Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalama bende harcıyorum kardeşimi dersaneye gönderdim okulunu karşılıyorum annem babam ayrı demiştim evi ben geçindiriyprum asla böyle bir suçlamayı kabul etmem

Saçmalama bende harcıyorum kardeşimi dersaneye gönderdim okulunu karşılıyorum annem babam ayrı demiştim evi ben geçindiriyprum asla böyle bir suçlamayı kabul etmem
Rahat rahat geçiniyorsunuz işte negzel. Sevgilin seni geçindiriyor, sen de evi geçindiriyon.

Sevgiliniz yardım etmeseydi o dönemde imkanlarınız daha kısıtlı olurdu. Arabaya belki daha geç sahip olur, ailenize daha az destek olurdunuz.

Sevgiliniz yardım etmeseydi o dönemde imkanlarınız daha kısıtlı olurdu. Arabaya belki daha geç sahip olur, ailenize daha az destek olurdunuz.
Kendi ağzıyla yakalanıyor haberi yok. Çok minnoş ya, yalanı da beceremez ki garibim. Adam ne diye İrmik'te ısrar ediyor çok aşikar.

Benim hayran olduğum birisiniz o zaman o yaşta modern giyinen torunlarına bakan eğitimle güzel konuşan bayanları idol alıyorum ben
Hıı belli, idol aldığınız için her erkek kapatmak ister diye adam ne dese he diyecek duruma gelmişsiniz. Sizin kafanız o kafa değil

Ama benim gibi pembe kafalı bi kadına kocan birşey demiyor mu diyor ulen bi pantolon giyemiyorsun benim saçım pembe

Benimki de turuncu. Kapışalım bakalım kimin kocası daha geniş(!)
Bi de kocanı nereden buldun onu da yazarsan, konu sahibine faydası olur belki sjsjkllş

Ay konu kaç sayfa olmuş, irmik hala aynı yerde, evliliğe ikna edilmeyi bekliyor.
Ben evlen demiştim, beni niye ciddiye almadın ki?

Turuncu mu şaşırdım ben sizi kapalı sanıyordum

Herşey yolunda olsaydı zaten bir senedir ayrı olmazdınız bence.ikinci şansı kendinize tanıtın ve yenisine şans verin.Denenmişi denemeyin üzülen siz olursunuz benden söylemesi.Tecrübeyle sabit

Herşey yolunda olsaydı zaten bir senedir ayrı olmazdınız bence.ikinci şansı kendinize tanıtın ve yenisine şans verin.Denenmişi denemeyin üzülen siz olursunuz benden söylemesi.Tecrübeyle sabit
Henüz birine şans vermem için çok erken.ama biri olma ihtimalini duyarsa beni kaybetmemek için bazı şeyler kabul eder sanıyordum ama yok etmiyor belki benim ona bunları bunları kabul edersen olur demem şart koşmam da yanlış olabilir ama benim için fedakarlık yaptığını görmek istiyorum

şu konuyu hortlayıp durmayın artık canım irmik helvası çekiyor ya eğer bana irmik helvası yapıp yollamayacaksanız yorum yazmayın kolay kendin yap diyenler olacak onlara cevabım üşeniyorum eve gidince unuturum büyük ihtimalle

Ama sizin isteğinizle söylemenizle olacaksa ,içinden gelseydi keşke sizde bu kadar arada kalıp huzursuzluk yaşamazdınız sankiinşallah hakkınızda en iyisi olsun isterim

Ama sizin isteğinizle söylemenizle olacaksa ,içinden gelseydi keşke sizde bu kadar arada kalıp huzursuzluk yaşamazdınız sankiinşallah hakkınızda en iyisi olsun isterim
Ben eşime iki kez şans verdim düzeltsin kendini hatalarını telafi etsin diye.13senelik evlilik ve şki küçük çocuktan sonra bekar bir kızla ciddi ilişkiye başladığını öğrendiğimde hayatı sorgulattı bana ve arkama dönüp birdaha affetmedim boşanıp kurtuldum.Şimdi evliler,çocuklarını bile sildi görüşmüyor.Hayat güzel aslında insanlar karaktersizlik yapıyor gerçekten

yapıp yollayım sana arkadaşların desteğine ihtiyacım var

onun ne gibi hataları vardı, yani bilmiyorum aldatmazdı heralde çoğu kişi sonra seni tam tersi biriyle aldatır dedi ama bence öyle birşey yapmazdı.

onun ne gibi hataları vardı, yani bilmiyorum aldatmazdı heralde çoğu kişi sonra seni tam tersi biriyle aldatır dedi ama bence öyle birşey yapmazdı.
İnanın öyle olmuyor.sadece kendimden örnek vereyim size.boşanırken bile size destek benim merak etme,ben babayım.evinize çatı benim dedi ve duruşma bitti boşandık başladı bizle uğraşıp süründürmeye.nafaka vermedi .işine sigorta yaptırmadı abisinin üstüne yaptı arabasını.vs vs.anlatsam bitmez.herzaman karşındaki erkekse ihtimal vermelisin azda olsa.sonradan hem üzülmezsin,hemde güvenini sarsmazsa daha çok sevgini haketmiş olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…