Barış Çakır harikası bir burun =) (resimli)

canım görüntü biraz oynamış ama anladığım kadarıyla güzel bir burun olmuş çok doğal. kaç günlük bu burun ve ücreti ne kadardı acaba

4 sene önce oldum. 4000 tl ücreti.

ben sadece barış beyin ii bir doktor olduğunu sizinle paylaşmak istedim.

tavsiye ederim.

şimdiki fiyatlar 2 katı olmuş baya şaşırdım:)

ben de burun estetiği yaptırmak isteyenlerdenim kışa yaptırıcam ama cok kararsız kaldım emre ilhan mı barış çakır mı

şişlikler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.ama ameliyattan sonra zaten burun kendini belli ediyor.şişliklerim inince daha güzel olacak olayına ben inanmıyorum.çünkü ben de öyle düşünüyordum ama ilk ameliyattan sonra anladım ki yanlış düşünüyormuşum.ikinci ameliyattan sonra işte bu :))) dedim.

şişlikler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.ama ameliyattan sonra zaten burun kendini belli ediyor.şişliklerim inince daha güzel olacak olayına ben inanmıyorum.çünkü ben de öyle düşünüyordum ama ilk ameliyattan sonra anladım ki yanlış düşünüyormuşum.ikinci ameliyattan sonra işte bu :))) dedim.

sislikler uzun sürüyorrrrrrrrrrr

yardımcı olursanız cok sevınırım ben burnunuzu cok begendım fakat ıkıncı amelıyattan bahsedysz neden ıkı operasyn gecırdınız bılgı verırmısınız?

keşke fotoları bende görebilsem :2: ama 25 mesaj engeli var. bakalım bende barış çakırı düşünüyorum inşallah banada sorunsuz bi burun nasip olur

Back
X