Barış Keklik ile olan korkunç deneyim

mk12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
51
14
1
35
Herkese merhaba,
Barış Keklik isimli doktor ile planlamamızı yaptık ve kalkık bir olmayan ve doğal bir burun üzerinde anlaştık. Fakat kendisi hiçbir şekilde planlanan burna benzemeyen kalkık kavisli bir burun yapıp çıktı. Eğer yolunuz düşerse yaptığı fotoşopa kesinlikle inanmayın çünkü alakası yok sonuçla. Kesinlikle tarife uymuyor yaptığı burun. Son derece garip görünüyorum ve gören herkes burnun çok kalkık olmuş diyor. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Merhaba kalkık burun candır. Ben de doğal istiyordum. Doktorum da öyle yaptı ama şimdi pişmanım keşke kalkık yapsaymis. Resim atabilir misiniz?

Yüzünüzü emanet edeceğiniz kişiyi iyi seçin arkadaşlar. Ciddi bir insan bulun. Sonra çok üzülürsünüz, psikolojiniz bozulur, ah vah edersiniz ama ne çare.

Merhaba kalkık burun candır. Ben de doğal istiyordum. Doktorum da öyle yaptı ama şimdi pişmanım keşke kalkık yapsaymis. Resim atabilir misiniz?
Kısacık önden delikleri görünen Asyalı burnuna benzeyen bir burun değil ama

Benim de öyle doğal istedim çok hafif kalkık çok . Ama küçültüğü için biraz kötü durmuyor, senin ?
Ne güzel işte. Ben de öyle istemiştim. Kısacık kayık gibi bir şeyle karşılaştım. Halinize şükredin. Kalkık burnun modası geçeli çok oldu.

Bir estetik cerrahın görevi vaat ettiği görüntüye yaklaşık bir sonuç vermektir. Ben bunu yaptım beğenmediysen al paranı çık değil. Overrotated bir burunla yaşamak zorunda bırakmak değildir.

Bir de revizyon önerdi. Yarısını kesip attığı burnum kendisinin oyuncağı mı acaba? Bu işi yapamayan kıkırdak ekleme burun düşürme reviZyonunu nasıl yapsın?

Arkadaşlar, ciddi ve hastasını dinleyen, saygı duyan ve daha doğrusu estetik cerrahın görevinin ne demek olduğunu anlamış, vaat ettiği görüntüyü yakalamayı hedeflemiş bir doktor araştırıp bulun. Çıkan sürpriz sonuç sizi ne hale sokar sonra bunları ölçüp tartın. Siz orada uyurken, emanet ettiğiniz yüzünüzü o anda canı nasıl isterse o şekle sokacak potansiyelde Kişileri araştırın. Çünkü bunlar mesleğinin anlamını ve görevini kavrayamamış kişilerdir. Ben çok yıprandım. Dikkatli olun.

Önceki ve sonraki halinizin fotoğrafını en azindan yüzünüzün bir kısmını kapatarak yükler misiniz? Adam ne yapmis görelim. Diger arkadaslarda demis aslinda ama hic yüklerim fotograf veya yuklemem dememişsiniz. Doktora gömüyorsunuz boyuna

Size özelden göndereceğim

Hanımefendiye gösterdim. Benimle aynı görüşte. Hem mesele önceki sonraki değildir. Vaat edilen görüntüdür. Fotoşopla birebir aynı olmayacağını herkes biliyor fakat kalkıklık açısı da yakanalabilir. En azından bu kadar beklenti karşılanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…