- 19 Mayıs 2010
- 1.571
- 4.774
- 333
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Yani yılda 3 ay ,5-10 kez mayo giymek uğruna rahat rahat yaşamayı kaçırmaya değmez diye düşünüyor konu sahibi. Konunun derinliğinin farkında bile değil. Tabi maddiyatta gözünü boyuyor.Bence sizi adamın zenginliği cezbediyor yoksa böyle baskıcı birini hiçbir şekilde hayatınıza sokmamanız gerekirdi. Maddi konfor uğruna yakında birleşeğinizi düşünüyorum.
Ben sari
Bekarken kafasına silah dayiyolarmis gibi böyle bı herifle evlenen biri iki cocuklayken boşanır mi sizce?boşanmayı düşünmedi mi
Can çıkar huy çıkmaz , ex den next olmaz der susarımKızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Sarı yapmama izin vermez zaten ben uçlarını açtırayım yada gölge ışıltı attırayım dedim kahverengine bile yok demişti kendi rengin yap demişti şimdi ilk kez boyatıcam bu yapa kadar boyamadım beyazlar çoğaldı bakalım belki denerim bende farklı şeylerİyi bari, siyah bol pantolon, bol tişörtlerinle fazla sırıtmaz da başın açık gezmene izin verir belki kocan.
Mesele askılı, mayo giymek değil neden ısrarla anlamıyorsun? Askılı giymezse elbette kimse ölmez. Ama bana insan gibi davranmayıp, tercihlerime kararlarıma saygı duymayan, beni kısıtlayan buna kendinde hak gören biriyle olursam ruhen ölürüm. Sen ölmezsin orası belli. Evlen işte bu adamla, cidden bak. Ama yüzde bir milyon şiddet göreceksin ve aldatılacaksın. Bunu da buraya yazıyorum.aşık olduğunuz kişiiyi bir mayo bir askılı için bıraktığınızda vicdanen huzurlu oluyor musunuz onun gözleri kafamdan gitmiyor mesela hissettirdiği duygular anılar. sonra mayom ile denize girdiğimde dedim ki bunun içinmiydi yani kısa bir kaç anlık zevk için koca seneleri onunla geçen güzel olan anılarımı boşa harcamak. bilmiyorum insan çok zorlanıyor.
Sevgilim yada eşimse bunu kendinde hak görürmüş işte eğer karışmayacaksa normal bir arkadaşımdan ne farkı varmış.Mesele askılı, mayo giymek değil neden ısrarla anlamıyorsun? Askılı giymezse elbette kimse ölmez. Ama bana insan gibi davranmayıp, tercihlerime kararlarıma saygı duymayan, beni kısıtlayan buna kendinde hak gören biriyle olursam ruhen ölürüm. Sen ölmezsin orası belli. Evlen işte bu adamla, cidden bak. Ama yüzde bir milyon şiddet göreceksin ve aldatılacaksın. Bunu da buraya yazıyorum.
Kadın kendi kafasında çıkan kılları bile boyamak için başkasından izin alıyor. Kendi bedeni üzerinde söz hakkı yok. Zavallı bir cariye gibi yaşamayı normal görüyor ne denir ki böyle birineMesele askılı, mayo giymek değil neden ısrarla anlamıyorsun? Askılı giymezse elbette kimse ölmez. Ama bana insan gibi davranmayıp, tercihlerime kararlarıma saygı duymayan, beni kısıtlayan buna kendinde hak gören biriyle olursam ruhen ölürüm. Sen ölmezsin orası belli. Evlen işte bu adamla, cidden bak. Ama yüzde bir milyon şiddet göreceksin ve aldatılacaksın. Bunu da buraya yazıyorum.
Tamamda evet aşırı ilgili ve kontrolcü biri ama ilgisiz kendi Halime bırakan tamam basıl istiyorsan öyle yap kendin bilirsin kendi kararın diye sürekli herşeyi bana bırakın biri de ruhumu öldürmez mi birlikte karar almak karar vermek de güzelMesele askılı, mayo giymek değil neden ısrarla anlamıyorsun? Askılı giymezse elbette kimse ölmez. Ama bana insan gibi davranmayıp, tercihlerime kararlarıma saygı duymayan, beni kısıtlayan buna kendinde hak gören biriyle olursam ruhen ölürüm. Sen ölmezsin orası belli. Evlen işte bu adamla, cidden bak. Ama yüzde bir milyon şiddet göreceksin ve aldatılacaksın. Bunu da buraya yazıyorum.
Millet saydırmıştır kaç gündür zaten ama ben yeni gördüm.Kızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Senin yaşayacağın birlikte karar vermek değil, o senin beynini yıkayacak sen de birlikte karar verdiniz zannedeceksin. Ama istediğin de bu zaten, git narsist sevgilinin kollarına ama sonra buraya gelip ağlama.Tamamda evet aşırı ilgili ve kontrolcü biri ama ilgisiz kendi Halime bırakan tamam basıl istiyorsan öyle yap kendin bilirsin kendi kararın diye sürekli herşeyi bana bırakın biri de ruhumu öldürmez mi birlikte karar almak karar vermek de güzel
Saçınızda beyazlar çıkmış hala daha birinin boyunduruğu altına girmeyi hayal ediyorsunuz. Biraz özgürlük hevesiniz olsa keşke. Valla çok merak ettim şu adamı Brad Pitt midir nedir yani bu kadar insanı kör ediyorSarı yapmama izin vermez zaten ben uçlarını açtırayım yada gölge ışıltı attırayım dedim kahverengine bile yok demişti kendi rengin yap demişti şimdi ilk kez boyatıcam bu yapa kadar boyamadım beyazlar çoğaldı bakalım belki denerim bende farklı şeyler
Daha dün siz demediniz mi bütün arkadaşlarım ona hak veriyor aman adamın huyunu biliyorsun giymeyi er yapmayıver diyorlar diye?evet biliyorumbenimde var öyle arkadaşlarım ailesi muhafazakar ama kendileri öyle düşünmüyor kendilerini yetiştirmişler hatta sevgililerine hayret ediyorum son derece modernler bu bunu nasıl giydiriyor diyorum ailesi çarşaflı falan. diyorlarki erkek arkadaşımın düşüncesi öyle değil e ailesi karışmıyor mu diyorum ailesine ne iş çocukta bitiyor diyorlar. bende ki sorun çocuğunda o şekilde düşünmesi. ve ben bunu senelerdir değiştiremedim malesef beni çok yordu bu durum.
Sarı yapmama izin vermez zaten ben uçlarını açtırayım yada gölge ışıltı attırayım dedim kahverengine bile yok demişti kendi rengin yap demişti şimdi ilk kez boyatıcam bu yapa kadar boyamadım beyazlar çoğaldı bakalım belki denerim bende farklı şeyler
Sor bakalım hanzoya kulağına küpe taksana diye,ne cevap verecek,erkek adam küpemi takar demezse bende bişi bilmiyorum.Sevgilim yada eşimse bunu kendinde hak görürmüş işte eğer karışmayacaksa normal bir arkadaşımdan ne farkı varmış.
Sizin kendi fikriniz yok mu? Neden her yazılana onun ne düşündüğünü yazıyorsunuz?Sevgilim yada eşimse bunu kendinde hak görürmüş işte eğer karışmayacaksa normal bir arkadaşımdan ne farkı varmış.
Sizin bedeniniz ve tercihleriniz üzerinde kararı ancak siz verebilirsiniz. Ortak karar almak için daha başka binlerce konu var zaten ilişkilerde.Tamamda evet aşırı ilgili ve kontrolcü biri ama ilgisiz kendi Halime bırakan tamam basıl istiyorsan öyle yap kendin bilirsin kendi kararın diye sürekli herşeyi bana bırakın biri de ruhumu öldürmez mi birlikte karar almak karar vermek de güzel
Aslında tam da birbirlerine göreler. Konu sahibi de aynı kafada.adamın size sizin ona göre olmadığınızı çıkaramadınız mi gerçekten
Aynı kafada değil toz konduramiyor . Aşk falan diyo hikayeAslında tam da birbirlerine göreler. Konu sahibi de aynı kafada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?