Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence sizi adamın zenginliği cezbediyor yoksa böyle baskıcı birini hiçbir şekilde hayatınıza sokmamanız gerekirdi. Maddi konfor uğruna yakında birleşeğinizi düşünüyorum.
Yani yılda 3 ay ,5-10 kez mayo giymek uğruna rahat rahat yaşamayı kaçırmaya değmez diye düşünüyor konu sahibi. Konunun derinliğinin farkında bile değil. Tabi maddiyatta gözünü boyuyor.
Buradaki kadınların sabır ve azmine de ayrı hayranım valla. Özgürlük diyorlar, birey olmak diyorlar, özgüven diyorlar ama konu sahibi nau nau modda.
salın konu sahibini gitsin kendince hayatını kurtarsın belki ufak ufak terbiye ederse adamı markete falan gidebilir bu fırsat kacmaz.

Can çıkar huy çıkmaz , ex den next olmaz der susarım

İyi bari, siyah bol pantolon, bol tişörtlerinle fazla sırıtmaz da başın açık gezmene izin verir belki kocan.
Sarı yapmama izin vermez zaten ben uçlarını açtırayım yada gölge ışıltı attırayım dedim kahverengine bile yok demişti kendi rengin yap demişti şimdi ilk kez boyatıcam bu yapa kadar boyamadım beyazlar çoğaldı bakalım belki denerim bende farklı şeyler

Mesele askılı, mayo giymek değil neden ısrarla anlamıyorsun? Askılı giymezse elbette kimse ölmez. Ama bana insan gibi davranmayıp, tercihlerime kararlarıma saygı duymayan, beni kısıtlayan buna kendinde hak gören biriyle olursam ruhen ölürüm. Sen ölmezsin orası belli. Evlen işte bu adamla, cidden bak. Ama yüzde bir milyon şiddet göreceksin ve aldatılacaksın. Bunu da buraya yazıyorum.

Sevgilim yada eşimse bunu kendinde hak görürmüş işte eğer karışmayacaksa normal bir arkadaşımdan ne farkı varmış.

Kadın kendi kafasında çıkan kılları bile boyamak için başkasından izin alıyor. Kendi bedeni üzerinde söz hakkı yok. Zavallı bir cariye gibi yaşamayı normal görüyor ne denir ki böyle birine

Tamamda evet aşırı ilgili ve kontrolcü biri ama ilgisiz kendi Halime bırakan tamam basıl istiyorsan öyle yap kendin bilirsin kendi kararın diye sürekli herşeyi bana bırakın biri de ruhumu öldürmez mi birlikte karar almak karar vermek de güzel

Millet saydırmıştır kaç gündür zaten ama ben yeni gördüm.

Kızım huylu huyundan vazgeçmez, pişman falan değildir o, senin gibisini bulamamıştır. 3 ay sonra, en geç nikahı basınca özüne döner. Hayatını karartasın varsa git barış. Ama sonra ağlama. Ne meraklısınız ya köle muamelesi görmeye.

Senin yaşayacağın birlikte karar vermek değil, o senin beynini yıkayacak sen de birlikte karar verdiniz zannedeceksin. Ama istediğin de bu zaten, git narsist sevgilinin kollarına ama sonra buraya gelip ağlama.

Saçınızda beyazlar çıkmış hala daha birinin boyunduruğu altına girmeyi hayal ediyorsunuz. Biraz özgürlük hevesiniz olsa keşke. Valla çok merak ettim şu adamı Brad Pitt midir nedir yani bu kadar insanı kör ediyor Sürekli de aynı konuları açıp aynı cevapları alıyorsunuz ama hala hiçbir şey değişmiyor, boşa yazıyorsunuz. Askılı, mayo giymek için mi ayrılmış olduğunuzu mu düşündünüz de denize girdiğinizde bunun için miydi dediniz ? Daha siz bunu anlayamamışsınız tabii siz ayrıldıysanız? Siz ayrıldıysanız size ve kararlarına saygı duymadığı için ayrılmış olmanız gerekir askılı giymek için değil. O bu sebeplerle de ayrıldıysa ve siz hala onunla barışıp evlenmeyi düşünüyorsanız yazık bunca kişi de zamanını harcayıp fikir veriyor. Sizde değişen hiçbir şey yokken o niye değişmiş olsun bu bir senede?

Daha dün siz demediniz mi bütün arkadaşlarım ona hak veriyor aman adamın huyunu biliyorsun giymeyi er yapmayıver diyorlar diye?

Bakın sizin çevrenizde de normal insanlar varmış. Ne demek bunu nasıl giydiriyor? Normal insanlar kims evir şey giydirmez.

Bak benim annem babam 5 vakit namazlı görece muhafazakar insanlar. Ama benim de kız kardeşimin de kız erkek farketmeksizin arkadaşlarımızı tanırlar evimize gelip giderlerdi.

Kızkardeşim açık ben kapalıyım erkek kardeşim uzun saçlı küpeli falan.

Bize anamız babamız karışmamış elin adamı kim?

Sevgilim yada eşimse bunu kendinde hak görürmüş işte eğer karışmayacaksa normal bir arkadaşımdan ne farkı varmış.
Sor bakalım hanzoya kulağına küpe taksana diye,ne cevap verecek,erkek adam küpemi takar demezse bende bişi bilmiyorum.
Adamın hayatı hep dar çerçevede,vizyonu yok bunun hep kadının hayatını baskılama modunda.

İnanamadim 33 sayfa yazılmış ya . Nasıl bu kadar yazılan yorumda adamın size sizin ona göre olmadığınızı çıkaramadınız mi gerçekten?
Adam da çok akıllı sayılmaz zaten. Sen bu kadar mükemmel bir erkek cumadan cumaya camiden çıkmayan oruç tutan tam bir müslümansin. Git kendin gibi sadece oruç tutan birini bul dimi. Böyleleri muhafazakar adı altında dini kullaniyor ya sinir oluyorum. Siz bikini giyip açık giymek istiyorsunuz adam yıllarda geçse size bu konuda anlayış göstermeyecek. Siz hem kısıtlanmak istemeyip hem buni fedakarlık olarak görüyorsunuz. Uyumlu değilsiniz işte neden aklınızda bu ısrar devam ediyor hâlâ.

Sizin kendi fikriniz yok mu? Neden her yazılana onun ne düşündüğünü yazıyorsunuz?

Sizin bedeniniz ve tercihleriniz üzerinde kararı ancak siz verebilirsiniz. Ortak karar almak için daha başka binlerce konu var zaten ilişkilerde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…