Barışmak için esin cabalamamasi

Bizde öyle.bana kalsa bende küs dururum ama o asla duramaz.gelir yüzüne dahi bakmam ama o sürekli barışmaya çalışıp beni sinir eder.

bırbırımızı yedıkten buyuk kavga sonrası 1saat sonra, ben trıp atarsam eşimde bana trıp atarsa üç gün kus kalıyrouz.ortada bişey yokken

Arkadaşın konusu neredeyse arada kaynamış. Çoğu yorumlar başka bir arkadaşa yapılmış.
Neyse, konu sahibi arkadaşım olayı anlatmadığınız için ne oldu bilemiyorum ama kavgada kimin hatalı olduğu önemli. Şimdi siz hatalı iseniz siz özür dileyeceksiniz. Eşiniz hatalı ise o dileyecek. Bu yüzden tam yorum yapamıyorum.

Olsun sorun değil, insanlar buraya rahatlamak için birşeyler yazıyor. Ben çok kavgacı bir kişilik değilim genelde tavrımı kuserek belli ederim. Ve empati de kurarım. Benim konumda ben haklı idim ama inanın bayanlar ile erkeklerin beyni farklı çalışıyor. Bazen daha kendi odaklı yasayabiliyorlar.

Aynı evin içindemi konuşmuyorsunuz yoksa ayrı yerlerdemisniz? Eşimde geçen yıl 8 ay aynı evin içinde benimle konuşmadı. Ailem çok hastaydı o yüzden sabrettim direndim boşanmadm çok pişmanım o zaman kendimden çok odun verdim izguvenim yerle bir oldu ve hala kendimi toparlayamıyorum

Aynı evin içinde kusluk yaşıyoruz. Aslında pes edip güzellikle özür dilemesini bekledim ama olmadı. Artık buna kim akıl verdiyse

Aynı evin içinde kusluk yaşıyoruz. Aslında pes edip güzellikle özür dilemesini bekledim ama olmadı. Artık buna kim akıl verdiyse
Daha önce böyle biri değil miydi ?
Bilmiyorum ama.genelde çok yüz verme paşa paşa barısacak kafasında oluyorlar

Ya aslında hep aynı idi de ben aynı değildim. O zaman çokta uzatmiyordum. Maksimum 2 gün. Bu kez bende inat ettim hatasını anlasın diye.
Anladım benimki gibi uzatmak onun için problem değil anladığım kadarıyla . Sana verecek önerim yok keşke olsa . Aynısını bende yapardım

Aslında kimin haklı olduğundan ziyade su kusküslük çözülsün önce
Siz adım atin
Sonra güzel ortam olunca güzellikle söyleyin derdiniz ne ne beklediniz
Demiştim bizim de aramız kötü su an diye
Böyle çözülüyor meseleler

Peki merak ettim pişman oldunuz mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…