Barışmak için esin cabalamamasi

Allah allah cok ilginc..

Keske detayli anlatsaydin niye kustun ne oldu ne yapti olay ne ? Su an beraber mi yasiyorsunuz ayri mi bunlari bilmeden yorum yapamayiz ki.

İnat bende değil eski eşimde idi
Konuşmayan taraf oydu ben değil
Ben sabirla 7 ay bekledim onu
Ağzını açıp muhatap dahi olmadı
Sabrim taştı 7 ay sonra dava açtım
7 ay mı ?? Aman allahım
2 hafta küstü diye evi terkediyodum ben
Nasıl sabrettiniz 7 ay boyunca aynı evde öyle konusmadan

Bizimkide başta öleydi.
Sonra boşanalım dedim evime gittim onuda postaladım evine.
Baba dırdırına dayanamamış.
Olmuyo dedi barışalım dedi barıştık , o günbugündür kavga etmeyiz,tartışmalarda o barışır hemen.

Ben ağız tadıyla hiç kusemiyorum eşim küsme olaylarını hiç sevmiyor şuana kadar maksimum 3 gün kus kalmisizdir.Allahtan hep eşim adım atıyor yoksa ben zor adım atardım lanet gurur.Ama aşırı ciddi ayrılma durumlarında da eşimin huyunu bildiğimden ben adım atmıştım

Bu kadar uzun nasıl konuşmadan durulur ya hayret ediyorum. Biz eşimle çatlarız valla. Konuşmamaya çalışınca birimiz gülmeye başlıyor illa hiç 24 saat olmadı rekorumuz üç saat falandır heralde

Kimseyi kıskanmadım hayatımda küs kalmayı başarabilenleri kıskandığım kadar.

Ben çatlarım konuşmazsam. Benim adamı bırak 5 sene durur valla. Bıraktığım yerde bulurum muhtemelen. Ama ben konuşmalıyım. bıkbıkbıkbık.

O yüzden küs kalmayı başaramıyoruz... Ne zaman beni delirtse diyorum ki "cıks bu sefer konuşmayacağım görecek gününü". 1 saat sona sıkılıyorum laf atıyorum, bitiyor küslük... Beceriksizim sanırım bu konuda.

Başka bi konuda okudum gelinim falan yazmıştınız :)
Sizin bu kadar zamandır evli kalabilmenizin sırrı “kadın”da belli ki :)
Allah daim etsin.

"Ay ben yapamam gülerim"
Dayanamıyorum şirinlik yapıyorum ben küs kalmayı beceremiyorum :)

Sen sanırım cennetten düştün dünyaya
Çünkü bir dünyalı bu kadar sabredemez. 7 ay beklemişsin. 2 ay daha sabretsen çocuk doğururdun.

Allah kurtarmıs seni. Git şükür namazı kıl.
Şuanda o sabrım YOk
Evet kurtarmış üzerinden cok zaman gecti zaten :)

Siz neden konuşmayı denemediniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…