Benim de öyle doğal istedim çok hafif kalkık çok . Ama küçültüğü için biraz kötü durmuyor, senin ?Merhaba kalkık burun candır. Ben de doğal istiyordum. Doktorum da öyle yaptı ama şimdi pişmanım keşke kalkık yapsaymis. Resim atabilir misiniz?
Merhaba kalkık burun candır. Ben de doğal istiyordum. Doktorum da öyle yaptı ama şimdi pişmanım keşke kalkık yapsaymis. Resim atabilir misiniz?
Kısacık önden delikleri görünen Asyalı burnuna benzeyen bir burun değil amaMerhaba kalkık burun candır. Ben de doğal istiyordum. Doktorum da öyle yaptı ama şimdi pişmanım keşke kalkık yapsaymis. Resim atabilir misiniz?
Kalkıklığın da bir adabı olur hem.Kısacık önden delikleri görünen Asyalı burnuna benzeyen bir burun değil ama
Ne güzel işte. Ben de öyle istemiştim. Kısacık kayık gibi bir şeyle karşılaştım. Halinize şükredin. Kalkık burnun modası geçeli çok oldu.Benim de öyle doğal istedim çok hafif kalkık çok . Ama küçültüğü için biraz kötü durmuyor, senin ?
Ne güzel işte. Ben de öyle istemiştim. Kısacık kayık gibi bir şeyle karşılaştım. Halinize şükredin. Kalkık burnun modası geçeli çok Japon çizgi filmi karakterlerine döndüm.
Moda değil de insanın yüzüne ifadesine gitmesi önemli sahidenNe güzel işte. Ben de öyle istemiştim. Kısacık kayık gibi bir şeyle karşılaştım. Halinize şükredin. Kalkık burnun modası geçeli çok oldu.
Hani bunu değerlendirecek öngörün yok bari hastayı dinler insan. İstediği şeye saygı duyar.Moda değil de insanın yüzüne ifadesine gitmesi önemli sahiden
Resim Gösterebilirmisiniz ?Her gece kabusla uyanıyorum. Ben ettim siz etmeyin.
Size özelden göndereceğimÖnceki ve sonraki halinizin fotoğrafını en azindan yüzünüzün bir kısmını kapatarak yükler misiniz? Adam ne yapmis görelim. Diger arkadaslarda demis aslinda ama hic yüklerim fotograf veya yuklemem dememişsiniz. Doktora gömüyorsunuz boyuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?