Barış çakıra ameliyat olamıyoruz malum, ama onunla ayni tekniği kullanan bildiğiniz güvenilir bi doktor var mı ?
Yanlış anlaşılmasın yaptığı burunları çok beğeniyorum, hasta seçme özgürlüğüne saygı duyuyorum fakat bize kendi vizyonarindan kendi paylaştıkları fotolardan ötesi lazım. Bütün doktorlar için söylüyorum. Sağlık bakanlığı desin ki bakın bu doktorun yaptigi 100 ameliyattan 70i-80'i (her neyse yanı) başarılı. Fiyati da başarı yüzdeleri belirlesin madem öyle. Bugün her meslekte tarife bellidir. Bir avukatin dava sonrasi alacağı ücret, bir marketin patatesin etiketine yazacağı ücret bla bla bla... Estetik operasyonarda nasıl doktorlar kafalarına göre fiyat belirleyebiliyor? çünkü açık var denetim eksikliği var. Bakanlikca ciddiye alınmıyor onlarda at koşturuyor.Barış Çakır bildiğim kadarıyla bir hoca değil ki, öğrencisi olsun. Ayrıca kullandığı teknik letdow rinoplasti yöntemi çok eski bir yöntem, Barış Çakır ve birkaç plastik cerrah son yıllarda bu tekniği geliştiriyorlar, olay bu. Ayrıca yöntemi uygulayabilecekleri burunları titizlikle seçiyorlar. Sağlam ve eğri olmayan burun sırtı, kalın derili olmayan burun uçları belirgin kıkırdaklar vs... Ya sizin burnunuz bu kategoriye girmiyorsa? Bence burun yapısına göre gereken tekniği uygulayabilecek usta doktorları bulmaya çalışın. Ne yazık ki yasalardaki boşluk ve sağlık bakanlığınin estetik operasyonlara karşı titiz davranmamasi sebebiyle hepimizdeki algı şu "pahalı doktor iyi doktordur". Bir yasa çıksa doktorlarin bu tip operasyonlarda başarı yüzdeleri incelense, herşeyde olduğu gibi taban-tavan fiyat uygulamasi gelse, bugun 30-40 bin'e ameliyat yapanlar yiyecek ekmek bulamayacaklar.
Televizyon'a çıkmayı geçtim bir doktoru üç kez aradığınızda bile fiyatı otomatikmen 2-3 bin fazlasına çıkarıyorlar. Denemesi serbest, herhangi bir doktoru bir kaç kez üst üste arayin (bilgi almak, randevu oluşturmak vs..) ne demek istediğimi anlayacaksınız. Umuyorum bir an önce Sağlık Bakanlığı duruma el atar yoksa gözlerinin doyacagi yok.Helios_'a hak veriyorum. sağlık konusu serbest piyasaya bırakıldığında insanları çok yanıltıyor. başarı yüzdeleri ve tecrübeye göre fiyat belirlenmeli, reklam boyutlarına göre değil. iki televizyon programına çıkan ücretlerini arttırıyor. bu arada bilmeyenler varsa söyleyeyim doktorlar televizyon programlarına davet edilmiyor, o programlara çıkmak için para ödüyorlar. çünkü bu reklam çalışmasının parçasıdır. hem de çok ciddi paralar ödüyorlar. malesef özellikle plastik cerrahi aç gözlü doktorların piyasası oldu. ben de burun ameliyatı olacağım ama doktor araştırmaktan yoruldum gerçekten.
Fiyatı hakkında bilginiz var mı ?Erhan Coşkun var öğrencisi diyebileceğimiz.
Fiyatı ve sonuçları hakkında hiçbir fikrim yok fakat onunla beraber çalıştığını ve onu örnek aldığını biliyorum. Fiyat konusunu da siz sorup burada paylaşırsanız seviniriz.Fiyatı hakkında bilginiz var mı ?
18 binFiyatı ve sonuçları hakkında hiçbir fikrim yok fakat onunla beraber çalıştığını ve onu örnek aldığını biliyorum. Fiyat konusunu da siz sorup burada paylaşırsanız seviniriz.
Teşekkürler. Ben revizyon yaptıracağım için kendisi benim için bir seçenek değil ama primer ameliyat ile ilgilenenler düşünebilir.18 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?