Barış Çakır ve Emre Üregen e ameliyat olanlar veya olacaklar ?

Zart

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
6
1
1
35
merhaba ameliyat olmayı düşünüyorum bu iki isimden birine ameliyat olmuş olan varsa fikirlerini belirtebilir mi :)

emreye olan arkadaşımın burnunu başta beğenmedim. 1.5 sene sonra epey güzelleşti.

Emre Üregen'e oldum. Henüz çok yeni, o yüzden oldukça şiş. Güzel olacak gibi gözüküyor ama zaman gösterecek. Eşi ve kendisi oldukça ilgili ve oldukça acısız bir süreç geçiriyorum. Barış Çakıra da 2 arkadaşım oldu. Çok güzel sonuçlar aldılar. Tabi Barış beye ameliyat olmak çok kolay bir iş değil. Ameliyat tarihlerini oldukça ileriye veriyor yoğunluktan dolayı ve fiyatlarda biraz yüksek. Ama aklınızda belli bi burun varsa Emre Beye onu yaptırmanız zor. Genel olarak hasta isteklerinden daha çok yüzünüze en uygun gördüğü burnu yapmaya çalışıyor. Benim için düşündüğü şey benim de istediğim şey olduğu için bir sorun yaşamadık.

teşekkürler yorumlar için başka ameliyat olan arkadaşlar varmı yardımcı olabilirmisniz

Bende dr Emre uregen de oldum 15 ekim de suan çon memnunum kendisinden ve esinden eger bir sorun varsa özel de sorabilirsin.

Emre Üregen'e oldum. Henüz çok yeni, o yüzden oldukça şiş. Güzel olacak gibi gözüküyor ama zaman gösterecek. Eşi ve kendisi oldukça ilgili ve oldukça acısız bir süreç geçiriyorum. Barış Çakıra da 2 arkadaşım oldu. Çok güzel sonuçlar aldılar. Tabi Barış beye ameliyat olmak çok kolay bir iş değil. Ameliyat tarihlerini oldukça ileriye veriyor yoğunluktan dolayı ve fiyatlarda biraz yüksek. Ama aklınızda belli bi burun varsa Emre Beye onu yaptırmanız zor. Genel olarak hasta isteklerinden daha çok yüzünüze en uygun gördüğü burnu yapmaya çalışıyor. Benim için düşündüğü şey benim de istediğim şey olduğu için bir sorun yaşamadık.
Merhaba, ben de emre beye ameliyat olmak istiyorum. Eğer bir sakıncası yoksa bana önce ve sonra resimleri gönderir misin özelden?

Back
X