor musunuz? Öyle içteenn bir şak şak yapıyor ki amaaannnn pek bir hoş sesi var
aynen öyle. kesinlikle dikkatini bile çekmeyecekti. yok kadın köşede oturuyormuşda kadının adı mı varmışda bilmem ne. orda algılanan başka şeyler var başka.Görmezdi bile. Ben de bu çifte standarttan sıkıldım vallahi
Yanlis anlamayinda, konu baris atay zaten :) acilmasaymis ozaman böyle bi konu cok daha mühim meseleler varsa memlekettePeki o halde..O konularda da sesiniz bu kadar yükseliyorsa mesele yok
Bu arada memleketteki tüm olayları bırakıp, Ataya bu kadar yüklenenlere yazıyorum tüm mesajlarımı..
Bakın ışid kız çocuklarını 3 kuruşa satmaya başlamış..Biz de Barış Atayla uğraşıyoruz burada.
İntihar konularından çok etkilendiğim için bakamıyorumkimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor..24 yaşındaki transseksüel genç toplumun kendisini dışlamasından ötürü intihar etmiş konularda var bakarsanız..Allah günahlarını affetsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?