Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet biliyorumbenimde var öyle arkadaşlarım ailesi muhafazakar ama kendileri öyle düşünmüyor kendilerini yetiştirmişler hatta sevgililerine hayret ediyorum son derece modernler bu bunu nasıl giydiriyor diyorum ailesi çarşaflı falan. diyorlarki erkek arkadaşımın düşüncesi öyle değil e ailesi karışmıyor mu diyorum ailesine ne iş çocukta bitiyor diyorlar. bende ki sorun çocuğunda o şekilde düşünmesi. ve ben bunu senelerdir değiştiremedim malesef beni çok yordu bu durum.

dayak yiyeceğimi hiç sanmıyorum en fazla bana çok sinirlenirse sert bi tavır yapar eskisi gibi öyle kol mol sıkamaz hem yaşça büyüdü hemde akıllanmıştır
-mistir ile falan olmaz direk kol sıkma da şiddet sizin akıl süzgecinizden problem mi var bir destek alın.kol sıkmadan tekme tokat dayak yemeye level atlar bu herif.

zenginliği değil de hem zeki her işi halleder çözer atik biridir, işinde başarılıdır ki başarılı erkekleri severim hemde yakışıklı
Kuzenim evlendi böyle biriyle nerdeyse tüm kasabanın sahibiydi. Şuan iki çocuğu var. Tüm etkinliklerde biraraya geldiğimizde arkalarından dedikodularini yapıyoruz kızın haline açıyoruz her etkinlige kavgalı geliyorlar ya da kavgalı ayrılıyorlar. Damadin da huylari sizinkiyle aynıydı. Tek derdim çocuk yapicak olmanız. Sizin gibiler inşallah ureyemezler

İnsana saç baş yoldurursunuz. Kocamın ailesinden bana ne ya??? Bana ne diyebilirler??
Öffff
Allah aşkına bu kadar ezik büzül durmayın ya.
Eşimin babası bir kere en yakın erkek arkadaşımla görüşmeme gideceğim zaman ağzını açacak oldu. Kapattım o ağzını eşim de sana ne baba işine bak dedi. O oldu ağzını açamıyor. Sıkıyorsa açsın. Ben de susup dinleyecek miyim? Bana ne eşimin ailesinden ya? Dış kapının mandalı

boşanmayı düşünmedi mi

işte sanane baba işine bak diyecek türden biri değil bende ağzını kapatamam heralde siz ne dediniz. birşey diyemedi mi size.

işte sanane baba işine bak diyecek türden biri değil bende ağzını kapatamam heralde siz ne dediniz. birşey diyemedi mi size.
kimle görüşeceğime annem babam karışamıyor siz mi karışacaksınız? Dedim kocam da sana ne baba işine bak dedi. Aldım çantamı çıktık. Oturup devamını dinlemedim dahi.
Zaten babasına laf edemeyen adam gözümde acizdir onla da devam etmem.
Ben ezik erkek sevmiyorum.
gerçi sizde de var. Ondan tam birbirinize göresiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…