Barış çakırın öğrencisi olduğunu bildiğiniz bi doktor var mı?

Gevezefyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
95
26
88
30
Barış çakıra ameliyat olamıyoruz malum, ama onunla ayni tekniği kullanan bildiğiniz güvenilir bi doktor var mı ?

Barış Çakır bildiğim kadarıyla bir hoca değil ki, öğrencisi olsun. Ayrıca kullandığı teknik letdow rinoplasti yöntemi çok eski bir yöntem, Barış Çakır ve birkaç plastik cerrah son yıllarda bu tekniği geliştiriyorlar, olay bu. Ayrıca yöntemi uygulayabilecekleri burunları titizlikle seçiyorlar. Sağlam ve eğri olmayan burun sırtı, kalın derili olmayan burun uçları belirgin kıkırdaklar vs... Ya sizin burnunuz bu kategoriye girmiyorsa? Bence burun yapısına göre gereken tekniği uygulayabilecek usta doktorları bulmaya çalışın. Ne yazık ki yasalardaki boşluk ve sağlık bakanlığınin estetik operasyonlara karşı titiz davranmamasi sebebiyle hepimizdeki algı şu "pahalı doktor iyi doktordur". Bir yasa çıksa doktorlarin bu tip operasyonlarda başarı yüzdeleri incelense, herşeyde olduğu gibi taban-tavan fiyat uygulamasi gelse, bugun 30-40 bin'e ameliyat yapanlar yiyecek ekmek bulamayacaklar.

Yanlış anlaşılmasın yaptığı burunları çok beğeniyorum, hasta seçme özgürlüğüne saygı duyuyorum fakat bize kendi vizyonarindan kendi paylaştıkları fotolardan ötesi lazım. Bütün doktorlar için söylüyorum. Sağlık bakanlığı desin ki bakın bu doktorun yaptigi 100 ameliyattan 70i-80'i (her neyse yanı) başarılı. Fiyati da başarı yüzdeleri belirlesin madem öyle. Bugün her meslekte tarife bellidir. Bir avukatin dava sonrasi alacağı ücret, bir marketin patatesin etiketine yazacağı ücret bla bla bla... Estetik operasyonarda nasıl doktorlar kafalarına göre fiyat belirleyebiliyor? çünkü açık var denetim eksikliği var. Bakanlikca ciddiye alınmıyor onlarda at koşturuyor.

Helios_'a hak veriyorum. sağlık konusu serbest piyasaya bırakıldığında insanları çok yanıltıyor. başarı yüzdeleri ve tecrübeye göre fiyat belirlenmeli, reklam boyutlarına göre değil. iki televizyon programına çıkan ücretlerini arttırıyor. bu arada bilmeyenler varsa söyleyeyim doktorlar televizyon programlarına davet edilmiyor, o programlara çıkmak için para ödüyorlar. çünkü bu reklam çalışmasının parçasıdır. hem de çok ciddi paralar ödüyorlar. malesef özellikle plastik cerrahi aç gözlü doktorların piyasası oldu. ben de burun ameliyatı olacağım ama doktor araştırmaktan yoruldum gerçekten.

Televizyon'a çıkmayı geçtim bir doktoru üç kez aradığınızda bile fiyatı otomatikmen 2-3 bin fazlasına çıkarıyorlar. Denemesi serbest, herhangi bir doktoru bir kaç kez üst üste arayin (bilgi almak, randevu oluşturmak vs..) ne demek istediğimi anlayacaksınız. Umuyorum bir an önce Sağlık Bakanlığı duruma el atar yoksa gözlerinin doyacagi yok.

Ben de revizyon olacağım ve dediğiniz gibi geçen sene yorularak doktor aramayı bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım Ali Murat Akkuş'a ve Mehmet Yazar'a muayeneye gideceğim. Özellikle ona revizyon yaptıran birilerinin yorumlarını görsem çok iyi olacak.. Ben de ilk İzmirdeki doktorlara gitmiştim. Şöyle bir şey elbette pahalı doktor iyidir diye bir şey yok. Tv ye çıkanlar da pr çalışması için çıkıyor evet. Sadece şöyle bir şey var kendisini bu ameliyatlara adayıp geliştirmeye çalışan ve yaptığı işlerle başarısıyla ün salarak özellikle İstanbul'a giden hekimler de var. Ayrımını iyi yapabilmek ve biraz da şans gerek. Emre İlhan da burun seçiyor mesela benimkini yapmak istememişti "senin burnunu yapan doktor baya iyi(prof kendisi ama iyiliği tartışılır), ben yaptığımda da tam istediğin gibi olmaz asimetri düzelmez" gibi şeyler söyleyip, geçen sene 8000€ fiyat vermişti. Bu sene gitsem 10000€ der herhalde. Kapısının önü birleşmiş milletler gibiydi bekleyen tek Türk bendim sanırım. Yurtdışından iyi kazandıkları için zor burunları ameliyat etme riskine girmek istemiyorlar. Maddi çıtayı da kafalarına göre yükseltiyorlar.

Burun estetiği tekniği ve fransız dudağı tekniği konusunda Dr. Ebru Şen onun tekniğini bir süre yanında çalışarak (yada birlikte diyelim) öğrenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…