Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi elleriyle hayatını mahvediyor işte.
Köle olmaya hazır dik duruşu yok,gözünü açmayada korkuyor bence,kaybetme korkusu var çünkü.

Amaan Nereye giderse gitsin döneceği kapı belli sonuçta. Benzin hayvan gibi zamlandı.

Ahretlik yine seni çekip çıkarmam gereken bir konu açıldı değil mi?
Gel biz seninle kışın dizlerimize örteceğimiz battaniyelerin modeline karar vermeye gidelim
Mune abla ben size battaniye modeli atayım geçen yıl yapmıştım
Kış geliyor lazım olucak
Kışın irmik helvası ve çay eşliğinde güzel olur sıcacık

Evlenseydi şu an ferrarisinde ağlıyordu. En azından hayatında bir ekşın olurdu. Şimdi mik mik mik kendini yiyor evleneyim miiiiğğğ evlenmeyeyim miğğğ diye.
Tek gözünü boyayan para. Para için ruhunu satacak resmen. Pahalı markalardan kıyafet alır demiş bir de. İstediğim gibi giyemedikten sonra markayı ne yapayım?

yanlış düşünüyorsunuz ben çalıştığımın 2. senesinde araba almak istedim öncesinde pek ehliyete izin vermiyordu kursa tek gitmeyim istiyordu sonra kavga ede ede ben kursa gittim aldım ehliyeti iş yerim eve yakındı ancak 2 otobüs değiştiriyordum yol uzatıyordu arabayla 10 dk mesafe. onu ikna ettim beraber araba baktık bana sonra o ankarada gitti gezdi expere soktu bana getirdi aracı buradada geldikçe park çalıştırdı.

Allahaşkınıza mesele koca bulmak mı tonla koca var tabi sizin gözünüze gönlünüze hitap eden görünce kalbinizi attıran biri mi hepsi acaba
Hanımefendi benim de evde baba figürüm basarisizdi ben de sahiplenilmeye ihtiyac duydum ben de paraya ihtiyaç duydum. Ama kıymetlimi kaldırıp eşşekler gibi çalıştım. Çatır çatır da kimseye hesap vermeden yiyorum. Bekarken karşıma sizin bu okuz gibi herifler eskaza çok çıktı. Hepsine de yallah dedim. En sonunda tercihimi medeni ve sapkın görüşleri olmayan bir erkekten yana kullandım. Siz zaten evlenmek istiyosunuz biz ne desek boş. Ama bilesiniz ki kendi hayatınızı kendiniz bile ede mahvediceksiniz bu evlilige bı çocuk yaparsanız vebali boynunuza

Amaan Nereye giderse gitsin döneceği kapı belli sonuçta. Benzin hayvan gibi zamlandı.
Ayyy olur mu hiç markete gidiyorum diye evden çıkıp arkadaşlarıyla buluşmaya gitti belkiSeven erkek karısının her adımını bilmelidir

Katip şaka maka hastalıklı kıskanç adam modellerini biliyorum, bizim bir akraba 20 yılda ancak boşanabildi böyle bir adamdan, kadının telefon konuşmalarını dinlerdi, kimlerle konuşmuş, kim aramış, kaç dakika konuşulmuş, arabayla kaç km yol yapılmış, markete gidiyorum dediğinde market 2 km ötedeyse niye 3 km yol yapılmış, alışveriş fişlerine bakılıp neler alınmış, neler yenmiş, eve kimler gelmiş kimler gitmiş.
Adam her türlü iftirayı atardı, kadının nefes sayısını bile sayardı bir de utanmadan ben aşığım diye ağlardı, böyle adamlar kesinlikle hastadır, o akrabamın kocası yüzünden o kadar psikolojisi bozuldu ki kendini 10. kattan atmaya kalktı.

Mor diyor, pantolon diyor, rengine bile karıştı diyor ama aşk diyor, sahipleniyor diyor
Pahalı markalar diyor, tatiller diyor, pahalı hediyeler diyor, hayat sponsorluğu diyor, ooohh ben ikna olmak üzereyim ahahah

Veeeee yüzde 500 aldatırlar

Veeeee yüzde 500 aldatırlar
İsabetli tahmininiz için sizi tebrik ediyorum, evet adam aldatmış meğerse, hani kişi kendinden bilir işi denir o misal, yaptığı baskıları, hastalıklı kıskançlığını biliyordum, aldattığını da öğrenince taşlar yerine oturdu.

Adam açık açık ultimaton vermemişmiydi sana nasıl değişmiş oluyor peki aman banane ya sen hakediyorsun bence bu kişiyle evlenmeyi 28 yaşinda koca kadın dalga geciyor bizle resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…