baris cakir? nuri soysal?

nerden anlasiliyor ya kalin derili olmamiz? cikaramadim cidden... resimlerden mi anlasiliyor? Bende gecen muhammet dilbere resimlerimi atmistim... kalin derilisin falan demisti.. ne yani biz olelimm mi :KK70:

Bence "kalin derili" biraz bahane, belki bazi burunlari zor buluyorlar ve yapmak istemiyorlar..

kalın derililerde deri yapıyı kapattığı için şekil verdiklerinde bile kalın bir görüntü oluyor ama burda kalın derilisin denen hastaların çoğu aslında o kadar kalın derili değil.
yurtdışında zencilere ve asyalılara bakın asıl onların derisi çok kalındır asıl kalın deri o. öyle burunları çok şekilli yapamıyorlar. burda biraz doktorlar sadece ince deri yapmak istiyorlar çünkü güzel oldumu heykel gibi duruyor ince deride ondan azcık kalınlık olsun kalın derilisin diyolar.
tabi istisnalar vardır.

kalın derililerde deri yapıyı kapattığı için şekil verdiklerinde bile kalın bir görüntü oluyor ama burda kalın derilisin denen hastaların çoğu aslında o kadar kalın derili değil.
yurtdışında zencilere ve asyalılara bakın asıl onların derisi çok kalındır asıl kalın deri o. öyle burunları çok şekilli yapamıyorlar. burda biraz doktorlar sadece ince deri yapmak istiyorlar çünkü güzel oldumu heykel gibi duruyor ince deride ondan azcık kalınlık olsun kalın derilisin diyolar.
tabi istisnalar vardır.
şu kalın deriliyim diyenlerin burnunu görsek anlıcaz nedir bu herkese aynı şey söylenmiş.

canım google a thick skin rhinoplasty results yaz öyle çıkıyor kalın derililer
Cnm cok tsk ederim valla rahatladım ben birkaç doktora gonderdım kalın degıl normal ınceye yakın dendı ama emın olamadım korkuodum neyseki rahat nefes alabilirim :)

nuri bey e ameliyay oldum. sonuc guzel oldu
Bende kendisine 2016 oldum. 3üncü ameliyatım . Çok zordu. Kimse ameliyat etmek istemedi. Nuri Beye güvendim ve oldum. Tabii ki tam istediğim olmadı ufak tefek hataları var ama hiç pişman değilim. Eskiye göre daha iyi. Artık önden resim çekebiliyorum. Büyük burnumdan 7 yaşımdan beri utanıyordum. Herkes dalga geçiyordu. 18 ve 19 yaşımda ameliyat olmuştum ama çok düzelmedi. 2016 Nuri Beye oldum ve artık bu sorunumu unuttum :KK28:

Back
X