- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Evlen gitsin işte amaaaan. Bunu beklemiyor muydun?Kızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi.
Hiç kimse değişmez hele de bu kötü huysa daha da kötüye gider.kiskancsa daha kıskanç ,baskıcı ise daha baskıcı olur.sen bir dene yine istersen.hem birini tanımaya çalışırken bu soruyu sormanda dusundurucu.Kızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Şimdi size cevap verirken kadın mı baz alalım erkek mi? Çünkü yani biliyoruz şekil alıyorsunuz her cevaba göre. Neyse.Kızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Muhafazakarmış zaten öyle diyodu.Ayrıntılı, çıkan rüyalarda görüyorsa hiç kaçırmayın bence.
Böylesi zor bulunuyor bu devirde.
Kıskançlıkta cidden ileri boyut olsun ki evliliğiniz bulutların üzerine çıksın.
Canim cicim aylari gectiginde iyi olanlardan bile nefret edeceksiniz.Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü.
bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.Aşırı kıskanç ve baskıcı biri nasıl merhametli oluyor ayol?
Bende mi sorun var bu sıfat tanımlarında?
Senin üzerinde törpülediği belli zaten.bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Hemen gelsin ailesi istesin evlenin siZ sonra da buraya gelip bosaniyorum diye konu açmayın.bu nasıl dusunme sistemi.bana kotu davrandiktan sonra kimse beni ilgilendirmez.yok merhametli imiş teyyy teyyyybunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Ne pis herifse cebindeki para bile kar etmemiş , eski kapıyı yalıyor.Adamı kimse kabul etmediği için size dönmüş, aşkından değil yani.
Ya evet hatırlıyorum ibadet bile etmeden sadece kadının kılık kıyafeti üzerinden muhafazakar olan türden.Muhafazakarmış zaten öyle diyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?